Ele verme haraketleri olabilir dikkat...
Ek 1339
Printable View
Ele verme haraketleri olabilir dikkat...
Ek 1339
satışlara 1 lot 1 lot yazmışki.Bak satıcı yok diyor milleti kandırcan demi çakal.. :)
Yine yukardan verdiler cmenti kullanıp
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni ortaklarımız oldu
Piyasaya o kadar güzel mal dağıtıyor ki beş yıldır aynı işlemi tekrarlıyorlar
Eskiden daha insaflılardı 40-42 bandının üstünde kalırdı artık oralarda hayal oldu
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rekabet kurul kararından sonra burası da hareketlenir.
Bir yıla yaklaşmış 11 ay olmuş 16 nisan da bir yıl olacak,
Rekabet kurul kararı eli kulağındadır..
Cment sayesinde bugün sanırım birazda şansa olsa gerek 39.20 ort ile yatırım serüvenine son vermiş bulunmaktayım.. kalan arkadaşlara bol kazançlar,sabırlar dilerim..
Bilançoya bakarken ilişkili taraflardan hizmet alımları kısmında Çimentaşa; 5.521.017 TL insan kaynakları, stratejik geliştirme ve danışmanlık hizmeti adı altında para ödedikleri görünüyor.
Ne güzel.
Adamların işi zaten bu. Tek bölümden herşeyi yapıyorlar ama okkalı fatura yaslıyorlar.
:)
Bilançoda;
Nakit ve nakit benzerleri kısmında 11.002.616 TL görünmekte. 2015 yılındaki rakamdan %31 fazla yani artmış.
5.300.000 TL si vadeli hesapta
5.524.630 TL si vadesiz hesapta.
Arsa parası bunlarmı acaba. Arsa parasının tamamı fonda olmayacakmı?
Başka para yok sanki bilançoda.
Yatırım amaçlı gayrımenkul kısmında;
31.12.2015 tarihli arsanın değeri 2.435.000 TL.
31.12.2016 tarihli arsanın değeri
2.435.000 TL.
1 yılda arsanın değerinde tek kuruşluk artış olmamış.
Türkiyede arsa en çok kazandıran yatırım aracıdır.
Kör, topal ve sağır ekspertiz raporu galiba.
Acaba bu arsa neresi.
Bilançodaki Davalar kısmında,
Rekabet kurulu tarafından hazırlanan soruşturma raporu 25 Ocak 2017 de tebliğ olunmuş olup soruşturma devam ediyor. Bu sebeple 3.118.035 TL karşılık ayırmışlar.
Muhtemelen ceza yemeleri yakındır.
Cezaya hazırlıklılar.
(Beter olursunuz inşallah)
:)
5520 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu’na göre kurumların en az iki yıl tam süreyle aktiflerinde yer alan iştirak hisselerinin, gayrimenkullerinin, rüçhan hakkı, kurucu senedi ve intifa senetleri satışından doğan kazançlarının %75’i 21 Haziran 2006 tarihinden başlayarak kurumlar vergisinden istisnadır. İstisnadan yararlanmak için söz konusu kazancın pasifte bir fon hesabında tutulması ve 5 yıl süre ile işletmeden çekilmemesi gerekmektedir.
Bu doğrultuda Grup, 2011 yılında satmış olduğu binalarının satışlarından elde ettiği karın %75’i olan 7.715.466 TL’yi 2012 yılında kardan ayrılan kısıtlanmış yedek olarak yeniden sınıflandırmıştır.
Grup’un 31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla kardan ayrılan kısıtlanmış yedeklerinin nominal tutarı 8.121.196 TL (31 Aralık 2015: 8.121.196 TL)’dir. Özleri itibarıyla kısıtlanmamış olan nominal tutarı 4.176.411 TL olan “Olağanüstü Yedekler” (31 Aralık 2015: 4.176.411 TL), “Geçmiş Yıllar Zararları” içerisine sınıflandırılmıştır.
Adamlar parayı 5 yıl boyunca fonda tutsalardı muhtemelen şimdi 11 milyona ulaşmışlardı. Bunu bile becerememişler gibi.
Bu kısmı açıklayacak bir maliyeye ihtiyacımız var.
Ne demek istiyorlar burada.
Ceza ne kadar gelir hasılat veya karın % 2,5 geçemez demek de sanırsam,
Bana göre ayrılan karşılığın altında gelmesini bekliyorum,
Birde ceza sonrası itiraz edeceklerdir,Danıştay ayağı olacaktır..
