İşlem hacimlerinin 100 milyar olmasını bekliyor[emoji3]
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İşlem hacimlerinin 100 milyar olmasını bekliyor[emoji3]
Islem hacimlerinin enflasyona bagli olarak yil sonunda 200 milyarlara ulasmasini bekliyorum. Sirketin elinde ciddi miktarda nakit bulunmakta ve bu faiz ortaminda ciddi finansman geliri de yazilacaktir. Bilindigi gibi ismen ges ve res olmak uzere adnan polat enerjinin yarisini satin almisti. Bunlarin gelirleri yil sonunda yeniden degerleme seklinde gelmekte. Gecen sene gelen 2 milyar tl civari bir rakamdi. Oldukca karli isler ve dovize bagli olarak da degerlemesi artmakta. Bence muthis bir is kolu daha eklenmis oldu. Ismen bor araci kurumdan ziyade bir yatirim bankasina donusmus gibi.
+10
Hatta Artan Şubeler ileriye dönük bir hazırlık mı demeden edemiyor insan yatirim bankaciligi icin... SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji16]
SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim esek sol serite cikti bakalim devamini getirecek mi?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşek yükü sağlam sırtladı gibi ya kısmet artık... [emoji16]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ismen hali hazirda ozel isletmelere kredi kullandirmak disinda bir yatirim bankasinin yaptigi tum isleri yapiyor diye biliyorum her ne kadar adi yatirim bankasi olmasadaSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amca eşek hem de uyuzundan 6 aydir yatiyor , eh uyandi bakalim simdi ne yapacak ? SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ky ölü taklidi yapacak yoksa yaşatmazlar [emoji16]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bölünme olayı perşembe günleri çıkan spk bülteninde mi belli olacak yoksa önce genel kurulda mı belli olacak sonrasında mı spk bülteninde yayınlanacak sırası nasıldı bu işin ?
Yaz ayinda hacimler cok yuksek borsa rekor kiriyor boyle giderse son ceyrek hacimleri dusunemiyorum. Kredi tarafi da canli. Artik hacimlerin 200 milyarlari test etmesini bekleyebiliriz.
Hacimler 200 milyari bulursa kar bankalarla yarisir hale gelir.MuazzamSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aklımızı alacaksın koçum 😂😂
İSMEN de üçlü rakamlar sürpriz olmaz..İsmen i tüm bankalara tercih ederim..
[emoji3478]SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 aylık bilanço da 4 milyar tl net kar ve yılsonu beklentim 10 milyar TL net kar..Bu hesaba göre F/K 2 ye düşüyor..Hala gidecek çok yeri var diye düşünüyorum..
Bu rakamda yeni sermaya üzerinden yaklaşık hisse başı 6,5 lira kar demek.. En az %30 temettü politikası ile seneye Hb 2 lira dagıtabilir... Çok ekmeğini yedim. Bekleyeni ihya ediyor 2019 da 2,40 dan aldım 0 maliyet ile devam....
Ytd
Tüm ortaklara bol kazançlar... SM-G781B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%323 bedelsiz verecek. Yeni sermaye 1.5 milyar tl olacak
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl yani?
Akabinde dustu yaziklar olsunSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Araci kurumlarda komisyon oranlarina yuzde 20 30 zam yapsinlar o zaman ne yani herseye zam geliyor
Önceki oran %25 değilmiydi?
İsmen hacim bilgileri
5 Temmuz bist :28.173 viop: 9.825
4 Temmuz bist :28.507 viop: 6.992
3 Temmuz bist :27.595 viop: 8.324
Günlük komisyon bilgileri
5 Temmuz : 10.576
4 Temmuz : 10.047
3 Temmuz : 10.07
Ortalaması : 10.2 milyon tl günlük
( kabaca hesaplanmıştır viop akşam seansı yoktur)
1. Çeyrek günlük komisyon ortalaması 8.2 milyon iken 2. Çeyrek 7.3 milyon şuan için 3 günlük ortalama 10.2 milyon böyle devam ederse güzel komisyon geliri elde eder şirket.
( kaynak rakamlar Barış beyin tabloları)
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...d8F2ZUHt93mWtw
https://twitter.com/brs_ylmz/status/...d8F2ZUHt93mWtw
Bence bu akşam ki bültende onay gelmeyeceği için verdiler.
Gebeş Kaplumbağa hala 3-5 lot kapma derdinde...
Kurumlar vergisi bahane ,%5 nedirki..çok hızlı prim yatı şimdi düzeltme hareketi..çok normal..
Borsa işlem hacmi neredeyse 2 ye katladı.. 6 aylıkbilançoda 4 milyar net kar bekliyorum. Hem kredilerden alınan faizler yükseldi hemde işlem arttı. Aslında Hacim 3. çeyrekde 200 milyarı bulacaktır diye düşünüyorum.bu hacimle giderse 3 çerek 7-8 milyar net kar ve yıl sonunu minumum 10 milyar net karla kapatırız..
Sermaye artırım miktarı ne kadar acaba?
Şirketlerin herseyine aracılık ediyorlar.Viop.hisse işlemleri,kredili işlemler,nakit pozisyonu.Bunun 100 TL.lik kağıtlardan ne farkı var..piyasa iyi işlem fazla,piyasa karışık işlem fazla.Faizlerde düşüş eğiliminde.35/40 lar 30/35 geriledi.Yabanci artısı var deniyor.. Gerisi spek efendiden.İsmen ,isfin sıka sıka suyunu çıkardılar.
Bizim esek yoruldu ben gidemem diyor
Ek 29610
İsmen'in rakibi bu listede oyak ve gedik olabilir.
Şu rezillik zaten her şeyi açıklıyor, sürekli sektör ortalamasından hemen hemen %50 ucuz fiyatlanıyor.
İş grubu hisseye sahip çıkmıyor, geri alım açıkladılar fakat bir lot dahi geri almadılar.
Bir bilanço dönemi kötü gelse, fakat yine zarar açıklamasa sektör ortalamasına göre %75 ucuz fiyatlanacağı seviyeye inecek.