açılalarınız çerçevesinde aselsan çok güzel bir örnek olmuş. Bende yok, ekonomi ve grafik de bilgi alanımda değil. Ama ben bile anladım. Teşekkürler.
Printable View
açılalarınız çerçevesinde aselsan çok güzel bir örnek olmuş. Bende yok, ekonomi ve grafik de bilgi alanımda değil. Ama ben bile anladım. Teşekkürler.
Eyvallah...
Grafikler aslında bize, nasıl baktığımıza bağlı olarak, görmek istediklerimizi gösterir. Kendimizi kandırmamız da çok kolaydır. Forumlarda ve Twitter aleminde hisse pazarlayıcılar da işte bu metodu her daim en güzel şekli ile kullanıyorlar.
Bu konuları detaylı olarak ele alacağım. Makaleler sitede sabit kalacak. Bu sayaede her daim el atında olabilecek. Teknik Analiz ile nasıl kandırıldığımızı hep birlikte anlayacağız. Her Teknik işe yaramamıyor maalesef ve teknik her an yön değiştirebiliyor. Örnekleri ile açıklayacağım...
Güzel insan,Siz haddini aşanlara karşı durmak için,Bilginizle dur demek istiyorsunuz.Gönülden başarılar diliyorum.
Hocam bugün birinci sayfadan itibaren okudum twitterde takipteyim öncelikle geçmiş olsun sağlık ve afiyette olun
Grafikler güncellenmiştir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Kendi adıma söyleyeyim benim için yararlı ben grafikleri değerlendirecek bilgiye sahip değilim malesef, borsaya hala biraz amatörce bakıyorum :)
Sizin grafikler hazır çıtır oluyor bana, temeline inanıp aldığım kağıtların teknik sağlamasını yada değerlendirmesini sizin grafiklere bakarak yapmaya çalışıyorum :)
Tekrar ellerinize/emeğinize sağlık.
Çok da güzel ve doğru yapıyorsunuz. Temeli olmayan senetlerin Tekniği de bozuk oluyor.
Benim sistem grafiğim hazır halde sunulduğu için bir şey bilmeye de gerek kalmıyor. Renklere bakmak yeterli...
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafikler Güncellenmiştir...
Hocam emeklerinin için çok sağolun
SM-T113 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksik olmayın... 👍 😃
Sistemde renkler:
- Parlak Yeşil --> Yukarı Onay
- Yeşil --> Yukarı devam
- Turuncu --> Aşağı Onay
- Kırmızı --> Aşağı devam
Parlak Yeşil ve Turuncu her görüldüğü barda, yeniden onay gelmiştir. Turuncu için;
- “Yeşillerden sonra ortaya çıkarsa aşağıya ilk onay, kırmızılardan sonra ortaya çıkarsa da, devam eden aşağı için yeni bir onay daha geldi“ anlamı taşımaktadır.
Yeşiller de yukarı yönde aynı şekildedir...
sayın T/A grafikten anlamıyorsamda genel olarak yol gösterici oluyor, topiğinizi takip ediyorum...rahatsızlığınıza Allah şifa versin. iyi niyetli çalışmalarınızla küçük yatırımcıya yol göstermeye gayret ediyorsunuz. Allah razı olsun.yolunuz açık olsun. sağolun, varolun.inanın çok yardımcı ve faydalı oluyorsunuz.
Teşekkür ederim...
Sağlığım uzun süreli çalışmalara maalesef müsâde etmiyor. Bir yandan da sizlerle daha çok bilgi paylaşabilmek için kendimi geliştirmek durumundayım. Böyle olunca da durgun geçen zamanlar oluyor. Oysa bu zamanlarda yenilenme döneminde oluyorum. Tıpkı şu anda olduğu gibi...
SPK gereğince artık detaylı yorum yapamayınca, mecburen grafikleri doğrudan paylaşmak gerekliliği hâsıl oldu. Fakat bu defa da bu işin nasıl yapılacağı sorunu ortaya çıktı! Tek tek grafikleri kaydedip daha sonra 269 hissenin grafiğini topluca sizlerle paylaşmam mümkün değildi. Bu nedenle TeknikAnaiz.site sistesini sizler için kurmak zorunda kaldım. WEB Programcılığı bilmediğim için öğrene öğrene bu zamana kadar geldik. Bir süredir de siteyi geliştirebilmek için JavaScript öğrenmeye başladım. Şu anda günlerim borsadan ve grafiklerden daha ziyâde JavaScript ile geçiyor.
Benim için bu yaştan sonra biraz zor olsa da öğrenmeğe kararlıyım. Eğer istediğim düzeyde öğrenebilirsem ortaya çk güzel şeyler çıkacak...
Sizlerin de faydalandığını duymak beni gayretlendiriyor. Zamanla daha fazla faydalanacağınızı umuyorum...
Öyleyse devam... 👍 😃
Bir süre sonra site daha kullanışlı olacaktır. İstediğiniz bir özellik olursa çalışırken bu yönde ona eğilebilirim...
Senin gönderdiğin sisteme baktım ama henüz programını yazamadım. Parça parça ilerliyorum. Biraz ondan biraz bundan....
T/A hoca kolay gelsin,çok bildiğimiz konular olmadığından yardımcı olamıyoruz ama takipteyiz.
Sayın Hocam,
Akiş aksgy'yi de ekleyebilirmisiniz....
AKSGY eklenmiştir... Sayfayı yenilerseniz bundan böyle hergün listede bu hisseyi de görebileceksiniz...
Şu anda linkleri elle ekliyorum, bu nedenle biraz zahmetli ve uzun sürüyor. İleride dinamik bir yapıda kodlayabilirsem anında ekleyebilirim.
Hisse eklemelerde gecikme olursa lütfen durumu anlayın...
Örnek grafik...
http://teknikanaliz.site/TA/Grafik/C...tick/AKSGY.png
Bugün evde değildim, yeni geldim...
hocam grafiklerde güncelleme olmamış .
Tm hocam herşey ok.
👍 😃
Merhaba T/A
Hazırlamış olduğum site çok güzel olmus ihyay ekleme yapabilirmisin vaktin olursa
Herkese günaydın,Hocam soda bir hata va