Dediginiz istikametteki yol dogrudur bende gormustum bir yerde hatirlamiyorum suan ama o yol konya yoluna ve eskisehir yoluna paralel bir yol diye biliyorum
HTC Desire 830 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dediginiz istikametteki yol dogrudur bende gormustum bir yerde hatirlamiyorum suan ama o yol konya yoluna ve eskisehir yoluna paralel bir yol diye biliyorum
Sn Ankaralı
" Halaçlı "
Direk olaraktan ! İncek ve ODTÜ tarafına Direk bağlanacak hemde geniş bir bulvarla ozaman ...harika yani diyorum
Hem eskisehir hem de konya yoluna paralel nasil oluyor anlayamadim...aydinlatir misiniz...tşkler...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f8af539f77.jpg
Anlatmaya calistigim yol budur
Tam da eskisehir yoluna paralel olmuyor haklisiniz
Teşekkür ederim cevabiniz icin...Bu yol hallaçlı bolgesine yakin degil gibi...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelismeler super ilk basta golf alaninin baslamasi oraya ilgiyi artirir http://ankarazi.com/halacli-golf-ala...is-ihalesi/102
http://m.emlaktasondakika.com/haber/...f-alani/129871
Sn Ankaralı ;
Çok çok çok sevindim :)
Süper haber
Paylaşımlarının devamını diliyorum....
DİKKAT...!!!
HALLAÇLI DAN ARSA ALIRKEN 1.6 EMSAL KONUT İMARINDA OLUP OLMADIĞINI BELEDİYEDEN VEYA GÜVENDİĞİNİZ BİRİNE MUTLAKA SORUN. BİRİLERİ PARK, CAMİ, SAĞLIK TESİSİ GİBİ YERLERDEKİ HİSSESİNİ DAİRE GARANTİLİ KONUT İMARINDA DİYE SATMAYA ÇALIŞIYOR.
LG-H788TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Simdi imar gececk tarla park cami gibi yere denk geldigi zaman o tarla imarli hali baska yere kaydirilmiyormu yoksa sansina park gelirse sana parkmi dusuyor yani belediye rayic bedelden elindenmi aliyor tarlani
İmardan önce proje içindeki tarlan park yerinde olsa bile yakın parsellerden konut imarlı arsa verilir.
Benim kastettigim imardan sonra herkesten eşit oranlarda kesilen DOP payı.
Yani adamlar DOP payını konut imarlı arsa diye stmaya çalışıyor.
Ok bilgilendirdigin icin tesekkurler
Sn Ankaraarsa
Halaçlı dan tuluntas&İncek göbeğine ( çevre yolundaki göbek) direk 35 lik bulvar yapılacağını Yakin zamanda bir bilenden duydum !
Sizce bu duyum doğru olabilir mi !?
Varsa parselasyon planini paylasabilirmisiniz?
Arkadaşlar yakın zamanda toplu konut alanı ve civardaki plan ve projelerin tamamını resmi kaynaklardan bizzat görme şansım oldu. AVM ler Hava alanı projesi vs bölgeyi fazlasıyla cazibe merkezi haline getiriyor.
Bu bizim bildigimiz planmi yoksa nerden ne gordun kardesim acarmisin suan hali hazirda bir paln var xaten nereye konut avm v.s yapilacagi ni gosteriyor senin dedigin resmi kaynak nedir
Sn Ankaraarsa
Halaçlı dan tuluntas&İncek göbeğine ( çevre yolundaki göbek) direk 35 lik bulvar yapılacağını Yakin zamanda bir bilenden duydum !
Sizce bu duyum doğru olabilir mi !?
Merhaba,
Hallaçlı dan incek e kadar olan 50 metrelik yolun tulumtaş da 35 metre ye düştüğünü, dolayısıyla planda küçük bir değişiklik olduğunu duydum. Yol sadece tulumtaş göbekte 35 e düşüyor.
Bu sadece duyum.
Konuyla ilgili net bilgiye ulaşınca buradan paylaşırım.
Herkese selamlar.
Sağolun sn Ankaraarsa
50 metrelik yolun ( halaçlı & tuluntas arası ) bir an önce yapılması acaba , 21 Eylül de b.sehir bld nin ihalesinden sonra mı yapılmaya başlar acaba !?
Teşekkürler...
Durun bakalim ihaleyi kim alacak golf alaninin eger soylenildigi gibi araplar alirsa yatirimlarin devamida gelir arapllar tarafindan lux konutlara kadar gider sonuc
Bu işte en resmi kaynak belediyedir. İzmir ve Niğde otobanlarının girişlerinden tuluntaş hallaçlı arasında yapılacak olan havaalanı projesine kadar tüm detayları ile inceleme fırsatım oldu. Onun haricinde mevcutta var olan plan zaten ilgili herkesçe bilinen bir plan. Esasında yazdığım şey kendi sevincime istinadendi (:
Değerli arkadaşlar :
21 Eylül de yapılacak ihaleye ( halaçlı golf alanları
vs. & Belediyenin halaçlı daki 2000 hektar lik satış
ihalesi) ne izleyici olarak katılacak arkadaşlar
buradan bizleri bilgilendirirlerse ! Çok seviniriz...
