Nkolay güne 39 ile başladı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nkolay güne 39 ile başladı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba,
bugün kkm dönüşüm var.Oran alan var mı? Odea 'yı aradım özel oranlar 11:00 de açıklanıyor dedi. sitesinde 20 kkm 34 normal mevduat gözüküyor. 1 mio'nun üstünü şubeden eft yapabilirsiniz dedi limiti yükseltmedi. Geçen şubeye gittiğimde de siz online bank'o müşterisisiniz online yapmaları lazım dedi. top gibi sektiriyorlar. Odea da limitini artıranlar var mı?
sizce %kaç gibi oran verirse kkm den çıkim.
Normal vadeli oranlar oranlar
aktifbank 39
akbank 40
vakıfbank elmadağ şube 42,90
QNB normal kkm faizi yüzde 20 ..KKM dönüşe aylık 55 ..3 aylık yüzde 60 ...ilginç dönemler vesselam normal vadeliye 40 kkm dönüşüne yüzde 55 ver.ve buda bankadan bankaya değişiyor .vakıftan kkm dönüşü olan 15 puan düşük faize maruz kalacak büyük kayıp (bende dail ) ekimde dolacak
Benimde Ekim ayında dönüşüm vakıftan. %39 kkm veriyordu temmuzda yüksek diye oraya taşıdım.Bu aralar biraz tuhaflaştı cidden faizde asgari sınır kalkınca hiç beklemeden kkm oranlarını %5'e indirdi forumda okuduğum kadarıyla kkm'den düz mevduata geçenlere de %42-43 gibi oranlar öneriyormuş.
aslında aşağı yukarı yaşanacaklar belli, kkm den yeterli çözülmeyi sağladıktan sonra kontrollü bir kur şoku daha yaşatacaklar.
ilk rapor yayınlanmıştı .hangi bankada ne kadar kkm var diye .misal ziraat bankası 2,5 milyar tl mevduatın 500 milyonu kkm idi.yani oransal bazda çok az ...devlet bankaların normal tl mevduatın payı çok ...pek etkilenmiyorlar bu alınan yeni kararlardan ...ondan herhalde kkm dönüş olmamış umurlarında değil .
n kolay xl? 62 güne 41% veriyor
ilk defa gördüm
Nkolay 39 olmus .bende rpp vardı bugün düşmüş önceki günlere göre satış zamanı geldi.
yeşil parkalı cadde kelebeği çaki zamanları, vakıfbank özel işlemden tanju'dan oran alınırdı aahhahaa
Arkadaşlar elimde 6 ay boşta kalacak 30 bin usd mevcut karar veremedim varmı değerli fikirleri olan..
İş 92 gün ddkkm %30 verdi
Eskişehir Vakıfbank
550 bin TL
Faiz oranı %41
Faiz tutarı : 19.368.29 TL
Vade başı 27 Eylül
Vade sonu : 30 Ekim
Vade sonu net tutar : 569.368,29 TL
33 gün (32. gün hafta sonuna denk geldiği için 33 gün)
Rodeo yu aradım DDkkm için oran almaya kendileri 31 ağustostan önce hesaplarında döviz olan mudilere oran verebiliyoruz yeni gelenlere oran veremiyoruz dediler.
Yani kısacası getirme dediler.
para piyasası fonları günlük %0.0975 getiriyor.
Bunu yıllık bileşiğe çevirip bakın ve kendinizi o hesap bu banka çok yormayın. para piyasası fonlarının stopaj oranını da kontrol etmeyi unutmayın.
Ek 29788
Bu şekilde hesaplandığında
Anapara: 100.000,00
Faiz Tutarı: 44.025,13
Getiri Oranı: %44,03
Vade Sonu Toplam: 144.025,13 olarak çıkıyor.
Günlük 0,10 getirisi olan para piyasası fonları veya borçlanma araçları fonları mevcut.
nkolay 39 olmuş geç gördüm 36da kaldık bugünlük.
4 ay önce 2.24 faiz ile çekilmiş bir konut kredim var, yıllık maliyetini hesaplamaya çalışıyorum da sanırım 34 civarına geliyor. Kapatacak nakdim var ama sanırım gerek yok. Zaten para bulamıyoruz, mevduatta da neredeyse 45-46lar var önümüzdeki süreçte de 60'a yaklaşacak gibi. Yıllık maliyet oranını nasıl hesaplayabilirim?
Burdan hesaplayabilirsiniz: https://www.ziraatbank.com.tr/tr/hes.../konut-kredisi
Not: Ödediğiniz masraf vs varsa onları da ayrıca maliyete eklemek lazım tabi
Ben olsam kapatmazdım:
1-Risksiz getiri oranının zaten altında
2-İlerde konut kredisi faiz oranları düşerse yeniden yapılandırma imkanınız olabilir
aranızda akitfbank'ın eurobondunu alan var mı, devlet yerine özel sektör eurobondu alınca vergi beyannamesi veriyor muyuz
Yerinizde olsam kapatmazdım 4 ay önce 2,24 ile kullanmışsınız şuan ki durum ile bedavanın bir tık üstü.Devlet bankalarında bile konut kredisi en düşüğü anlık 3,5. Faiz/enflasyon böyle devam ederse önümüzdeki aylarda ödeyeceğiniz taksitler bütçenizin çok az bir kısmını kapsayacak.
Ne kadar konut kredisi kullandınız bilmiyorum gerçi çok önemli değil diyelim 1milyon 2,24 oranla 120 aylık sanırım 24 bin tl aylık ödemesi.Aynı parayı konut kredinizi kapatmak yerine aylık % 45 ile mevduat yapsanız faiz geliri 35 bin tl. %50 ile bağlasanız 39 bin tl.
Karar sizin.