https://i.ibb.co/cXc2Wy4k/Resim007.jpg
Printable View
biri 141 den 143 e kadar çizdi :he:
142.2 den karanlık odada eşleşti ve ciddi lotlar döndü :)
haftaya hareketin işareti olarak anladım :)
143 kırılırsa 152-154 hedef olur :ok:
138 de alarm kurmuştum.. ben aldım :ok:
eşek mi sıpa mı at mı alacak :he:
4 yıl en az tutacağm :)
yarın tahminlm son gün olur :)
düzeltmenin son günü :)
136 ya dokunurmu bilemem ben bu riski almadan almış oldum :)
herşeyin hayırlısı, tekrardan aranızdayım :wave:
darband ta 136 destek 143 direnç :ok:
yarın 136 ya dokunup yukarı yapmasını bekliyorum :)
%5+ tahminim :)
136 alışlarımda gelmiş artık tavan tavan gidebilirsin :ok:
istersen 10 tavan git sıkıntı olmaz :)
Hayırlı olsun sevgili Macit fakat ben henuz alamadim 135'10 yazmıştım vurmadı kerata artikyarina bakacağım endeks son saatte toparlamasa bana da gelirdi ama bankof pisligi daldı gene yarın kusar pust HSBC de biraz giriş yaptı ama beklediğim kadar değil 110 bin felan kısmet endeksi bu gün bankof ziplatti yarın basar ******** hayırlısı bakalim
Demiştim ama bu iktidara güvenim hiç kalmadigindan 135'10 a yadiklarimi iptal ettim az birşey 133 lerden aldım artık şu yargiyi demoklesin kılıcı gibi konuşanın kafasina vurmalari bu borsadan bu aylarda ümidimi kaybetmeme neden oldu sanki babalarinin tek sahip olduğu ülke kimse konuşmasın şak saklasin diye mi iktidar oldular ne diyorlardi ne oldular anlamıyorum bu korkuyu nedir
Selam mercek2 dostum :)
dalı dün pis salladılar, herkes döküldü :)
kimseler kalmadı, artık izleyelim :ok:
3 Mart bilançolar için son gün diyorlar :ok:
genelde Enka ve bu tür firmaların 12 aylılklları iyi gelir, diğer ara dönemleri çok iyi gelmez :)
Geri vitese taktı hınzır tahtadakiler endeks yükselir geri viter endeks düşer geri vites sanırım bu kadar hızlı hirpalananin bir manasi vardır hele şu 121 i bir görelim bu gün tam cirpiyordu ki imdada HSBC yetişti alış fena değil sanırım bu tahtayı HSBC ve OYAK sahiplenecek her düşüşte alıyor keratalar hayırlısı yarına bakacağım ve verirse 121 lerde son alisimi yapacağım 133 de iyiki iptal etmiştim az bir şey gelmişti onda da bir kısmet varmis
Eveeeet baş tacı tahtacı bir girdi pir girdi supuruyor maşallah eee biliyor işi kerata orta uzun vade çok iş yapacak çok nazar değmesin yolun açık olsun HSBC OYAK piskopat bankof ne kadar baskı da yapsa elindekileri alıp kaçıyor keratalar
12 aylıkta 4.2 milyar gibi bir kar yazarsa süper olur :ok:
Çizzzz tavana kadar neşemizi bulalım :)
Evet iki gün önce yuzde 6 yaptırdılar bu gün hirpalama günüydü gene HSBC ve oyaga gün doğdu iyi bir sıyırma yapacağı gün belkide yarindir veya gene 123-124 e degdirip ordan olgun armutları alabilir yaaaa sabır bilanço umarım güzel gelir de birazda biz tavan curcunasi yaparız yav ummadrgin halka arzlar süper gidiyor iyi şirketler fos çıkıyor gerçekten borsanın cilkicikmis visnebulls neyi varda tavvan tavan bu işe çayıra bağlı eşek mi ki gidemiyor
Bu hissede bir ben bir tahtaci kaldı sanırım yav 123 lerden 140 Lara geldik çıt yok iyiki de 123-125 arası gomulmusum patron tahtacı ve azcik lotlarla ben bialacoyu kovaliyoruz ve soluksuz gidiş kap haberleri bekliyorum hem demilyarlik kap haberleri eee yılsonu bilançoları bu türlerde güzel gelir örnek Enka diyelim yoladevam
2024/12 bilanço: 3.569.116.474
Önceki: 1.640.081.840
Bank of bu gün baskı yapıp yarına hazirlik yapıyor gibi az pust değil bu bank of nerde besili dana gorse ucuza kapatmak için elinden geleni yapar bekleyeceğiz öyle mama yok bu pusta
Dün bankof pustu baski yapiyor demistim bu gün dön lastigini gevşetti eeee tahtaya tera daldi netdeyse bankofun kicindaki donu da siyiriyordu iyi de oldu sabah biraz naz yapsada baktı olmuyor atı kamcilayip 143 lerden 156 ya kadar çizdi benim beklentim çok yukarilar olduğu için şimdilik çorba parası diyelim esas kebap parası ilerde tam bekle gör takdiginde tahtaya bu gün tera guzel giris yaptı seviyorum bu teranin hareketlerini patekde de var bir anda yüzde 7_8 yaptiriveriyor kerata hayırlısı yarın da alış yaparsa geleceğin zıp zıp hareketlerini başlatır koçum benim tera 1 260 000 lot hupletti
Güzel birgün daha geçirdik hhissede bu gün baya orta uzuncu kurumlar vardı hsbs OYAK tera bir de son saatte bankof girdi ama ona güvenmem yarın kusar pust neyse güzel bilancoyu guzellestirecek aracı kurumlar var tahtada bonkofu ******edin gitsin beklentim çok iyi yerler halka arzlarda en iyilerininbasinda ama ne hikmetse ky yi hirpalamadan goturmedilercogu da döküldü artık orta uzuncu zamanı hayirlara vesile olsun bu aralar soyleguzel bir ihale kapı gelse süper olurr
Kısada biraz primli olsa da çok iyi firma.
