ben sana hafifçe dürt dedim sen adamın kulağanamı soktun sopayı naptın kızdı herif
ben sana hafifçe dürt dedim sen adamın kulağanamı soktun sopayı naptın kızdı herif
ben alacağımı aldım bozkurt Bu çıkıştan faydalandık
vob yapman batarsın :)
.
Üniversitede hep kendimden büyüklerle ekseriyeti 5. 6.yıllık olan okulu uzatmış Karadenizlilerle takılırdım.
Hiç hesap ödetmezlerdi kendilerinden 4-5 yaş küçük olduğum için. Lakin masaya da oturamazdık yine haliyle yaş küçük olduğu için:)
Özetle ben yancı olmaya alışkınım sorun olmaz.Hem zaten benim sevdiğim oyun pisyedili :)
Çıtak'ı bahriyeli ağabeyimin koltuk altına alırsınız.Bahriyeli ağabeyim Çıtak dostuma günyüzü gösterir ama kağıt göstermez.:)
Bisküvileri sabah satmadan üstüne malak gibi yatsam iki günde kazandığımı geri vermiştim. Bugün ki kazanç hariç. Yine ufak ufak dalışlar vur kaçlar devam.
Herif rolantiye aldı, yatayda arabayı dinlendiriyor
Boğayı desek daha doğru tabir olur
Boğa burnundan soluyor, ipini bi bıraksam Mistir dörtnal gibi koşucak :he:
Bana soruyorlar vob24 de neden yazmıyorsun deye, dayucuğum orda vobcu yok, hepsi yorumcu
Bozkurt dostum .
Borsada hayatın bir parçası,ve hayat mücadeleden ibaret.
Pala ile mücadele ederken belgeseller de öğretici olabilir.:)
Mortal Combat (Full Episode) | Animal Fight Night
https://www.youtube.com/watch?v=whksDmTR9YE
Kapanışı ustalar yaparmış pisyedili abi, iyi izle nasıl 1.olucam :)
Son çeyreğe girdik, hadi herif şüüüle güzel bi kapanış yab
Hiç iyi olmadı bu kapanış, böyle ustalık mı olur. Hayret bişii
Bir haftayı daha bitirdik, kazananları tebrik eder kaybedenlere geçmiş olsun dilerim.
2 gün dinlenelim
İyi tatiller
Mekan sahibi uyuya kaldı
biri hafifçe dürtsün
böyle dükkancılık mı olur
Puahahahhahsh
Dayucuğum bugün endekiste düşüş olucağını taaa cuma akşam kapanışta anladıydım, o yüzden ekrana bakma gereği duymadım. zaten kapanış metre topikinde düşüş yönlü tahmin yabtım.
Dürterek bişii çıkartamazsın :)
Ayrıca
Laf aramızda kalsın, kırmızı günlerde yazmıycam, herif zopalayınca millet gergin oluyor :he:
Yine tacizler başladı :)
kişisel küçük düşürücü kelimeler
Hakaretler, laf sokmuşturmalar falan
Bebe ne ayak :he:
Hemen süüüleyim
Kuyruk acısı :kahkah:
5 gün önce yeni sayfa açtık, kırıcı delici alet kullanmıyacaz dedik ama sen sürekli taciz ateşi yapıyorsun dayucuğum.
Benim elim armut toplamıyor
Kural ihlali yapıyorsun, bu son uyarım :rules:
Aklını alırım bak :he:
Siz boğalar yok mu, her gün yeşil istiyorsunuz, 1 gün kırmızı olsa kavga gürültü eksik olmuyor :kahkah:
Borsa bu bi gün düşer ertesiki gün yükselir
Daytradecimisin ortavadeli öngörü ile hareket eden treydirmisin yohusa uzuncumusun önce bi karar ver
Kıskanman normal, daytradeci olaraktan endekis vobda kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz.
Zayıf noktam hisse seçimi ve endekiste ortavadeli öngörü.
Hayatta başarılı değilimdir :he:
Daytradeci olarak doğmuşum, her gün paraları katlıyorum :drunk:
Tabii bu konuda seni suçlamıyorum.
Adios memedabiyi suçluyorum
Geçen sene vob yapman batarsın diye uyarırken, hisse alman batarsınız deye uyarmadığı için
Ahh memedabi ahhh, senide yazdım karakablı deftere
Yımırtaya yüzde 30 bindirmişler
Tavuk mu beslesek acaba Ayasofya abi sıfırdan bi tavuk çiftliği kaç taleye malolur bin kapasiteli
Hadi ya tühh o zaman hiç bulaşmayalım.
Abi ücbej kişi toplaşıp küçük bi tuvalet kağıdı fabrikası açsak sermaye ne kadar lazım olur
Millet g. tünü silmeden duramaz mecbur alıcak
Sekiz şop açsak mahalleli linc eder dayucuğum, o iş sıkıntı burda