Hacim artışı olumlu ...biraz daha tahtayı tanımayanlar dökülmeli...hazırlık dönemi tekrar başlıyor. Bol kazançlar
Printable View
Akşam Trump tower için de bir şeyler çıkar mı?
yürü len :)
Koş diyeceksiniz yürü değil dobur değil obur koşarsa zayıflar yürürse değil:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7a2470309d.jpg
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye tavan oldu durup dururken:)
salsana be adam korkuyorum
Yarın ne olur acaba
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Veya daha kaç gün devam eder 4 gün tavan gider mi acaba [emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tavandan korktu
Takasın çoğu yabancıda
hisseye ilgi yok
girmeye çok az kişi cesaret eder
dediğiniz gibi takasda yabancı hakim.. korku sınırsız
kazanç ve kayıp da
Herkez doburcu olmuş bakıyorum da :). Tahtayı tanımayanlar dökülecektir. Bol kazançlar
Herkez doburcu olmuş bakıyorum da . Tahtayı tanımayanlar dökülecektir. Bol kazançlar
demek ki alım için daha beklenecek 3.56 iyi mi
3 aylık finansal tabloyu kabaca inceledim
şirkette daralan bir satış hacmi var. akp döneminde sanata ve kültüre vevs vs olan ilginin azalması dergiyi olumsuz etkilemeye devam ediyor dergi sayısı 5 adet kadar ve çalışan sayısı 290 lardan 250 düşmüş kısaca küçülmeye gitmiş şirket . reklam gelirleride düşmüş.
şirket geçmiş karlarını düzenli temettü olarak dağıtmış ve büyümeyi parasal olarak ortaklara vermiş. sonuş malum .....
şirket satılır ise şuan 20 milyon usd kadar piyasa değeri var 24 derginin 12 yabancı lisanslı sözleşmeli yayın var
şu anda: 1.048 000 lot takası var. yani küçük bir spek istediğini yapar.
sonuç:kısa vadeli yatırım için aşırı olumsuzluk içeriyor. SPEK NE İSTERSE O OLUR
UZUN VADE İÇİN bir satım gerçekleştirilirse kaç milyon usd gider bilemem o işten anlamıyorum.
beklenti: iktidarın değişmesi kağıda olumlu yansır..... o da olmayacağına göre hisseye yatırım yapmak uygun değil diye düşünüyorum
Kendinizi fazla yormayın yola YEni çıktı kazancınız bol olsun!turizm ile doğru orantılı kağıt bir de bu yönden bakın
!şezlonga uzanmışsınız elinizde D&R yayını cebinizde hisseleri arada da üç beş kitap fuarı ha bir de unutmadan uyanık bir adamın İnternet'teki dakko mu hakkocu 15 olacakta diyen:)
3, 10 mu bu kağıdı brüte girmeden önce 2.10 maliyetle alıp 7.16 satmıştım. şimdi almak için 3 bekliyorum....
birde yola yeni çıktı demişsiniz. diğer arkadaş da 3.1 görcek demiş. kağıt şimdi 4.1 3.1 demek 1 tl demek sanki önemsiz bir rakammış gibi telaffuz ediyorsunuz. tabiii ki 1.480 000 lotta kimde 100 bin lot hisse ola bilirki ben bile 5.5 bin lot alıyorum. benim gibi 100 kişi olsa hisse yerinden kıpırdamaz.
Görünen o ki yine 4.50 üstünden KY mallandı, 3.30 un altına gelmeden her alış yapan 3-5 kademe bulup al-sat yapacaktır
F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben de KY yim 3.50 den aldım 4.70 den verdim . P.tesi 3.80 den alıp tekrar çarşamba 4.30 dan vericem.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Obur çok aç geleni gideni yemiş:)
Evet alan karı bulup satıyor, elinde kalan da geri veriyor
Bugün ING cuma günü 4.50 lerden elinde kalan malları verecek sonra ondan malı alanlar küçük karlarla satış yapacak, en son birinin elinde kalacak, durum bu
3.80 den alınmaz demiyorum yanlış anlaşılma olmasın, al tut yeri olmadığını söylüyorum sadece al sat için her kademe uygun bu aralar
600 bin hacim yap buradan kapat inandırıcı değildi
6 kurumdaki 250 bin lotun maliyeti 4.5 üstü bırak onlar düşünsün, ING tutamadı ykb aldı malını 3.90 dan,
Seans sonu ne olacak bakalım
Reina'nın yeri için doğuş ile yarışıyorlarmış doğuş açıkladı ama bunlar saman altından iş çevirtiyormuş duyumdur ciddiye almayın
Gedik iyi topluyor iki gündür