2018-veya 2019 bulur sonrası enflasyon farkı ile verilen ceza kuşa döner..
okudum sn devrikiki benim anladığım fonda bir değişiklik yok laf kalabalığı yapmışlar internetten ve daha önceki kurullarda ki açıklamalarından yola çıkarak parayı ya gelir vergisi stopajı kestirerek şirketten çekerler ya da sermayeye eklerler bir haftadır arastırıyorum aynı olay alcar hissesinde de mevcut aynı tarihlerde arsa satısı yapılmış para fona aktarılmıs bu ocak ayında sermaye tavanını yükseltmek için başvuru yapmışlar sonra çekmişler bavuruyu ve senet hareketlenmiş bunda daha tık yok bakalım ne yapacalar sektörden olmadığımız için anlamamız da zaman alıyor mesela 5 yıl fonda duran parayla iligili çok net bir yazı bulamadım neler yapılabilineceği ile ilgili seadece yukarda saydığım 2 ihtimal aklıma geliyor
Ben fondaki paranın ne olduğunu SPK ya sordum muhtemelen gelecek cevapta yukarıdaki yazının aynısı olacaktır.
Bugünkü "Rekabet Kurum" kararından bir şey çıkmayınca 37.00 altına sarkıtmış....
Devrikli bana ulaş. Pandacıda tlf numaram var.
1 milyon 770 bin lira sermaye li borsanın en az sermayeli şirketi yapacağı bire 10- 20 bedelli bedelsiz sermaye artırımı hisseyi inanılmaz yerlere taşır bu beklentiyle aranıza yeni katıldım genel kurulda bakalım ne olacak bu konuda duyumu bilgisi olan varmı
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
36,3 dan 1500 lot koyar koymaz. Alındımı acaba?
Bence sağ cepten sol cebe, veya sol cepten sağ cebe
birde işlem hacmi düşmesin diye. Yapılıyor.
Sorduğum soru sermaye piyasası kurulu tarafından
incelense. Bu yaptıkları al satlardan ötürü
ne ceza alırlarda malesef türkiyede yapılan
suçun cezası olsada kat kat kazandıkları için
tırışlamıyorlar.
Kesinlikle al sat olarak düşünülmesin. Sadece benim düşüncem böyle.
Spk dan sorduğum sorulara cevap gelmiş.
Kısacası sorduğunuz soruları lütfen şirketin yatırımcı sorumlusuna sorun. telefon numaralarını şu linkten bulabilirsiniz. :)
Ey SPk ben sorduğum soruların cevabını onlardan alacağıma inansaydım zaten sana sormazdım.
Benim adıma sen sor. Bak bakim gelen cevaplara. Tatmin olursan bende tatmin olacağım.
http://www.msn.com/tr-tr/finans/ekon...mdUa&ocid=iehp
BÜTÜN BETONU BİZİMKİLER VERSE YİNE ZARAR AÇIKLARLAR.
ayrıca kendimi bildim bileli bu heves ve istek var..hatta yıllar önce afyonda deneme yolu yapılacaktı..
ne oldu bilmem..
inşallah olur diyelim.
Yaw sen neymişsin sana yatırım yapanları hastaneye soktun Allah senin belanı versin hırsızlıktan başka bir şey yapmadın inşallah o paralar canınizda çıkar zehir zıkım olsun. ..
A grubu endeksi yüzde demek istedim[emoji1]
Bu nasıl spekülatör hisseyi yerinden oynatamıyor yüzde bir bile atamadı ileri
http://fs5.directupload.net/images/170328/izjagzi4.jpg
son bir ayda alanlar
bırak oynatmasın.çok uzun vade kumbara gibi düşün.2008 de cmbtn daki lotlarımın toplamı ile şimdi tek kademede işlem yapıyorum.alsatlarla da maliyetim düştükçe düşüyor.speğin maliyeti benim iki katım oldu.benim gibi az ama fanatik ky sı var.speğin sıkıntısı da bu zaten. kafası da çok basmıyor. aşağıya düşürerek k.y.yı dökebileceğini sanıyor. sonra mal kaptırınca da dua ediyor endeks düşsün veya şirket bir olumsuz haber göndersin diye.hala akıllanmadı.
yatırım tavsiyesi değildir
Vallahi sizin işler iyiymiş. Allah daha çok versin. Bizde ne kumbara kaldı ne para. Bu çimbeton sayesinde ekmeğe pepe dedik. Hayırlısı olsun. Allah büyüktür..!