11e düşür kredi çekip alacağım😙
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
11e düşür kredi çekip alacağım😙
günü 11,61 üstü kapatsa iyi olacak ytd
Bugün ne dediysem benim yüzümü kara çıkarttı umarım buralardan tepki verir. Ytd
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 11.04 itibariyle 280.000 tl işlem hacmi ile %1.3 düşürdüler...hisse tabana yaygın olmadığı için zavallı rakamlarla hisseyi düşürüyorlar...komediye bak bir araba parasıyla koskoca şirket %1.3 düşüyor...
11 alış girdim, bekliyorum.Çık deyince çıkmıyorsun.Bir de bunu deneyelim.
11'e değdirmeden rahatlamıcaklar gibi :)
Ortalamayı düşürdük, artık biraz yükselirse iyi olur
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Korktu gayrı.11e gel 11e😁
İdiot spek...fiyatı irrasyonel fiyatlara indirdi....bu fiyatlardan kandırabildiği ,alabildiği rakam saat 10.30 itibariyle sadece 47.000 tl...ulan gerizekalı spek 74.000 endekste 12 tl olan kağıdı 3 aylık karı 38 değilde 35 geldi diye 96.000 endekste 11.40 dan sana kim satar...arkadaşlar spek gördüm ama bu tahtanın ki kadar embesilini görmedim...küçük yatırımcılara syg. Ytd.
Doğru aslında...idiot spek herkesi de öyle zannediyor...3 aylık karı sadece beklentiden 3 mio tl düşük geldi diye endekse göre hisse fiyatı %30 düşürülür mü ? You are the lord of the idiots mr.speculator...ytd.
Yahu 11.50ye çekti.Adam değilsin sen.11e çek dedik korktu kerata.Demek ki ters dua işe yarıyor😄
Sektörler aynı....ana hissedarlar aynı....f/k lar aynı, her ikisinin de 8...
Ancak fiyatı defter değerinin 40 katı olan CIMSA %4 artarken bundan yarı yarıya ucuz AKCNS ne hallerde...bu rakamları bilip 13 tl nin altında kesinlikle bu çakallara mal kaptırmayın lütfen....syg.ytd.
belli oldu yarin 11.47 - 11.50 arasi git gel ayni terane
İşlem hacmi biraz arttı yarın yukarı hareket devam eder mi eder
SD4930UR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar 68 den 34 e düşmüş...sonuçta 34 kar açıklamış.
Aşağıdaki tabloya bir bakta AKCNS fiyatının son 1 yılda nasıl yerlerde süründüğünü gör;
Akcns karda......son 1 yıllık getiri: -%5
Thyao zararda.... " " " : +%11
Pgsus zararda..... " " " : +%12
Ccola zararda..... " " " : +%5
Aefes zararda..... " " " : +%8
Hurgz zararda.... " " " : +%38
Aksen zararda..... " " " : +%33
Izmdc zararda..... " " " : +%33
Hakkaten AKCNS fiyatı normal seviyelerdeymiş değil mi? Ytd
Adam icin onemli olan karin dusmesi ..sonucta bu kar dususu temettuyu etkileyecek sahsn ben akcansayi severim bu sevmek yetmiyor ...karliligin ayni seviyede devami gerekiyor...yazdiklarim kendi goruslerim kimse benim yuzumden etkilenio al-sat yapmasin.
arkama bakmadan kactim
geride kalanlara sabir!
spek (varsa) çok cool biri
11 hayal oldu
Dün kaçan arkadaş bekleseydi iyiydi
Küçük yatırımcı arkadaşlar ;
Lütfen 31/12/2016 da 74.000 endeksde 12.50 tl olan AKCNS hisselerimizi endeks 98.000 olmuş ve üzerine 5 aylık şirket karı birikmişken hıyar gibi 11.90 tl den satalım. Böylelikle spek in ne kadar zeki olduğunu kanıtlayalım. (Bu kağıdı 13 tl altına satanın aklına şaşarım.) YTD.
Spek tam keko ya...bugün 11.90 lardaki bedava fiyatlardan saat 11.37 itibariyle yarım günde toplayabildiği senet tutarı 225.000 tl...yani AKCNS nın bir kamyoncuğu tutarında mal toplayabildi...neler oluyor hıyar tanrısı spek 11.90 lardan kimse satmıyor mu? Yazık sana be spek...ytd.
