teşekkürler..
Printable View
.
Borsamız 31 Ağustos itibariyle bitebilir.
Alman borsasi mart fiyatina düştü.
ABD'liler yalpa yapar gibi yapıyor.
Dolar da 3,44 ile dip yapmış olabilir. Eylül ile çikışa geçebilir.
Diye düşünüyorum.
.
Endeks için kısa ve orta vade için dalgalanma durulma ne belirsizlik var benim için bu yüzden uzun vadeye bakmayı denedim, sadece yükselişleri yakalamaya çalıştım.
Jako hocam BIST vaziyeti nasıl teşekkürler
Bunu paylaşırsanız art niyet ararım sizde
99.282 fibo desteği iken neden 95.732 fibo olani paylaşıp algı bozarsınız
Yıllardır takip ederim sizi sadece ne yazdınız diye bakarım bir kere tutturduğunuzu gormedim
Benim ters indikatorumsunuz
Sanirim artık endeks buralardan döner siz aşağı fiyatlar verdiğinize gôre sn Jako
.
Bist zehiri kapmış gibi.... mi ?
.
Trend bitti, beklenti bitti denildi bir ay önce. Daha yakın bir zamanda belirsizlik de altı çizilerek belirtildi.
86 bine kadar gerileyen bir piyasa olabilir de olmayabilir de, garantisi yok.
Yıl sonuna kadar düşüş yönünde düşünür pozisyon alırım, piyasa bunun tersini düşündürene kadar, budur.
Şifayı kaptı evet, yeni bir emre kadar şimdiki emir, "yat yere yat yere".
Jako bey ilgiyle takibe devam.fibo ve eliotu az bilen adam yonun.asagi oldugunu sizin yayinladiginiz grafiklerden zaten anladi fibo recramentlerinin hangisinden.doner garantisini kim.verebilir takibe devam
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
thyao ile yükselen, thyao ile düşer.
ilk tepki seviyesi 8,60, bir sonraki 7,46 thyao için.
Yine gö....ze soktular 15 senedir borsanın içindeyim şurda insan evladı analiz yapan birini bulamadık, hele televizyonlarda çıkanlara küfür bile az gelir, kimi 120 bin dedi kimi 150 bin dedi, birilerini bi dediği bbi dediğini tutmadı yine kazanalar ******** kefereler ve bizim yalakalar
Bilmediğiniz bir işe girdiniz madem, 15 yıldır bilmediğiniz bir işi niye sürdürüyorsunuz?
Dolar tepki çıkışı için yarın son gün ve trendi bitmiş endeksin yeni bir trend başlatmasını bekliyorum, bu durumda endekste salı gününden itibaren yükseliş bekliyorum fakat hesaplanabilir bir durumu ben göremiyorum, bu nedenle sadece tahminim olduğunu belirteyim.
.
Doların cıkması gerektigini değerlendiriyorum.
Önümüz kış. Doğalgaz gideri dolayisıyla dolar çıkışı artar.
Döviz getirici turizm v.s.islemler yaz mevsiminden uzaklastikça azalir.
Dolarda kıtlık sezonu önümüzdeki 6 ay.
Bir de böyle bakınız.
Bakalim ne gorürsünüz ?
.
ben hesap yapıyorum, yorum ne zaman? trend sonlarında diğer enstrumanlar ve olması gereken nedir gibi boşluklarda gündeme geliyor, şimdi olduğu gibi.
şimdi endeks yükselmeli.
bu yükselişin düzeltmesini gördükten sonra hesaplanabilirlik ortaya çıkmaya başlayacak.
dolarda da öyle.
Jako hoca yaz çiz artık gözünü seveyim ne yapacağımızı şaşırdık
Önümüzdeki haftanın ilk iki günü için düşüş eğilimli bir seyir, son üç günü yekseliş eğilimi bekliyorum.
Borsada en karlı fırsatların olduğu bir dönemdeyiz, "V" şablonlarına dikkat eden bu fırsatları yakalayabilir.
Bilanço hareketi kasım ayının üçüncü haftasına kadar devam edebilir.
RİNDLERİN AKŞAMI
Dönülmez akşamın ufkundayız.Vakit çok geç;
Bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç!
Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile,
Avunmak istemeyiz öyle bir teselliyle.
Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan
Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan
Geçince başlayacak bitmeyen sükunlu gece.
Guruba karşı bu son bahçelerde, keyfince,
Ya şevk içinde harab ol, ya aşk içinde gönül!
Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahud gül.
Yahya Kemal BEYATLI
Sayın JAKO selamlar, usd/eur paritesi ile bir öngörünüz var mıdır?
Piyasanın bu aşamasında, "annem kuyudan su çeker halkası boynundan geçer" formasyonu ve "v" formasyonu verimli olabilir.
Nisan 2018 son haftasına kadar piyasadan beklentimi muhafaza etmekteyim.
endeksin bu hafta süzülme haftası olmasını bekliyorum.
20 aralık tarihine kadar v formasyonları ile endeksin düzeltmeler yapacağı beklentimi koruyorum.
Finale yakınız, final gelecek yıl ilk çeyrek bilanço beklentisine kadar belki devam edebilir.
Final yükselişi gelecek yılın ilk yarısında bitmiş olur. Gelecek yılın çok hareketli ve dalgalı olacağını tahmin ediyorum.
20 Aralık tarihine kadar yükseliş bekliyorum.
En kötü günümüz pazartesi günüdür, sonrası "V" formasyonunun sağ tarafıdır kanısındayım.
Çok keyifli bir sohbet. İzlemeniz konusunda ısrar ediyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=PJdfGSOKPeM
Önümüzdeki iki hafta her yatırımcının yükselişten payını alacağı iki hafta olacaktır kanısındayım.
Temel analiz beklentilerine göre dip olması gereken zamandan bu hafta çıkıyoruz.
sn.JAKO önceki mesajlarınızda 20 ARALIK a kadar yükseliş bekliyordunuz.bugün yükseliş sizce bitti mi?
yılın kalan son 12 günü için bir öngörünüz var mı?
.
Sn JAKO
Dow ile ilgili bir analiz/grafik paylaşmanız mumkün mü ?
.
alka gibi gerel gibi senetlerin bir yıl içinde beş misli ve daha fazla yükselmiş olmaları, bana 1993-1994 yıllarını hatırlatıyor.