https://twitter.com/yucelates22/stat...55186page%3D10
Printable View
Teşekkürler Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
krediyle girilemediğini yazanlar var, bu yanlış. krediyle talep yapıldı. bu sebeple talep de yüksek olabilir. tahminimce %3-4 arası gelir.
Senin anladığın bı bok yokki cakanziden baska
Öylemi etmişim dur senide nasiplendireyim cakanzi yapacaklar tikat et haft tırrık
birbirinizi yemeyin zaten şurada 3-5 kuruş kazanmaya çalışıyoruz
ziraat yatırımdan talepte bulundum %5-10 arası gelirse para kazandırır kv. uv de ise bence ucuz tabi bu halka arzlarda bilançoları makyajlayabildikleri kadar süslüyorlar.allahtan sektör gelişime açık
Neden bu kadar gecikti dağıtım orani ne oldu aciklamalari
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi şartlarda uygun miktar düşerse uzun vadeli yatırımcı olunabilecek bir şirket bence. Tabi arada al sat yapılabilir. Büyüme odaklı uygun fiyatlı.
%4.72 deniyor.
Dün gece TEB yatırmış herhalde %4,72 hesaplamışlar.
Oran belli olduğuna göre burada artık "Ne zaman işleme başlayacak" sorusunu görmeye başlayabiliriz :halay:
Çok geç kalındı. Açıklama gelse kalan paralarımız iade edilse artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oran belli değil daha saat pzt 11:04
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamın biri 1.69 geldi bana yazmış .Çok az değil mi
Acaba değişen izahname kapsamında 2 farklı başvuru yapıp yüksek olanından 1 adet alıp diğerinden 4,72 alıp toplamda ortalamadan mı 1,69 almış :wu:
Çünkü yukarıda 4,72 demişlerdi...
Benim hesapta henüz bir hareket yok... Para kesilip kalan kısmın blokesi kaldırılmadı...
%1,64 bende gerçekleşmiş. beklediğimden düşük gelmiş. sanırım bu da firmanın iyi olmasından kaynaklanmış.Bu arada paranın tamamı halen bloke edilmiş durumda. Onun da 1-2 saat içinde çözülmesini beklerim.
A1 Capital yansıtmış.Söylenildiği gibi 1.64
Yine twitter üzerinden paylaşılan TEB den girenlerin bildirdiği bir durumdu ve onu paylaştım. Arkadaşın paylaştığı tweetde 1.69 paylaşılmış. Bu yüzden hesapta görene kadar bir şey diyemeceğiz dedim. Abes bir durum yok.
200 istemiştim gerçekleşen 4 diyor
Parayı katlarmıyız:kahkah:
Ek satıştan hiç vermemişler. Şirket çalışanlarının oranı %25 yurtiçi kurumsalın %10 yurtdışı kurumsalın oranı %25 artmış onlara dağıtılmış . Bireysele dağıtılan lotta değişiklik olmamış ama oransal olarak %20 düşmüş..
Bireysel %1,64 iken
Şirket çalışanları %60
y.içi kurumsal %3,37
y.dışı kurumsal %11,46 almış
https://m.youtube.com/watch?v=SjqqtRyMRa8
1 çuval kuru soğanı 18,80 den satanlara gelsin :he:
sizlere değil, yanlış anlaşılma olmasın :)
zoka dipte..orkinos yakalarız sandınız :he:
bir sevinç, bir sevinç :he:
zoka havada..meğerse siyah kuğuya geçmiş :he:
geçmiş olsun dostlar :he:
16000 Talebe 264 lot gelmiş. %1,64 doğru oran.
blokesi kalkan var mı? borsa tavana koşuyor seyrediyoruz anca astor yüzünden.