İhya edecek.
Ytd
Printable View
İhya edecek.
Ytd
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında IZENR.E, KTLEV.E ve OFSYM.E paylarında 31/08/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 29/09/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir."
Daha karpuz kescez
dağıtıyomu, topluyomu varmı kademe atabilecek
İzenr aldı başını gidiyor 1000 Tl olur mu?
Olur
Ne zaman?
İzmdç deki tahtacı s2tir olup gittiği zaman ytd
Döndü.......
hissede olupta kademeleri gören yok mu sanki aracı kurumlar arasında savaş var gibi
İnanılmaz bir fiyatlama.
Halka arzdan aldığım lotları kapanışa doğru 68,20 TL ile sattım.
36 * 19 = 684 TL
36 * 68,20 = 2450,04 TL
Yani teşekkür etmeli miyim ?
Ben böyle bir operasyon, böyle bir fiyatlama görmedim.
Bakalım sonu ne olacak ?
İzmir demir çelik + İzdemir enerji = 1,8 milyar USD
İçi içe, araziler, karlar, her şey.
Abi bu ne diyorum, açıklama bulamıyorum.
İskenderunlu kömürcüler, 78 milyon USD'ye aldılar, İş bankasından bu şirketi.
Fk çok yükseldiydi
tabanda kaç lot var görebilen paylaşabilir mi
VBTS kapsamında IZENR.E, OFSYM.E ve TATEN.E paylarında seans başından 6 ekim seans sonuna kadar brüt takas uygulanacak
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında IZENR.E, OFSYM.E ve TATEN.E paylarında 07/09/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/10/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır. İlgili payda halihazırda uygulanmakta olan ve VBTS kapsamında önceki aşamalarda tanımlanan tedbirler de (açığa satış ve kredili işlem yasağı tedbiri) brüt takas tedbirinin uygulandığı süre boyunca devam edecektir.
biraz hareketlendi, hadi hayırlısı :he:
Tecrübeli olan izenir de %50 kazandı
Ben yerine koydum %15 kazandım
İyice bokunu çıkardı bunlarda. Bi sidik yarışı var belli. Artik uzağa fışkıran kazansinda hisseyi yerine oturtsa. Hisse tavanı bozduğu ilk rakamdan daha düşük şu anda . İlk tavan 53 lerde bozulmuştu diye hatirliyirm
düşük hacimle verdikçe veriyorlar duru kalmadı bunların :)
yeni bir taban daha
Meydanı boş buldular , oynuyorlar istedikleri gibi:)
Sidik yarışı devam ediyor:)
Almak için süper fırsat dip gibi gorunuyir. Ama yarın dibin dibi olabilir. Yataya sarmadan girilmez.buna ytd
Kaç gündür düşmelere doyamadı. Şirket de kapalı kutu. Risk nedir diye sorulsa cevabı olarak yazilabilir:)
Boş.kagit verip 100 de alabilirsin
Dalgamı geçiyor lan diyip sıfır da verebilir hoca:)
Batık sirketemi ortak olduk. 36 lot halka arz seneti ile ky nin yapılabilecgik hareketler değil bunlar. Şirkete geldik galiba:
Bi sıçrama yaptı, ins ölü kedi sıçraması değildir.
İyi dayandı şimdiye kadar , bunu tavanla taclandirsa haftaya unutla bakabiliriz. Aksi halde iki tarafı keskin bıçak
sanırım yeterli mal toplandı.
haydi çuf çuf. hugo vari. ilerle.
Bir gün tavan bir gün taban yaparak dökmeye çalışacaklar gobi görünüyor. Bıçak sırtı durum devam ediyor anlaşılan.
Adamlar cuma yukarıdan verdiklerini istiyorlar. Tam Kumar masasına çevirdiler tahtayı amk
Ne konselideymis be arkadaş bi türlü edemediler. Arada ky yi konselide ediyorlar koduklarimin
Bugün tavan olsa cuma günkü tavanın aynısı olacak. Artık nasıl bir ayarlamaysa:)
Düşmelere doyamadı kodugum. Allah inis takımlarına zeval vermesinde yumuşak bir inis yapasın. Yoksa dagitacaksin seyini