Yeni gelecek arzlara bununla ilgi çekmeye çalışıyorlar galiba. Bakalım başarabilecekler mi
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yeni gelecek arzlara bununla ilgi çekmeye çalışıyorlar galiba. Bakalım başarabilecekler mi
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
FORTE tavan serileri bozulmuş, bugün 3. dibini görmüş, @Maacit, alabildin mi :he:
https://i.hizliresim.com/t5hlx2w.PNG
yakında senin de kıymetini anlayacaklar FORTE :rules: aha da buraya yazıyorum.
Bu mesajı şuan 2 kişi okuyor. biri ben biri ziyaretçi :yahoo:
Tahtacı efendi milleti küstürmek için asansör yapmaya devam ediyorsun ama böyle devam edersen mal kaptıracaksın:party: 70 altı 30k ile takipteyim. 70 altına inersen bi o kadar daha malını alırım :evil: 18 ağustos sonrası bu hareketleri yapta görelim :halay:
baktı mal kaptırıyor yukarı sürmek zorunda kaldı :yahoo: bakalım kap haberleri gelince ne yapacaksın :yahoo:
yetmez ama devam patron :yahoo:
adını BİST tarihine yazdıracak patron :yahoo: DURMAK YOK YOLA DEVAM CANİMM:bravo:
okuyun tabi etkileşim içinde olmakta fayda var :ok: alameti vs. bilmem aldık bekliyoruz. hisse 65 liradayken insanlara alın diyoruz(eş,dost,akraba) almıyorlar. hisse 150 olunca alınır mı diyecekler.. o yüzden birşey diyemiyorum. ancak benim satmam için daha erken. kolay kolay benden mal alamaz...alırken ölücü satarken mezarcıyız :yahoo:
Web sitelerine baktım faaliyet raporu veya yatırımcı sunumu vb yok yeni arz olduğu için belki de, izahnamesine bakacağım şimdi. Haziranda halka arzdan beri 7 kat gitmiş.
Yatırım ilişkileri kısmına tıkladığımda karşıma direkt olarak şu cümle çıkıyor :wu:
"Web sitemizdeki bilgiler güncel olamayabilir ve Forte bu bilgileri güncelleyeceğine dair herhangi bir taahhüt vermemektedir. Web sitemizdeki bazı dokümanlar geleceğe dönük tahmin rakam ve görüşleri yansıtmaktadır."
Kesin gider bu kağıt hocam, böyleleri uçup gidiyor zaten :)
Yine burda da halay başı olmaya devam ediyoruz.:yahoo:
Forteeeeeee
SDTR nin taban kapatması işimize yarayabilir. belki de onun kadar gidebilir :halay: büyük patronlar bakalım ne karar verecek:party: halk arz olduğundan beri KAP haberi atmadılar. hersey yolunda olunca habere de ihtiyaç duymuyor yatırımcılar.
dökül bakalım tabanda 2 milyon lot var:thumbdown: biz dökülmedik daha önce de dedim alırken ölücü satarken mezarcıyız.. devamke:wave:
100 lira altında savunma sanayi mi kaldı canim:kmk: ufak taşları dökmeden gitmeyecek ellam:thumbdown: sene sonuna kadar nerelere gideriz acaba merak etmiyor değilim.:bravo:
Eksi 10 dan +10 gayet güzel. malımızı 10k kadar artırdık. buralar yeri değil demiştik. hayırlı olsun :halay:
sevgili forte seni biraz dinlendirelim. Diğer hikayemiz papilon da. biraz da orda devam edelim. 3 hane altı savunma sanayi yok. oda çok ucuz kaldı.:rtfm:
forteeeeeeeeee
Forte curta
Forte curta ve Repier FON HOJDONK
buradaki maceramızda buraya kadardı alanda benden kazansın. kalanlara bol kazanç sevgili dostlar. papilonda devam :halay:
Şirketimiz 26/07/2023 tarihinde BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile, S1000D Uyumlu Dokümantasyon için yetenek kazanma hizmet ve lisans alımı sözleşmesinin imzalanması için görüşmelere başlandığını duyurmuştur.
BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile S1000D Uyumlu Dokumantasyona İlişkin Hizmet ve Lisans Alım Sözleşmesi kapsamında 1 yıllık lisans kullanım hakkı için sözleşme imzalanmıştır.
1 yıllık lisans kullanım bedeli KDV hariç 226.000 USD'dir. ( İkiyüzyirmialtıbinAmerikan Doları)
(Güncel baz USD/TL kuru sözleşme toplam bedeli KDV hariç 6.138.160 TL'dir)
Kamuoyuna ve pay sahiplerimizin bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla.
Sayfada kimse kalmamış sanırım herkes doyuma ulaşmış bugün hisseye yeni girdim hayırlısıyla
DÜN TEKRARDAN GİRİŞ YAPTIK. 120 LİRADAN DÖNDÜ 70 LİRAYA KADAR. BURASI ARTIK DİP KANIMCA. 90 ÜSTÜ GÜZELLEŞİR:plc:
Geçen bir kap vardı arsa alımı ile ilgili.Bu kap hoş olmadı sektörüne yatırım yapmak dururken arsa arazi alması soru işareti yarattı şirket üzerinde!
yeni yeni almaya başlıyorum emekli maaşı ile biriktirmeyi düşünüyorum
yazılım sektörünün içinde savunma sanayine iş yapması yeter bence diğer olaylar magazin
Buralarda hiç sahip çıkan olmamış hisseye
Olacak olacak , çok belli ediyor, bir şeyler olacak