Konut satış adetlerindeki aylar itibariyle satışlar artıyor.ytd
Ek 3933
Oldu olacak çek $3'a.. Gömelim varı yoğu :)
Ohhh no....11.73 olmuş....hemen zararına satiiim...çok panik oldum...çok kötüsün be spek...bak bizi nasıl korkutup panikletiyorsun....seni hıyar seni...ytd.
Çimsa pd/dd si 1.6 iken , Akcns 1.8 olarak görüyorum, atladığınız birşey mı var ?
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akçansa çimsaya göreceli olarak yüzde 10-15 aşağıda.
https://i.hizliresim.com/nW7Jd5.png
başka bir arkadaşın çalışması
https://i.hizliresim.com/gW590b.png
Akçansa /çimsa grafiği yıllar içinde akçansa çimsaya göre fiyatı sürekli düşmekte, aralarındaki orantı hiç bu kadar düşük olmamış, hatta 2000 yıllarından önce 1 akçansa 4 cimsa değerinde imiş, akçansa aleyhine bir durum çıkıyor, tabi verilen temettüler hesaba dahil.
Tahtada bugün teb, ak, ubs, finans baskı kuruyorlar, karşılıklı alım satım yaparak hisseyi düşürüyorlar.
https://i.hizliresim.com/vpE6qv.png
trade hissesi değilki. derinlik desen zaten yok. arada alıp yıllarca üstüne yatmalık.
alıp beklemeli. al-sat için burası çok doğru bir tahta değil. orta vadede zarar ettirmez.
_Sektörde lider, en çok satışı yapan çimento fabrikası,
_Lojistik olarak uygun konumda, Büyükçekmece, Çanakkale ve Samsunda fabrikaları var,
_Alman ortağı sayesinde ihracat olanakları geniş, ve ihracat artışı ,
_İstanbul civarı, metro, havaalanı, kentsel dönüşüm gibi projelerin devam etmesi, kanal İstanbula yakınlığı,
_çanakkalede sahip olduğu liman, çanakkalede yapılacak köprü ve yollara yakınlığı,
_Çimsanın yüzde 8i ne sahip, her yıl düzenli temettü geliri,
_ Büyükçekmece civarında 15 dönüm maden arsası olduğu söyleniyor, eski forumda, bilgisi olan lütfen paylaşsın,
_Enerji maliyetlerinde görünen iyileşmeler
_ son 6 yılda karını sürekli artırmış, ancak son çeyrek seçimler dolayısyla belki satışlar düşmüş, F/K 8.74, temettü verimi yüzde 10 cari fiyatlar ile.
-Küresel çimento devi heidelberg ortaklığıyla yaratılan global rekabet şansı,
_Türkiye çimento pazarının tek başına %11 ini elinde tutan en büyük çimento kuruluşu........................................
bunların hepsine ayrı ayrı katılıyorum. akçansa 6 ay sonra bu fiyatların da altına düşebilir. ama 5 yıla temettü çıkmış hali temiz 30 kayme.
her tahta kendince farklı. ekran, haber, forex vs takip eden yatırımcıya uygun değil.
o yatırımcılara finans, banka daha uygun.
bu fiyatlardan bireysel olarak çok memnunum. topluyorum. 11 maliyetli 3-4 bin lot bile çok iyi ülke şartlarında.
bunu büyükler de böyle düşünüyordur.
yatırım tavsiyesi içermez.
Ek 4552
USD grafiğinde son durum.. şirket battı da bize haber veren mi olmadı :)
ne haber var ne bir şey
Yabancı görünümlü spek uzun süredir kağıdı baskılıyor, ama koskoca bistte kağıdın değerini anlayan maalesef pek çok yatırımcı kalmadı, millet tüyo peşinde.
Bana göre en ucuz çimento hissesi
- Büyükçekmece, Çanakkale ve Samsun gibi stratejik bölgelerde 3 adet fabrikası,
- Türkiyenin en büyüğü, ve ayrıca Avrupanın en büyüklerinden heidelberg ile ortak,
- 32 adet hazır beton tesisi
- Geniş bayi ağı (66)
son bir senede en kötü performans gösteren çimento, aşağıdaki listede, ama maldan anlayan yok, sabredmek lazım, ben ufak ufak ağırlığımı artırıyorum.
https://i.hizliresim.com/Pr6QbN.png