Hocam hoşgeldin, hareketi de beraberinde getirdin, yokluğunda tozlandı buralar, TATGD nında tozunu almayı unutma üstadım😄
Printable View
Hocam hoşgeldin, hareketi de beraberinde getirdin, yokluğunda tozlandı buralar, TATGD nında tozunu almayı unutma üstadım😄
Hocam sayfamız hayırlı olsun,çok sevindim böyle birşey yapmanıza,aselsan topigünde gözlerim hep sizi aradı
bence tuprs dekkdeki ironi bedelsiz sonrası rakamı olabilir mi diye düşündüm,siz ne dersjniz :)
Tebrik ederim dostum bazen beklentilerimi dillendirmekten korkuyorum saolsun yazdıklarmızı ciddiye alanlar menfi yada gayri menfi etkilenebiliyor
Hep dediğim gibi ben hisse fiyatı deil ama bilanço ile şirletin karlılığı ile daha çok işgileniyorum teknik kısmı hobi
Tuprs da bu kriterlerimin tamamını karşılıyor
Hocam hayırlı olsun[emoji106]
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Murat agbi hayırlı olsun...aselsan da 23.41 i geçti dediğiniz gibi 24 leride hızlı geçip 26 lara gelirmi??
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda gördüğüm, kimseyi yönlendirmeden çıkar gözetmeden sadece insanlara bilgi vermek, bir şeyler öğretmek amaçlı yazan nadir insanlardan Ekodream hocam, kıymetini bilin.
~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~
Murat hocam,tuprs u zaten biliyordum,biraz daha arastırayım dedim,cok ciddi kar açıklaması bekliniyormuş,bedelsiz potansiyeli yüzde anlamında cok yüksek (buraya yazmak istemedim),fakat genel kurulun insayatifine kaldığı söylenmekte ?????
Ayrıca aselsan topiğine Ankara yı özlediğinizi yazmışsınız,gelirseniz sizi misafir etmekten çok memnun olurum :)
Bu arada tuprs un bilanço açıklama tarihi 21/8/2017 ilgilenen arkadasların dikkatine
Dostum çok tşk ediyorum çok naziksiniz inanın tek amacımda bu a yada b hissesi deil amacım zaten...
İnsanlara doğru yatırım stratejisi aşılamak borsada doğru yatırım ve zaman ile kazanmanın çok kokay olduğunu göstermek
Tabii kaybetmeninde :)
Az önce başka topikte yazınızı okudum tekrar itibar veremedim maalesef hergün 21.20 olacak deyip sonra yükselişte sevinmek ve buna itibar etmek idi bgn paylaştığım yatırımcı portföyü inanın aselsan hakkında konuşuyorsak bizi tek konuşturan hissenin speği
Bi gün terse yatırırsa o zmn insanların birbirine tutumlarını çok merak ediyorum o yüzdende forumlardan. Korkuyorum ve mümkün olduğunca etliye sütlüye karışmıyoeum
Elinize sağlık tşk ederim yorum için. .
Ekodream sizi ASELSAN san takip ediyordum hayırlı olsun takipteyiz
Hayırlı olsun 😊
Maalesef formlarda tartışma okumaktan doğru bilgi okumaya kafa kalmıyor en iyisi burası sayın ekodream takibe devam...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnşallah ağbi, Teşekkürler. .
Arkadaşlar mailime durmadan ..... üyeden gelen mesaj mesaj kutunuz dolu diye gönderilemiyor uyarısı geliyor... mesaj kutumu bilerek silmiyorum günde onlarca soru cvp layıp bürde bu sorularını cvp ladıklarımın ukalalıklarıyla uğraşıyorum... sorusu olan bu topikten sorabilir... Ne alayım ne satayım uçar mı kaçar mı olmadığı sürece her soruya açığım
Sn. Murat hocam asels yükselişi 24.9x lerde mi yoksa 26.50 lerdemi son bulur acaba. Önceki yüklselişte maşallah tam rakamı söylemiştiniz forumda
Sn. EkoDream GUBRF ile ilgili yorumunuzu alabilir miyim? Teknik açıdan grafikte şimdilik bir bozulma yok. Bilanço beklentiniz nedir? Sektörde global ölçekte yaşanan daralma ya da daha doğrusu gübre fiyatlarının düşük seyretmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Şirketin ortağı olduğu nakliye firmalarında hissesini artırması nasıl etkiler? Teknik açıdan kısa-orta vade hedef fiyatınız nedir?
Teşekkürler.
İnanın bunu tahmin etmek müneccimlik olur ama trend üst çizgisi 25 in az altında... amigdalada burada devreye girer işte hep anlatmak istediğim bu biz 25 de biter bekleriz bugün sert satar ve biter yada 25 e değer sonra 24.30 a çekilir biz tepeden sattık sanırız ama bu sefer arkasına bakmadan gider düşecek diye beklersin yine öıkar artık düşmeyecek alıyorum dersin ve düşer
Daha önce gözükmemiş yerde direnç olmadığından kimse nerede duracağını bilemez ama kendimce şunu takip ediyorum duracağı hün dün kü fiyatını görüyor
Selamlarımla
Çok teşekkür ederim ilginize.
Saygılar.
Bilanço anlamında takip listemde ama son tahvil ihraçları sürekli yatırımlarını dağıtması büyüme potansiyelindeki son zamanlarda atılmayan adımlar beni etkiliyor geçen çeyrek bilanço özelinde ön planda tutuyordum ama bu öeyrekte takibimden çıkardım... esas neden ez cümle yönetimsel beklentimin karşılanmaması temettü/yatırım/yönetim/yatırım süreçlerindeki gördüğüm eksiklikler
Mesela tuprs dan yine çok etkileyici bi bilanço bekliyorum ama yatırımcı ilişkilerinden istediğim cvp ları almakta zorlanıyorum bu tarz sorunlar beni çok etkiliyor... ben sadece fiyat temelli yaklaşmıyorum borsa bi oyun deildir yatırımdır gördüğüm kadarıyla siz bu duruma haizsiniz zaten... insanlar yatırımlrını sorgulamalaı ve yatırımlarına sahip çıkmalı
Hatta bi yaklaşım söylüyüm aselsanın harwketinde yaratılan sinerjinin bile etkisi var...
Yatırımcı davranışlarının yatırım stratejilerine etkisinide zaman bulduğumda yazıcam malum tatil mode on hala
Şirketin iyi yönetilmediği konusunda aynı fikirdeyim, keza genel kanı da bu yönde. Güven vermiyor. Bu çeyrek gelebilecek iyi bir bilanço ile belki bir tepki hareketi yapabilir. Ama dediğiniz gibi önce ne yaptığını bilen bir yönetim olmalı. Gerisi geliyor zaten. Fırsatınız olduğunda ayrıntılı analizinizi ve kar beklentinizi paylaşırsanız memnun olurum. Şimdiden çok teşekkürler.
Sayın Murat hocam Jantsa daki uzun ve kısa vadede beklentin nedir? Teşekkürler
Hayırlı akşamlar.
Temkinli olunmalı derken hisse bazında mı yoksa genel piyasa ve bist özelinde mi sayın hocam
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asels bugün benm düşündüğüm gibi harekwt etmedi ve kapnışı beğenmedim...
Daha önce stratejimi yazmıştım yarın izlemede olucam elim tetikte...
24.31 üstü devam altı izleme diyim yumuşak olsun