3 gündür izliyorum tahtayı bi cacık olacağa benzemiyor. Yüksel sonra aşağı bas başka bişey yok. Ytd
Printable View
3 gündür izliyorum tahtayı bi cacık olacağa benzemiyor. Yüksel sonra aşağı bas başka bişey yok. Ytd
Çemaş ortağı Işıklar Holding hisse sattı
Çemaş Döküm Sanayi, hissedarı Işıklar Holding'in 1.73-1.74 TL fiyat aralığından 2.000.000 adet pay satışı yaptığını bildirdi.Bu satış sonrası Işıklar HOlding'in Çemaş'daki payı yüzde 3.67'ye geriledi.
Işıklar Holding imzasıyla KAP açıklaması:
14.06.2017 - 14.06.2017 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,73 - 1,74 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 2.000.000 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 14.06.2017 tarihi itibariyle %3,67 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : IŞIKLAR HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ
şirket ortağı hisse satarsa hisseye nasıl yansır acaba
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Çemaş'ın ortağı Işıklar Holding, Çemaş hissesinde 2.5 milyon adet pay satışı yaptı
Çemaş'ın hissedarı Işıklar Holding, 1.83-1.85 TL fiyat aralığından 2.500.000 adet pay satışı yaptığını bildirdi.Bu satış sonrası Işıklar Holding'in Çemaş'taki payı yüzde 2.62 oranına geriledi.
Geçtiğimiz günlerde Işıklar Holding 2 milyon adet hisse satışı yine yapmıştı.
Işıklar Holding imzasıyla KAP'a yapılan açıklama şöyle:
"19.06.2017 - 19.06.2017 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,83 - 1,85 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 2.500.000 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 19.06.2017 tarihi itibariyle %2,62 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür."
Günaydın, bol kazançlar, bu kadar hareketli bir kağıtta bir ayı geçmiş sadece 5 yazı var forumda, yanlış semtte mi kiraladık, Nedir ne değildir bilgi verecek var mı acaba?
Şirketin genel müdürü istifa etmıs.Sektorun eskı duayen ve vizyon sahıbı bir abimiz yerıne atanmış...Hem şirket hemde ky lar için çok hayırlı adımlar atacağına ve sırketi bir üst lige çıkaracağına tüm kalbımle inanıyorum..,bnde hisse alıp şansımı fırsata donusturecegım...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...09ea067494.jpg
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citibank %5 sinirina gelmis
Toplam 11.750.000 lot virman yontemiyle alis yapmis.
%5 i gecerse haberle bildirim yapmak zorunda sanirsam.
Bence Kritik bir yerdeyiz. Hissede agresif hareketler gorebiliriz. Insaalah yukari yonlu olur. Hossenin %83 deniz ve is uzerinden tek kiside %5 de citide
%88 tek kisi kontrolunde. Ve bu hisseleri dagitmak istiyorlarsaa hisse bir kac tavan gormeli. Bence Metro yatirimdan Galip ekibini cagirmalilar. O halleder.
