GBP 61,8 de tepeyi yaptı çaktı aşağı barı ben yokum birader dedi orada 2 noktası yapıldı
https://resmim.net/f/lZ6rW5.jpg
1,2977 yukarı geçilmedikçe gbp aşağıda 1,2624 ve kısa ana hedef 1,24029 çıktı ortaya euro şerrosunda hala tık yok.
Printable View
GBP 61,8 de tepeyi yaptı çaktı aşağı barı ben yokum birader dedi orada 2 noktası yapıldı
https://resmim.net/f/lZ6rW5.jpg
1,2977 yukarı geçilmedikçe gbp aşağıda 1,2624 ve kısa ana hedef 1,24029 çıktı ortaya euro şerrosunda hala tık yok.
63.80 64.20 bandında dünden beri sağlam savaş var..
Çok mal geliyor oradan..
ZAR pes etti 0.40 eksiye döndü..
Bizde swap yasaklandı ayağına 0.30 + dayız..
Veri beklenenden kötü gelirse ZAR da düşüş 1 i bizde de 0.50 yi bulabilir..
Yoruldu belli..
Dinlenmesi gerek..
Bolingerın dışındayız günlükte..
15.30 veri bekleniyor hadi bakalım 2 aydır mokoko geldi bu ay adam gibi birşeyler gelsin dolar rallisi adam gibi başlasın artık mübarek 3 aydır şu dolar rallisini bekliyoruz veri adam gibi gelirse euro ve dxy 2 leri yapmış olur kısa vadede yüzde 4-5 lik ralli gelir.
Şuanki euro ve dxy 2 noktaları %5 civarı dolar rallisi gösteriyor ancak dxy de 95,47 euroda 1,1444 önemli noktalar işin şuanki sıkıntısı şu.
Euro 1,1444 ü yukarı kesse bile dxy 95,47 desteğine ancak yaklaşır hadi buyur bir denklem daha karşımıza çıkıyor euromu gerçek dxy mi ?
öyle olacak zaten resmi dolar alımına yasak koyacaklar,ama karaborsa son sürat devam edecek. çarpıklık diye buna derim. Arjantin geçen seneye kadar böyleydi baktılar zırvalıktan öte değil, kur tekrar serbest bırakıldı. döviz yasağının nedenide MB'nin piyasaya göre ucuz döviz satmasıydı,buna sadece belli bir elit ulaşabiliyordu.aynı bizdeki 1983 öncesi gibi. bunlarda hafıza sorunu olduğundan aynı hatalara bile bile girerler.
parite demedim. eurtry, usdtry ve dxy. ama Sn Stonhand sanırım euro dan kasıt olarak pariteyi kasdetmis
125700 endeks longlar 125600 den kapandı gitti.
TDI öncesi endeks riski usdtry üstüne çok çok fazla olur.
burada endeks longlamak tekniğini bilmem ama temel de çok risk taşıyor görüşündeyim.ytd.
Risk bizim işimiz :D teknikçiyiz biz, bu endeks ne ki zamanında gold 1800-1900 dolarlardayken de işlemde yaptık yani trendin nerede biteceği belli olmaz.
TDI işi sıkıntılıdır beyler ona göre ne olacağını kimse bilemez riskin en babasını alıyoruz bugün öyle böyle değil.
Veri kötü gelir usdtry düşer düzeltmesini yapar vs.vs. veri iyi gelir 3,6880 görür sonra düzeltmesini yapar vs.vs. envai çeşit denklem var veri öncesi ve hepsi veriyle çözülecek.
Ulen şeker bir yandan vurmaya başladı gene kaldı 18 dakika yellen aplaaaaa duy sesimizi dişi gandalfım benim.
Veri çok iyi gelirse endeks sözleşmesi long pozisyonu için güçlü destek seviyesi nedir?
15 dk. Kaldi
https://m.tr.investing.com/economic-calendar/
Ben buradan bakıyorum.
Teşekkürler
Ben de bloombergi açtım "akıllı para" da verecekler.
TDI özelliğidir ilkin tersede gidebilir ilk 30 dk da ne yapacağı belli olur. Çoğunlukla veriden sonra garip gurup barlar atılır ona göre fazla heyecan yapmayın. Veriden sonra gelenleri silkemele vs.vs. bir ton olay oluyor TDI da normalde alınma bu risk ama işte el mahkum alıyoruz şuanki yapılar gereği.
Güzel geldi, beklentinin baya bir üzerinde. Hadi bakalım...yanılıyor muyum?
Tarım Dışı İstihdam> 222K
Önceki:138K
Beklenti: 174K
Saatlik Kazançlar > %0.2
Önceki:%0,2
Beklenti:%0,3
ABD için çok iyi veri.