Esen kalın
Sn seyis hocam bu hissenin pirimli olduğunu dusunmek bence erken havlu atmaktır yeni halka arz bir hisse ve arzlarin en iyisi gibi ve de diğer tiriska hisseler yüzde en az 200-300 yapmışlar bu ise henüz ÷50 yeni yapmaya çalışıyor ve sermayesinin 11 kat karı olup bu pozisyonda kalan kaç hisse var bu alemde bu yüzden bence gelecek için şimdilik cazip fiyatlarda tabi herkes farklı düşünebilir amaben şirketin surekliligine bakarım ve geleceğin enkasi olarak görür sabretmek gerek diye düşünürüm takaslarda baya guzellesiyor fonlar ve yabancı kurumlar yukluce ara ara giriş de yapıyor demekki doğru hissedeyiz bence der ky dostlara hayirli kazanc dilerim yabancı derken bankofu kastetmiyorum ona güven olmaz dün girdi bu sabah ekşi oldu bakti gidiyor 4 den sonra geri Alisa geçti yani baskisi fayda etmedi hayırlı aksamlar
3 aylıkta -1.5 milyar zarar açıklamasını bekliyorum :)
12 aylık tahminim yakın bir şekilde tuttu :)
dipten %36+ 10 gün içinde :)
hızlı çıkışın hızlı sert dönüşiü olur. son karar sizin :wave:
Endeks bozmazsa bu çıkış 190-200 aralığına kadar gider 3 aylık bilançoda zarar aciklamayi ben beklemiyorum yeni halka arzdan kasaya baya para girdi kredi ihtiyaclarini ordan karşılar ve yeni aldigi ihalellerin bendellerinin de bir kısmı kasaya akar ki bu yuzden yüksek faizli borçlanması gerekmez hayırlısı ben 2-3 sene tutulacak bir hisse diye dusunuyorum sonrasına gelecekte karar veririz şu aralar imkb 30 endeksi disindakiler diplerde bu yuzden yan tahtalar endeksden hizli gidecektiir hayırlısı sevgili Macit kardeşim her şey gönlünüze gore olsun
Macit hocam Gülermak ın 3 aylık bilanço da 1.5 milyar zarar beklemeniz çok çarpıcı ve tam bir profesyonel olduğunuzu görüyorum. Hocam sizden anamızdan emdiğimiz sütü haram eden namı değer peruklu VESTEL de ilk 3 aylık bilançoda nasıl bir beklentiniz olduğunu rica etsem ne kadar zarar gelir veya Allah tan korkup artık zarar gelmez mi?
Vestel 20 tl iken Avrupaya açtığı mahkemeyi kazandık kaç milyar Euro bilemem bize ödüyecekler dedi, konuyu ve yılı tam hatırlamıyorum haber sonrası tavan tavan gidip orda tam zirvede malı yıktılar :he:
borsa çok ciddi tuzaklar barındırır gün içi gelen KAP lara ky atlarken birileri malı yıkıp geçerler, alan son sahibi olur, dürüst olmak gerekirse hiç Vestel almadım hiç bir zamanda ekranımda olmadı, hiç bir zaman almakta aklımın ucundan geçmedi.
geçmişte 10 sene önce Vestel buzdolabı almıştım arkadaki kompresörün sesi çok yüksekti 3 kez değiştirdiler çözümü olmadı, son çare garantisi bitince 2. el olarak sattım Beko almıştım onda sorun yaşamadım :)
size bol sabırlar dilerim, keşke yardımcı olabildiseydim :(
Bu gün ky yi ters köşe yaptı spek efendi sabah 171 e kadar yükselt sonra 158 e kadar gafurun kafasına cekic vurur gibi vur korkut dökülen dökülsün gibilerden ve ziplayiver çekirge misali geri topla anlaşılan ky deki lotlarin çoğu dokulmemis onları da istiyor hınzır tahtacı ne yalan söyleyeyim bu gün 400 lot benden bile kaptı amabir hissede isim vardı bu yüzden verdim yoksa nal toplattirirdim tahtaciya gerçi o da fena değil ÷7 yaptı kısmet mis diyelim gerisini bekletecegiz mecburen hayirlisi
İki gündür endeks yukselir bizim tahtacı tilki uykusuna yatar ve inine girmiş gibi yerinde sayar ama yarın için umutlu olmak hakkımız değil mi ortaklar duserken birazcik sevindik fazla dusmedi dedik ama çıkarken endekse ters etki yapıyor deh de gari
150 kusurlerden hisseye giris yaptik.
