Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
4s
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Efendi, "Cübbeli Ahmet" diye meşhur Ahmet Mahmut Ünlü’yü reddetti.
borsa yarın ne olur:)
Printable View
Turhan Bozkurt
@TurhanBozkurTV
·
4s
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Efendi, "Cübbeli Ahmet" diye meşhur Ahmet Mahmut Ünlü’yü reddetti.
borsa yarın ne olur:)
Nereye gitsek imzamızı atıyoruz vallahi..
.........
Hollanda basını, Laura isimli ineğe tecavüz eden Mehmet isimli Türk vatandaşı konuşuyor
Mehmet tutuklandı,sonrasında İstanbul'a sınır dışı edildi ancak herhangi bir ceza almadı.
Duyumlarıma göre,,ABD-Irak ve Suriye den çekilecek,Türkiye'nin kontrolüne geçecek deniyor.
Bu konular bugün den yarına hemen olacak şeyler değil elbette.
YTD
Putin Out-Biden İn.
Gel tepemize bin.
Yarın konu komşu tüm mahalleliyi toplayıp istişare ederiz, özellikle kasap hayri abi istekli ve kaşıntısı çoktu, dedim acele etme, biliyon tahtacisı çok fena biri, bugün teşekkür etti. Belki yarın suyuniçine girmeyebiliriz malüm bayram tatili geliyor ama ekrana alırım belli olmaz
KAP: MACKO [ ] MACKOLİK İNTERNET HİZMETLERİ TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1263532
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8e81d117d76cb1
Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
B Grubu, MACKO, TREMACK00017 Peşin Brüt 6,09 Net 5,4810000
KAP: NTGAZ [ ] NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1263534 Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS) esas alınarak hazırlanan ve PKF Aday Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. tarafından denetlenen, 01.01.2023 - 31.12.2023 hesap dönemine ilişkin finansal tablolar incelenerek kabul edilmiş ve Genel Kurula sunulması uygun görülmüştür.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") 28.12.2023 tarih ve 81/1820 sayılı Kararı ile Türkiye Muhasebe/Finansal Raporlama Standartlarını uygulayan SPK'nın finansal raporlama düzenlemelerine tabi ihraççılar ile sermaye piyasası kurumlarının 31.12.2023 tarihi itibariyle sona eren hesap dönemine ait yıllık finansal raporlarından başlamak üzere TMS 29 hükümlerini uygulamak suretiyle enflasyon muhasebesi uygulamasına karar verilmiştir. Bu kapsamda Şirketimizin 31.12.2023 tarihi itibariyle sona eren hesap dönemine ait yıllık finansal raporlarında enflasyon muhasebesi uygulamasına geçilmiştir.
Şirketimizin 2023 yılına ait finansal tablolarının incelenmesi sonucunda, dönem vergi ve birinci tertip genel kanuni yedek akçe tutarları sonrası, SPK mevzuatı uyarınca hazırlanan finansal tablolara göre 82.857.582,04 TL, Vergi Usul Kanunu (VUK) hükümlerine uygun olarak hazırlanan finansal tablolara göre 259.272.802,30 TL net dağıtılabilir dönem karı bulunduğu görülmüş;
1) 01.01.2023-31.12.2023 hesap dönemine ilişkin olarak, Şirket Esas Sözleşmemizin Karın Tespit ve Tevzii başlıklı 17. maddesi ve Türk Ticaret Kanunu'nun 519. maddesi uyarınca ayrılması gereken tüm genel kanuni yedek akçelerinin ayrılmasına ve pay sahiplerine dönem karı ve dağıtılabilir geçmiş yıl karları ile olağanüstü yedeklerden toplam (brüt) 320.000.000 TL'nin kar payı olarak dağıtılmasına,
2) Kar payı ödeme tarihinin 07.05.2024 olarak belirlenmesine,
3) Yukarıda yer verilen hususların yapılacak ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerimizin onayına sunulmasına,
karar verilmiştir.
Pay sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine sunarız.
NTGAZ, TRENTGZ00014 Peşin Brüt 1,3913043 Net 1,2521738
@ConflictTR
Firaz Korkmaz adlı terör örgütü PKK destekçisi Türkiye ye iade edilmek üzere İstanbul a gönderildi.
İade edilmesine karşı çıkan terör örgütü destekçileri Fransız güvenlik güçlerine saldırdı.
https://twitter.com/ConflictTR/statu...71728538759291
GARAN almanın çok bir anlamı yok gibi sürekli ABD de 2 USD üzerine çıkınca baskılıyorlar.
Muhtemelen MSCI temsilcisi fiyatları ayarlıyor. KCHOL %7 inmiş tek fiyat kademesinde işlem görmüş. Yerliler müdahale eder ise günlük fiyatta high low arada oluyor.
Döviz bazında artacak hisseleri bulmak gerekiyor.
https://imgbb.host/images/MNgtk.png
Kaç gündür melodi aklıma takıldı çocuk şarkısı mı yoksa senfonik bir şey mi emin olamadım. Belki zamanında bir düğünde duydum.
