http://fs5.directupload.net/images/170613/zzfa7577.jpg
Printable View
Bugün toplamışlar yükselişe devam:) yarın 3.50 geçeriz umuduyla..
3.5 üstü kapanislar yaparsa yeni Trend başlayacak takip edilmeli ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
Aksigorta Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer Aksigorta hissesinde alım yaptı
Sabancı Grup şirketlerinden Aksigorta'da,Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Dinçer 3.32-3.39 TL fiyat aralığından 282.289 adet pay alımı yaptığını bildirdi.Haluk Dinçer iki farlı tarihte olamk üzere toplam 590.000 adet alım gerçekleştridi.
Haluk Dinçer imzasıyla KAP yapılan açıklaması şöyle:
"16.06.2017 tarihinde AKSİGORTA A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,32– 3,39.-TL fiyat aralığından 282.289.- TL/adet alış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte AKSİGORTA A.Ş. sermayesindeki paylarım 16.06.2017 tarihi itibariyle % 0,5556 sınırına ulaşmıştır."
Bu arada Haluk Dinçer, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer'in eşi.
bugün 3.11 ort dan aldık . bekleyecez.
Tşkler sn cefaks Citi kılçıksız almış:)
3.2 sattım, güç yok hissede
Aksigorta (AKGRT, Sınırlı Negatif): Şirket'in 2017 Haziran ayındaki brüt prim üretimi bir önceki yılın aynı dönemine göre %11 oranında gerileyerek 166,7mn TL olmuştur. 2017 yılının Ocak - Haziran dönemindeki prim üretimi ise %15 oranında artarak 1,1milyar TL'ye yükselmiştir.
http://borsaajans.com/Haber/hava-yol...onemli-haber--
Hacmi sığ olsada, kısa vadede prim bekliyorum.
Bilanço bu Cuma bekleniyor.. Garanti Yatırım beklentisi 35mnTL net kar (geçen sene ikinci çeyrekte 10mnTL zarar yazmıştı). Ben biraz daha yüksek net kar bekliyorum.. Bu yıl ilk çeyrekte 25mnTL net kar yazmıştı, benim beklentime göre bu çeyrekte bu rakamın üzerine 20 daha koyacaktır en az..
Düzeltiyorum, bilanço Perşembe imiş..
AKGRT Solo 2017/6 Aylık DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI: 58.755.953
Aksigorta'da Aberdeen Asset Managers Limited hisse satışı hissede düşüşe neden oldu
Yabancı fonun hisse satışı açıklaması Aksigorta hisselerinde yüzde 5 düşüşe neden oldu. Dün 3.35 liradan kapanan hisseler saat 10.20 itibarıyla 3.18'e kadar geriledi. Gün içerisinde en yüksek 3.29 lirayı gören hiseler en düşük 3.10 liradan işlem gördü.
Aksigorta'da Aberdeen Asset Managers Limited hisse satışı yaptığını açıkladı. Şirket, 24/07/2017 tarihinde 3.3729 TL fiyattan 2.446.476 adet pay satışı gerçekleştirdi. Böylece şirketin Aksigorta'daki payı yüzde 10'un altına geriledi. Satış tutarı ise 8.2 milyon TL oldu.
Bir zamanlar piyasa değeri 2,5 milyar USD olan AkSigortanın 275 Milyon USDlık piyasa değeri sizce komik değil mi? Sabancı'ları bilmem ama Haluk Dinçer Bey bu işin (komikliğin) farkında gibi. Bir de yabancı farkında.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=7135
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması
MADEM TÜRK'SÜN GÖSTER ÜRKSÜN!.
Bayramınız Kutlu Olsun
neden burda hiç yorum yapılmıyor o kadar kötü bir hisse mi akgrt da
kimsenin bir beklentisi yok mu yani
citi 312 bin tl deutçe 210 bin tl alış yapıyo bizimki yerlerde...ağustosta pirim rekoru kırıyo ak yatırım öneriyo...gene yerlerde...derdi ne bilemedim...yarın 3 e değer orda beklicem son kurşunu sıkacam...spek öldü öldü...ölmedi beni gömersiniz...
sayın narin beni güldürdünüz allahta sizi güldürsün inşallah. bende şuan ak sigorta yok ama uzunca bir süre önce kısa bir dönem taşıdım. arkadaşımla birlikte sürekli konuşuyorum son 1 haftadır ama o hep beni caydırıyo bir türlü almak nasip olmadı. konuya çok yazanda yok yazınızı görünce okuyayım dedim. okuyunca çok güldüm allahta sizi güldürsün. iyi kazançlar iyi haftasonları dilerim :)
*garanti yatırım, aksigorta için tavsiyesini 'endeksin üzerinde getiri'ye çıkardı, hedef fiyat 3,80 tl
KAP : Borsa İstanbul A.Ş. Duyurusu
VOLATİLİTE BAZLI TEDBİR SİSTEMİ (VBTS)
Sermaye Piyasası Kurulunun ilgili kararları uyarınca, Borsamız Pay Piyasasında işlem gören pay senetlerinde, işlemlerin adil ve dürüst bir şekilde gerçekleşmesinin sağlanması ve yatırımcıların aşırı volatilitenin getirdiği risklerden korunmaları amacıyla bir tedbir sistemi geliştirilmiştir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsamında; gerekli koşulların oluşması halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktır.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli olduğu süre zarfında uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alınmasını gerektiren koşulların oluşması durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin başlangıç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandıktan sonra Borsamız tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktır.
**ÖNEMLİ