Teşekkürler...
Ben sunu anlamadim hallacli ile tuluntas arasi demissiniz. Bu iki mahalle arasinda az bir alan var orasida proje genisleme alani muhtemel. Ben sahsen havaalani yapilacaksa iki proje arasina olmayacagini dusunmekteyim. Konya veya eskisehir yolu yakin cevresi daha mantikli bence
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında bahsedilen proje Hallaçlı Koparan ve Tulumtaş üçgeninde kalıyor.
Prokol havaalanı olarak tasarlanmıştı.
Ama son zamanlarda bir değişiklik oldumu bilgim yok.
Sonuç olarak böyle bir proje var.
Havaalani hallacli koparan tarafina diye biliyorun v.i.p havaalani dar gelirli konuttlara hizmet icin :)
21 Eylül ! Halaçlı 2000 hektar lik dev ihaleye izleyici olarak ! Katılacak arkadaşlar ! Var mı !
Varsa bilgi paylaşımı yapabilirsiniz ...
200 hektar 2000 donum 2000000 m2
Düzeltme için teşekkürler sn Ankaralı
Siz katilacak misiz ?( İzleyici olarak ihaleye buara)
Ihale yapildi mi
İhaleyi kim aldı? Bilgisi olan var mi
Ihale aciklandimi bilgisi olan varmi
Gölbaşı halaçlı mahallesi golf alanları ihalesi 21 Eylül saat 14:00 da idi...
İhale yi kim aldı ne oldu
Hiç duyan arayan yok mu!
Paylaşımda bulunan arkadaşlar a şimdiden teşekkürler....
Arkadaşlar ihale gününden itibaren 7 gün itiraz süresi var. Bu süre içerisinde resmi olarak açıklama yapılmaz. İtiraz süresi bittikten sonra ihaleyi alan firma ilan edilir.
Hayırlısı olsun.
Arkadaşlar merhaba ;
Halaçlı golf alanları ihalesi sonucunu duyan bilen burada paylaş sin ...
Teşekkürler...
İhale verilmiş. Rahat olun. Sadece resmi açıklamayı bekleyin.
Bekliyoruz bakalim
"24-08-2016, 10:46
"Toprak16
Duhul
Mar 2015
Gönderi
62
Esas
5 itiraz olmuş. İtirazlar reddedilmiş.
https://www.ankara.bel.tr/index.php/...ad_file/58479/
Halaçlı, Velihimmetli, Çayırlı KDGPA ilişkin kararlar da bunlar.
https://www.ankara.bel.tr/index.php/...ad_file/58477/
https://www.ankara.bel.tr/index.php/...ad_file/58478/
Yukarıdaki kararlardan anlaşıldığı kadarıyla 5. (Çayırlı - Hallaçlı) ve 6. (Çayırlı - Velihimmetli) etaplar olarak (500 X 2) 1000 hektarlık alanın daha kentsel dönüşüme alınması söz konusu. Belediye onaylamış, Bakanlar Kurulu kararı alınmasıyla birlikte ilan edilecek.
Son düzenleme : Toprak16; 24-08-2016 saat: 11:20."
26-08-2016, 11:03
Toprak16
Duhul
Mar 2015
Gönderi
62
Esas
Rica ederim sayın badmad06 ve serdar72.
Bu arada Fevziye - Hallaçlı işe Şehitali - Fevziye Kenstel Dönüşüm kararları da var.
https://www.ankara.bel.tr/index.php/...ad_file/58473/
https://www.ankara.bel.tr/index.php/...ad_file/58472/
Bu ikisi de yaklaşık 500 hektar büyüklüğünde, içinde kamu arazisi olmadığı için Bakanlar Kurulu kararı olmaksızın doğrudan Belediye Meclisi tarafından onaylanmış. 5000 lik planlar değişmiş, bunlar yakında ilana çıkar diye düşünüyorum. Sonuçta bunları da dahil edersek yaklaşık 4000 hektarlık bir alan kentsel dönüşüme alınmış oluyor. Bu arada yeni kentsel dönüşüm yasasına göre kentsel dönüşüm alanlarında TOKİ inşaat yapmayacak, buralar tamamen ilgili belediyenin tasarrufunda olacak. Yani inşaatları da belediye yaptıracak."
Bunlar eski foruma gönderdiğim mesajlar. Şehitali, Fevziye Kentsel dönüşüm kararı hafta sonu Resmi Gazete'de yayınlandı. Yakın zamanda Güneykent 5. (Çayırlı - Hallaçlı) ve 6. (Çayırlı - Velihimmetli) etaplar da yayınlanabilir zira bu kararlar Belediye Meclisinde aynı günlerde alınmış, Bakanlar Kurulu onayına sunulmuştu. Linkler eski olduğu için çalışmıyor.