Güzel bir Kırım türküsü ve malesef çok kayıt örneği yok.
https://www.youtube.com/watch?v=5FY6JDSirS8
YILDIZ AYHAN - MENİM ADIM BÜLBÜLDÜR
Komplo teorime göre mehdi üst aklın adamı olacak. Herifi görenlerin beynine sinyal gönderecek ve istemsiz bir şekilde adamı sevdirecek.
Bence bunun suni/çakma şeyini yapmaya çalışıyorlar gibi. Bir kadın Hz. Meryem'im diye ortaya çıkmış.
<<<<<<<<<
https://twitter.com/aykiricomtr/stat...86695765790725
Aykırı
@aykiricomtr
Bir kadın "Hz. Meryem" olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan edip, sosyal medyadan mürit toplamaya başladı.
[emoji625]Ülke tımarhaneye döndü: Mehdilik, peygamberlik derken sıra Hz. Meryem'de...
Bir kadın Hz. Meryem olduğunu iddia ederek şeyhliğini ilan etti.
https://twitter.com/recordhaber/stat...VLFVC3dcQ&s=19
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fed/Waller: Faiz indirmek için acelemiz yok
HSBC,
#SAHOL-Sabancı Holding için hedef fiyatını 95 TL'den 114,4 TL'ye yükseltti, tavsiyesini "al" olarak korudu
#AKBNK-Akbank için hedef fiyatını 46 TL'den 56,5 TL'ye yükseltti
bugün bir gözümüzde Avrupa da seçimler öncesi pkk yandaş ve türevleri Türklere saldırması tesadüf değildir.....bugünden seçim gününe kadar olaylar tırmanması bekleniyor....Erdoğan meydanda bunları işler.......
bugün gözüm petkimde olacak basarak mı başlar veya yükselişle mi....benim pozumun yönü başlangıç olacak.......normalde başlarken aşağı salmalı spek....sonra yataya bağlar......anlayacağınız büyük para bugün de bu kağıtta.......bir gözümde Astor da...... orada poz almıştım dün.......
20,25 ...................... Petkim ŞORTTTTT................hadi bakalım spek........
•TMCB PPK Özeti bugün yayımlanacak.
•Yurt içinde Ekonomik Güven Endeksi açıklanacak.
s.a. gününüz aydın kazancınız daim olsun inş.
orsatek
@Borsatek
·
28 Mar
Petkim için bir rapor daha. Hedef fiyat düştü https://borsatek.com/seker-yatirim-p...du-107404h.htm #petkm #borsaistanbul #hisse
SASA...............
Şirketimizin bugün yapılan Yönetim Kurulu toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulunun 7 Mart 2024 tarih ve 2024/14 sayılı bülteninde duyurulan enflasyon muhasebesi düzeltme farkından doğan kaynağın sermayeye ilave edilebilmesine ilişkin ilke kararları kapsamında, mevcut durumda 5.321.653.794,10 TL olan Şirket çıkarılmış sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere 37.251.576.558,70 TL artırılmak suretiyle 42.573.230.352,80 TL'ye yükseltilmesine, çıkarılacak yeni payların tamamının pay sahiplerine dağıtım tarihindeki payları oranında bedelsiz olarak verilmesine, bu çerçevede ortaklarımızın elinde bulundurdukları beher paya %700 oranında bedelsiz pay verilmesine ve sermaye artırımı için gerekli izinlerin alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
kediler trafolara giremeyecek :)Alıntı:
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye’de 3 elektrik dağıtım bölgesindeki 14 ilde 22 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Enerjisa Dağıtım Şirketleri, kesintisiz ve kaliteli elektrik için yürüttüğü çalışmaları, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik aldığı tedbirlerle sürdürdü.
Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta, Ayedaş ile İstanbul Anadolu Yakasında, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Osmaniye ve Mersin’deki kritik noktalar için seçimden haftalar önce başlattığı bakım çalışmalarını tamamladı.
Seçim sürecinde enerji arz güvenliği kritik hale gelen noktaları Yüksek Seçim Kurulu (YSK) koordinasyonunda belirleyen şirket, bu noktaları besleyen dağıtım merkezi, Kesici Ölçü Kabini (KÖK), trafo, pano ve aydınlatma tesisleri gibi elektrik dağıtım şebekesi unsurlarındaki kontrol ve bakımlarını tamamladı. İl ve ilçe seçim kurulları, oy toplama merkezleri, parti genel merkezleri başta olmak üzere 502 kritik noktada özel tedbir alan Enerjisa Dağıtım Şirketleri, seçim günü sabahın erken saatlerinden, oy sayımının tamamlanacağı saate kadar YSK, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Valilikler, Kaymakamlıklar ve kolluk kuvvetleri ile koordineli bir şekilde seçim sürecinin sorunsuz tamamlanması için faaliyetlerini sürdürecek.
