Toplam 1.433.070 lot işlemin
791.841 lot alış
641.229 lot satış
Printable View
Toplam 1.433.070 lot işlemin
791.841 lot alış
641.229 lot satış
Direnç seviyesi kaç olabilir secretboyinplay
1.62 diye gördüm ben de... İnşallah kolay aşar
1.55 de kapatacak anlaşılan
1.59 olmuş :)
en son kademe verebilir misiniz
61 direncini kırmaya çalışıyor..
Kademe paylaşabilecek kimse var mı? Teşekkürler
çok değişken yazana kadar değişiyor.67 gördü 64 şu an.
Birilerini çekme derdinde dikkatli olmakta fayda var heran herşey yapabilir izleyici olmak daha iyi olur
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kimseler kalmamış
Kademe Analizi
Toplam 1.785.780 lot işlemde
974.963 lot alış
810.817 lot satış gerçekleşti.
kaldır yukarı sonra bas spek efendi kimsenin güveni kalmadı sana
Ek 3012
....................
Ek 3013
Brmen aylık
bakın 45.
46.47 numaralı gönderilerde ne yazmışım bu hissede
bana %30 bıraktı allah razı olsun temelini okuyabilirseniz kazandırır borsa.teknikte biliyorsanız demeyin keyfe..teknik bitirir inşallah çünkü fazla bir vatandaşın kaldığını sanmam hissede##
bu grafiği ne zaman eklemişim:
BRMEN?:
http://i.hizliresim.com/ZZzXd3.png
http://i.hizliresim.com/ZZzXd3.png
Bu hisse kaç görür?
Brmen Info ve Karel aynı kişiler kaldırıyor.25 nisanda Info 1.88 gördüğünde 1.80 den tüm malı geçirdi.Kapanış eksi 3.
İşin tuhaf yanı Bremen aynı gün 1.74 gördü aynı infonun yaptığı gibi %13 çıktı kapanış 1.60 oldu.İnfo 1.58-60 Brmen ise en iyi ihtimalle 1.74 ya da 1.72.
Piyasada oyuncu 3-5 grup.Burva yı yukarıya taşıyan grup snmez de ısınma hareketleri yapıyor.
Brmen 1.82 kademesinde 300 bini geçirmiş.Alıcısız.
Değerli arkadaşım arazi ve arsalar 63.934.000 lira doğrudur ama bu şirketlerin sahipleri öyle katakulleler yaparlar ki nereden geldiğini bile anlayamayız. Neden derseniz AKIN TEKSTİLİN ARAZİLERİ VARDI HA SATILDI HA SATILIYOR DİYE YILLARCA kullandılar bu şirketin de arsalarını kullanarak yatırımcıları ters köşeye yatırabilirler bunun gibi nice şirketler var iyi incelemek lzım diye düşünüyorum hissede alan satanların aracı kurumların kimler olduğunu inceleyın göreceksiniz yamyamlar pozisyonunu aldı beklentiyi yaratıp arsalar satıldı tokiyle görüüşme var v.s v.s diyebilirler iyi araştırmak lzım bunlar benim fikirlerimdir beni bağlar YTD
ADAMLAR 2011 YILINDA BU İŞİ ÇÖZMÜŞLER SERMAYE AZALTIMI SERMAYE ARTIRIMI
4. Fon çıkışı gerektirmeyecek şekilde, Şirketimizin 31.12.2011 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarında yer alan 45.939.395 TL geçmiş yıllar ve dönem zararından kaynaklanan bilanço açığının 17.250.000 TL. kısmının sermayenin azaltılması yoluyla kapatılması, yapılacak sermaye azaltımında Şirketin 31.12.2011 tarihli bağımsız denetimden geçmiş konsolide finansal tablolarının esas alınması ve "Payların İptal Edilmesi" yönteminin uygulanması, yapılacak sermaye azaltımının 17.250.000 TL olması ve bu suretle Şirket sermayesinin 24.786.000 TL'ndan 7.536.000 TL'na düşürülmesine ve eşanlı olarak 17.250.000 TL sermaye artırımı yapılarak ödenmiş sermayenin 24.786.000 TL'na çıkarılması hususunda müzakere ve karar alınması, BUNU YAPANLARIN NİYETLERİ belli ŞİRKER 2013 YILINDA %228 BEDELLİ yapmış şu anda bedelli parasından ucuz şirket iyi yönetilemiyor veya bilanço oyunları olabilir. neyse söylediklerim beni bağlar.YTD
bir iki defa günü birlik girdim çıktı 10.-20.binlot alınıp satılıyor 1.13.başlamıştı o zaman dikkatimi çekti keşkem hiç çıkmasaydım. 1.70 tutundu gibi yinede ilği yok sebebini bilen varmı.....................
az önçeki işlemi ile cevabımı aldım halk arasında söylendiği ğibi sağı solu belli olmaz bir hisseymiş.
BRMEN Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 280344 Yıllık Değ%:-76
Bugünkü agresifliği bundan dolayı muydu
kâr iyi mi kötümü
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kar mı zarar mı
Zarar açıklamış
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2f9db5c576.jpg
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazan çizen yok fakat en çok tıklananlar içinde 154 sırada o kadarda boş degilmiş birileri var. yükselişe geçtiği günden beri yinede gün sonu kimseyi bu güne kadar kızdırmadı .bu gün akşama dogru girmeyi düşündüm düşüşü görünce sabah girdim.erken girmişik şans.yinede beklentim var.
Bilanço ve endekse göre yine iyi dayandı işlem hacmi ise cabası
ve formda kimse kalmamış :)
Bakioz bakam nolcek
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baktik gördük ki adama boyle mal veririlir hay maşallah adam.sindire sindire geciriyor
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sattım ... yükseldi derler ya doğru benimde başıma çok geldi 1. arkadaşım abi satınca bana haber ve ben alacagım diye şaka bile yapardı. 1. ay takip neticesinde dün girdim. bu seferde aldım düştü ve hala düşüyor .. bir hisse çıkarken yakında düşer diyenler düşerken dalga geçen
magdur olana sevinenler.... bizim milletten başka kim var acaba bunlar asaletlerini ne yaptılar ....................
patronun baya degişik yerlerde hissesi var .bize faydası olurmu bilmem. örnegin L.kadife ,n.çimento.bursa k.meydanı...vb
alım satım haberi bildirmeden hisseyi yukarı taşıyan ve indiren patron sanıyordum. yukarıdaki grafiğe bakılırsa aracı kurumların gazabına urgamışız. grafik için emegine .teşekürler cefaks