Ancak bu FED'in faiz kararında elini güçlendirmez mi ? .
Çakıldık geçmiş olsun..
ZAR da düşüş yüzde 1 i buldu
Bizde eksi 1 e doğru gideriz gibi..Çok pis verdiler..
İşsizlik 4.3 beklenirken 4.4 gelmiş..
Herhalde o..
Yada canları istedi.:oleyo:
3.6380 6420 arasından açık işlem de yapılmış olabilir..
Bu işlerin başında adam teknik çi..
Aynen dediğin gibi terse gidiyor. Hatta eksiye basacak şimdi :)
Veri mükemmel ancak ortalama saatlik kazançlar düşmüş buda verinin içine etti şuan.
Piyasanın yorumu önemli bundan sonra TDI çok çok iyi saatlik kazançlar 0,10 kötü o da yeşil gelse ortalık toz dumandı şuan.
Euusd için DXY yi takip ediyorum orada 95,71 olayı var onu izliyorum şuan için try içinse bekliyoruz 3,6112 de ilk destek.
Aynen dolar çakıldı valla.
Şu çok önemliydi bu beklenti dahilinde gelse bile sıkıntı yoktu. Saatlik kazançlar düşüpte TDI artarsa part time iş bulundu yada ucuza iş bulundu vs.vs.bir ton sebeple TDI göz ardı ediliyor.
Ama DXY önemli şuan için gerisi boş orda bakalım yapı bozulacakmı daha sıkıntı yok şuan için dxy de.
Hadi bakim ilk dalga terse yatırır ilk 10-15 Dk tamamlandıkdan sonra çek geriye hadi bakim dxy 2 noktası psikolojik etkisinide yaptın hadi lennnnnn dxy bas yukarı bakimmm allah allahhhhhhh
Ulan japon kır şu 113,80 i domine et piyasayı hadi aslanım japon kaplanım japonnnnnnn
TDİ yükselmiş, ancak işsizlik oranları önceki veri ve beklentilerden kötü görünüyor.
....................................Gerçekleşen Beklenti Önceki
işsizlik Oranı (Haz)..............4,4%........4,3%......4,3%
U6 İşsizlik Oranı (Haz).........8,6%.....................8,4%
U6 İşsizlik Oranı geniş tanımlı işsizlik için kullanılıyor.
3,5480 miydi.orayı görme ihtimalimiz nedir bilmiyorum ama ben orada bekliyor olcağım.ytd.
Saatlik ortalamalardan dolayı sıkıntı beyler işsizlik artmış çıkmış önemli değil.
Mühim olan kazancın artması yani kaliteli istihdam istiyor ABD.
Saatlik kazançlar düşmüş durumda bu kötü ancak yellene bu TDI yeterlidir piyasa ilkin ters tepki verdi ama sonuçta yellenin şahinliğine yeterli bu veri.
Euro ****toru göçerse zaten herşey domino gibi gidecek şu japon az destek atsa TDI verisine baba dirençte girdi kıramıyor.
Belli olduğu üzere şu sıra baya bi oynayacak arkadaş bir yerlere oturana kadar.
iyiki tarım dışı 222 geldi 150 falan olsa idi 3.55 e kadar basacaktılar demek..
way amingo kardeşlerr yaaa..:rtfm::rtfm::rtfm:
3,6401 : 2,00 expofibo
3,6112 : 1,618 expofibo
şimdi ne olduğunu yada gördüğümü anlatıyorum. Trendlerde 2,618-1,618 dönüşleri olur ancak algolar artık bunu 3,238-2,00 yada 2,00-1,618 olarak kurgulayabiliyor bizdeki mevzu şuan bu eğer ki bu geri alış işi tamamlanırsa 2,618 yani 3,6866 dan 3,6110 a yapılacak geri alış işi iptale girer yani basar gider mevzu geri alış yani bu işte rsi , ccı, zarto zurto BOLINGER vs.vs. bu şişmiş indikatörler geri alışlarda toparlar okmidir bunu tekrarlartmayın kızarım vallahi.
Gundwane reis vallahi yedin ömrümü yedin birde deidm ha ilk dalga terse olur silkeler diye :D
Euro 2 teyidi bir gelsin bunun canını alıcam canınııııı bu euroya acıyıpda su verenin .........
palavranın daniskası, sistemi oluşturan kolpacılar deli gibi bahane arıyor şu EM leri biraz daha nasıl şişirsek diye. Rezil olmamak için risk aldıkça alıyorlar. NAFİLE.... 5 aydır sürdürdükleri oyunda sona geldiler.Merkez Bankalarına karşı gelemeyeceklerini anlayacaklar.( Bu yazdığımın bizim MB ile ilgisi yok,onu kim TAKAR?)