“Planlı kesintiler iptal, 5559 personel teyakkuzda†Enerjisa Dağıtım Şirketleri, 31 Mart 2024 tarihinde ülke genelinde gerçekleştirilecek mahalli idareler seçim süreci boyunca, normal şartlarda daha iyi elektrik hizmeti sunmak için gerekli olan planlı kesintileri de iptal etti. Şirket, seçimlerin güvenilir ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi için seçim günü 5559 personel, 1956 ekip ve 1811 aracın seçim günü sahada olacak. Olası her senaryoya karşı göreve hazır olacağı nöbet yerlerini belirleyen Enerjisa Dağıtım Şirketleri, tüm yönetim kademesi ile seçim günü boyunca kesintisiz enerji için nöbette olacak.
“Jeneratörler ve Mobil SCADA Merkezi göreve hazır†Başkent EDAŞ, Ayedaş ve Toroslar EDAŞ, bölgelerinde seçim süreci boyunca kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için çeşitli kapasitelerdeki 500’den fazla jeneratörü sorumluluk bölgesinde göreve hazır bulunduracak. Elektrik dağıtım şebekesinin uzaktan komuta ve kontrolünün sağlandığı SCADA merkezlerinde herhangi bir sorun yaşanmaması adına dünyada ilk kez Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından geliştirilerek hizmete sokulan Mobil SCADA Kontrol Merkezi, operatörleriyle hazır tutulacak.
“Deprem bölgesinde “seçim†tedbirleri†6 Şubat 2023 tarihli depremlerden etkilenen 11 ilin 5’inin elektrik dağıtımını üstlenen Toroslar EDAŞâ€™ın bölgesinde ise özellikle depremden yoğun olarak etkilenen Hatay ile Gaziantep’in Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde de tedbirler üst seviyeye çıkarıldı. Felaketin gerçekleştiği günden bu yana bölgedeki elektrik dağıtım şebekesini 1,9 milyar liralık yatırımla deprem öncesi değerlere tekrar ulaştıran Enerjisa Dağıtım Şirketleri, bölgede seçim sürecinde hizmet verecek konteynerlerde enerji arz sürekliliği için gerekli kontrolleri gerçekleştirdi.
“Kritik noktalara canlı kontrol†Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği için yine Enerjisa Dağıtım Şirketleri tarafından bir ilk olarak devreye alınan Görüntülü Teyit Sistemi, seçim sürecinde kritik noktaların güvenliği için de kullanılacak. Çok tehlikeli olarak sınıflandırılan elektrik dağıtım faaliyetlerinde, sahadaki çalışanın iş aşamalarını canlı görüntülerle merkeze aktarıp merkezin teyidiyle ilerlemesini sağlayan bu sistemdeki görüntülü aktarım cihazları, kritik noktalarda bu noktaların güvenliğini gözlemleyecek. Olası arızalar teyakkuzdaki saha çalışanları tarafından yine merkeze iletilen canlı bağlantılarla takip edilebilecek ve ivedilikle giderilecek.
Ayrıca seçim süreci boyunca vatandaşlardan gelen kesinti ihbarları başta olmak üzere her türlü bilgilendirme ve talepler 186 numaralı Çağrı Merkezleri aracılığı ile takip edilirken, Enerjisa Dağıtım Şirketleri web siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden gerekli tüm bilgilendirmeler anlık olarak yapılacak.
Enerjisa Dağıtım Şirketleri Hakkında Yatırım, teknoloji ve müşteri memnuniyeti gibi alanlarda elektrik dağıtım sektörüne öncülük eden Enerjisa Dağıtım Şirketleri, Başkent EDAŞ ile Ankara, Bartın, Çankırı, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale ve Zonguldak’ta, AYEDAŞ ile İstanbul Anadolu Yakası’nda, Toroslar EDAŞ ile Adana, Gaziantep, Kilis, Mersin, Osmaniye ve Hatay’da faaliyetlerini sürdürüyor.
Sasa alana hektaş bedava kampanyası devam ediyor.
Parasını mevduatta tutanlar ppf yani para piyasa fonlarını incelesin mutlaka... Yıllık bileşik getirileri %65 leri buluyor...Hem de gecelik..Parayı aylık bağlama derdi yok. Borsada fırsat çıkarsa değerlendirme durumu oluyor. Ben o şekilde kullanıyorum şu dönem
Daha önce yazmıştım. Finansal okuryazarlık adına tekrar paylaşım yapmış olayım
Putin: Ukrayna F-16’ları üçüncü ülkelerin havaalanlarında meşru hedefimiz olacak
Kılıcını çekti ..bu ciddi problem
42 milyar TL üzeri sermayesi olan şirket yok diye biliyorum, belki TCDD bedelsiz yapar onu geçer.
Bir kamyon mal ..petk le bağım kalmadı ..benden alanda kazansın
bayram masrafı çıktı