Metro ihalesi dikkatimi cekti.
Uzun vade kaliciyim.
YTD
Tavana tek kademe kala geri basti koftehor.
Tavan kitleyeydik iyiydi. Hosgeldin hediyesi olacakti.
Ytd
Slm sevgili buraktepe dostum hoş Safa geldin tekrar aynı kulvardayiz bu hissenin tahtacisinda tavan diye bir şey arama tam bu sefer oldu dersin hooopp aşağıya hiç tavanini gormedim ilk arzda dahi zorla bir kez ama gelecegi için tahtacı tam çuvalları dolduramadi ky nin sevdigi ve sahiplendiği bir hisse umarım beni yanıltır ve uğurlu gelirsin de bir kaç tavan biz de görürüz hayırlı kazanclar
Mercek hocam hosbulduk.
Aynen dedigin gibi hareket ediyor.
Aldigi ve almakta oldugu ihale buyuklukleri dikkatimi ceken husus oldu. Firma olarakta madden iyi durumda. Bu tarz firmalar zaten illaki fiyatini buluyor. Uzun vade buradayim insallah bi maraz cikmaz ise.
Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş. (GLRMK), 25 Nisan’da Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Belgrad-Nis, Stalac-Djunis kesimi demiryolunun yeniden inşası ve modernizasyonu ile ikinci demiryolu hattının yapımı kapsamında imzalanan sözleşmeyi duyurdu.
Şirket, Sırbistan’daki Belgrad-Nis, Stalac-Djunis kesimi demiryolunun yeniden inşası ve modernizasyonu ile ikinci demiryolu hattının yapımı için açılan ihaleye Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve YSE Yapı Sanayi ve Ticaret ortak girişimi altında diğer üç katılımcı ile katıldığını ve ihalede birinci sırada yer aldığını belirtti.
İdare tarafından kesinleşen ihale sonuç bildiriminin 25 Nisan 2025’te şirkete tebliğ edildiği, sözleşmenin bedelinin KDV hariç 348.905.039 TL olduğu paylaşıldı. Sözleşmenin 2024 net hasılatına oranının yüzde 21,94 olduğu not edildi.
Son dönemde Avrupa’da aldığı ihalelerle öne çıkan Türk inşaat şirketi Gülermak, listeye bir yenisi daha ekledi. Ocak ayında Polonya’daki S19 otoyolunun Jawornik-Lutcza arasındaki bölümünün tasarım ve yapım işlerini kapsayan ihaleyi kazanan Gülermak, şimdi de aynı ülkede önemli bir projeyi daha üstlendi.
Gülermak, Polonya Varşova Metrosu 1. Hattı’nın telsiz sistemlerinin modernizasyonu ihalesini kazandı. KDV hariç 305 milyon liralık (29.9 milyon Polonya Zlotysi) projeyi kazanan Gülermak, geçtiğimiz aylarda da Polonya'da yerleşik bağlı ortaklığı Gülermak S.A. ve Budimex SA ortak girişimiyle Polonya S19 otoyolunun Jawornik-Lutcza arasındaki bölümünü üstlenmişti.
Polonya Ulusal Yollar ve Otoyollar Genel Müdürlüğü (Generalna Dyrekcja Drog Krajowych i Autostrad - GDDKİA) tarafından vitrine çıkarılan ve 7 katılımcının yarıştığı ihaleyi 19.3 milyar TL (1 milyar 909 milyon Zloty) bedelle kazanan Gülermak ve ortağı, sözleşmeyi imzalayarak çalışmalara başlamıştı.
SIRBİSTAN’DA 15 MİLYARLIK İHALEYİ KAZANDI
Gülermak, geçtiğimiz hafta Sırbistan Hükümeti’nin vitrine çıkardığı Belgrad-Niş demiryolu hattının yenilenmesi ve ikinci hat yapımı için düzenlenen ihalede birinci olmuştu. O ihaleyi de Gülermak, bugünkü kurla 15 milyar TL’ye denk gelen 348,9 milyon Euro tutarındaki sözleşmeyi imzalamıştı. Gülermak, ortaklarıyla birlikte Avrupa’da aldığı son 4 aydaki ihalelerin toplam bedeli böylece yaklaşık 35 milyar liraya çıkmış oldu.
patronlardunyasi.com alıntı..
Şimdilik iplemiyor!