Ben kisa bir sure icinde cemasta yukselen bir seri bekliyorum. Hade hayirlisi. YTD
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,98 2 üzeri 2,35 gelebilir
Sayın investor, ayni sekilde nibaş, grafiğini yapıp, nibaş topiğe atarmisınız
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.06.2017* saat:14:31
***COMDO*** COMPONENTA DÖKÜMCÜLÜK TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Esas Sözleşme Tadili )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Esas Sözleşme Tadili
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
02.05.2017 tarihinde Esas sözleşme tadili ile ilgili*olarak, Sermaye Piyasası Kurulu Ortaklıklar Dairesi Başkanlığına**yaptığımız başvurunun,* ana ortağımız Componenta Oyj* nin**şirketimiz* hisselerini* satıs süreci *henüz**tamamlanmadığı için* iptal edilerek, ilgili müracaatı daha ileriki**bir tarihte* sürecin tamamlanması* sonrasında* tekrar**yapacağımızı beyan ederiz.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
yukardaki haber 13 haziran 2017 tarihli comdo'nun kap açıklaması.comdo'nun satış süreci halen devam etmekle birlikte sona doğru yaklaşıyor galiba.cemtaş'da comdo satışı ile ilgilendiğini daha önce kap'a bildirmişti.eğer bu gerçekleşecek olursa cemtaş sektörde global bir oyuncu olur.bugün göstermiş olduğu performans ve yıllar sonra 2 tl üzerinden güçlü alımlarla yaptığı kapanış bana manidar geldi.dikkatimi çekti siz değerli forum dostlarımlada paylaşmak istedim.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
son bir haftalık takas verilerinde cemtaş, usaş ve nibaş hisselerinde citibank yabancı'nın yaptığı alımlarla eş zamanlı olarak grup şirketlerinin volatilitesi ciddi anlamda artmış ve her üç şirkette de yükselişler görülmeye başlanmış.bilanço dönemi içerisindeyiz.yabancı bu dönemde genel olarak bilânçosunda pozitif gelişme görmeyi umduğu hisselerde alım yapıyor.grup şirketlerinin bilânçolarını bende merak ediyorum.özelliklede işlenmiş metal ürünlerin fiyatlarında görülen sert yükseliş cemtaş'ın bilânçosunda nasıl ve ne kadarlık bir etki yapmış hepberaber göreceğiz.arçelik gibi global bir partnerin bir numaralı tedarikçisi olup bir de arçelikten ödül almış şirketin hisse performansı elbette piyasanın takibinde olur.benim de takibimde tabi ki.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
Bugün ak yatırım 1.2 milyon lotu boşuna almadı heralde
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir önceki gönderide cemtaş yazıp durmuşum.yorgunluğuma verin dostlar.doğrusu tabi ki cemaş olacak.cemaş'dan ümitvarım.önümüzdeki dönemde 2,18 hacimli kırılabilirse çok enteresan hareketler görülebilir.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
60 kuruşluk tavuk kümesi cemaş nerelere uçmuş be !!! :)
Beyler ne zaman yükseltecek bu kağıt ya
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
maşallah durmak yok yola devam...bol şans....
Sağol kardeşim 3 u 4 u gorecez ınsallah..ytd
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 15 leri bekliyom hedef büyük
Turk Telekom TT175 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
30 sene sonrami ?
GT-I8190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben grafige göre söylüyorum sen neye göre 30 sene diyorsun
Grafigi atarsan belki ayni fikirde oluruz. Ben uzun zamandir burdayim. Benim hedefin seninkikadar yuksek degildi yarisindan az .
Forexs mobilde 7 yıl önce 15.94 dönmüş kagıdı 7 yıldır yatırıyorlar ben 15 derken kısa vade olarak söylemiyorum uzun vade olarak söylüyorum benim maliyet 1.39 bu arada kar satışları tabiki olacak günlükcü ve kısa vadeci degilim bekleyip görecegiz
Büyük konuşmuyoruz illaki olcak demiyoruz hedefimizi söylüyoruz kront bende 0.96 kuruşken az bir karla sattık üsdatlar söylüyordu inanmadık bu neden olmasın sabredip görmek lazım
Ayni yolun yolcusuyuz benim maliyet 0.63 civari teknikle ilerleyerek maliyeti asaya cektim. Dedigin noktaya insallah gelir ama benim hedefime gelince ben yokum. Sirket birlestirme olayi icin yukseltecek bununda siniri belli o seviyeye geldiginde olay bence bitmis olacak. YTD.
son dakika da yaptı yapacağını
Çemaş’ta 1 milyon adet pay dün itibariyle satıldı
Çemaş Döküm’de Işıklar Holding satışta bulundu. 1 milyon adet pay 08/08/2017 tarihinde 2.05-2.09 TL fiyat aralığından satıldı.
Şirketten KAP’a şu açıklama yapıldı:
08.08.2017 - 08.08.2017 tarihleri arasında ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,05 - 2,09 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 1.000.000 adet satış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 08.08.2017 tarihi itibariyle %1,99 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.