Dayucuğum coin piyasası çok hızlı, 30 dolara kadar bastılar şindi depüklüyo 36 dolar
Reisim hünkârımin kim coincez sana mı coiniyim. Eğilirsen coyirem
Bu coin piyasası 7/24 açık heralde
Ruh ikizim diğer yarım nerdesin gözüm yollarda kaldı. Netcez
Bi günde yaklaşık lot başına 8 dolar kayıp, çarp böl çıkar tl olarak 300 gayme öpüldük sanal olarak coin piyasası şindilik çok acımasız gibi duruy, marj çok fazla
En güzeli pusuya yatarak işlem yabmak,, 31 dolara gelürse bi lot daha sanal olarak zımbalıycam
Bi coyin üc alıyin dediler
Bi coydik 8 verdik nasıl iş la bu iş Ayasofya abi hani zengün olucağıduk boyuna sekiz yaptırıyolla
Trump 37 dolara çıktı 38 i zorluyacak, bak hareketlere bak ya
38 de kırdı 39 a gidiy
Buna kalp malp dayanmaz
39 da kırdı 40 a gidiy
Tavan taban kısıtlaması da yok heralde bu coinler bildiğin kollu makina gibin bişii
Reis seni forumdan görüştüğün birileri var mı hiç
Turmpa basmaya başladılar yine 37 dolara geldi
Grafikisi daha olgunlaşmadı malümunuz 3 gün önce 70 dolardan halka arz edildi takta daha yeni
Yine geldi turmpa coin 40 dolara
Ufak tefek oluyor da öyledir buradaki gibi çok hırçın olmuyor. Çıtak dayı aynı. Şahna kardeşim kızımın düğününe gejdi. Alper Yavuz ufak tefek espriler gülmeler oluyor. Çıtak dayım her hafta arar hal hatır sorar. Yavuz kardeşim de öyle. Alper de öyle çok iyi bir kardeşim. Düşünsene forumda tanışıyorlar sonra sürekli buluşup muhabbet ediyorlar misafirler oluyorlar. Bence çok güzel bir şey. Ben pis yedili ve culpuble yi ağırladım. Öyle gelmek isteyen olursa ağırlarım. Ama kış aylarında dışarı çıkmadığım için dışarda gezme yok. Sadece evde. Yaz olsa gezeriz. Ama engelli biriyle nasıl gezilir ona göre olur.
41 dolara geldi, mınakoyu 31 dolardan alaymuşuk, bilemedik
Bi coyip üc alıcakmışız :drunk:
Çorbacı yımırtalı pideci için borsa out turmp coin in
Olm manyak paralar dönüy burda
Arkadaşım kalp krizi geçirmiş ondan hsber almaya çalışıyorum moralim bozuldu
Geçmiş olsun, durumu nasılmış
Son günlerde kalpten giden çok, aşının yan etkisi diyorlar
Moral bozukken trade yapılmaz dayucuğum dükanı kapatalım, yarın oynarız
Aşının yan etkisi olabilir ama diğer yandan da pnömoni den ölme ihtimali var. İkisi arasında kalp krizinin yaşda büyükse kurtulma ihtimali yüksek anjiyo stend ile kurtulma ihtimali var diğerinde ilacın etki edeceği tedavi edeceği garanti değil. Bende klebsiella pnömoni bakterisi var kazadan buyana daha kurtulamadım. Sırtımda ki çıkan kemik parçasını temizledim bakteri aynı ama beş ameliyat ile. Prostatta da aynı bakteri var onu on yıldır temizlemek mümkün olmadı. Prostat öyle kanlı canlı bir organ değil belki o yüzden.
Bizim turmp coin gece atağa geçti Ayasofya abi 43 dolar oldu
Reisim hünkârım fur dersen fururum nereden nerenden olduğu sürpriz
Günaydın Ayasofya abi,
Biz uyurken trump coin 48 dolara kadar çıkmış, şindi 41 dolardan işlem görüyor.
Demek ki coinci heç uyumamalı yohusa fırsatları kaçırır diyenbilürmüyüz :kahkah:
Reisim hünkârım sen dükkana gel başka yerde canını sıkarlar