Bir günde güzel bi haberine duyacakmıyız acaba...malesef ne diyorsam oooo..tuvalet kağıdı bile bi işe yarar..valla bi kamyon alsak iki sene beklesek ikiye katlar bence o tuvalet kağıdı..
Printable View
Bence en kötü geride kaldı.
2017 senesi icinde aynı kötü performansı göstersin,sana hak vereceğim.
Ben 2,5 ile 3 milyon arasında bir zarar bekliyordum yalnız bunu da itiraf edeyim.
2017 senesini görmeden yerimden kımıldamam. Ama ne yazıkki,yapmayı planladığım ek alımları erteleyeceğim. Daha allmak istemem doğrusu.20000 lot hedefim vardı.Belki çok az daha alıp,15 bine tamamlarım o kadar.O da bu bilanço ile bu fiyat aralığından olmaz. 4 liranın altına sarkması lazım.
Haberde en büyük deponun olduğu Rusya ile ilgili bir yorum yok.
http://i.hizliresim.com/1LyGOB.png
2017 ilk bilançoya göre ya devam ya tamam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Borsada beklentiler alınır,gerçekler satılır. Bu şirket son 10 yıl içinde hiç bir marka değeri de mi üretemedi? Onca fuara şuna boşuna katıldı? Bizim dar kafalı spekülatörde beklesin - dursun,buradan mal gelir mi diye.Endeks aşmış 90.000'i .Çok afadersiniz ama biraz zor alır.
Ayrıca mango 40 kuruş iken açıkladığı faaliyet karını buraya eklesem,ağzınız açık kalır.Ama ne oldu?Battı - gitti.Sonrasında bir yıl anca dayanabildi.
Yalnız bende ,her şeye rağmen,ilk çeyrek kötü gelirse ; elimdeki 4 liranın altından almış olduğum hisseleri satacağım.Kar gelirse de ,pek alım fırsatı vereceğini zannetmiyorum doğrusu.Çünkü endeksin geldiği yer belli.
Hakkımızda hayırlısı bakalım inşaAllah iyi olur nasip kısmet bekleyip göreceğiz
Şu da günlükteki sıkışma......
http://i.hizliresim.com/vbLJqR.png
Bu tuvalet kağıdına yorum bile yazmıcam diyorum sonra bi bakıyım diyorum sinirimden içimi sizlere döküyorum o yüzden herkesten özür diliyorum..daha önce dodol dyhol celha aldım şimdide ditaş inanın hepsinde aynı şeyi yapıyorlar..ky ye eziyet zarar..neden aldım inanın bilmiyorum..ama ben bu t.kağıdının kar felan açıklayacak k...nün olduğuna inanmıyorum..ve yine haklı çıkacam malesef..sizlerde göreceksiniz...iki yıl önce kar açıkladı nedenide kimse kalmamıştı hissede.....
Hacim çok düştü,önümüzdeki hafta ya 4,67'nin üzerinde ya da 3,80 - 4 bandında oluruz.Ben %70 iyimser, % 30 kötümserim. İyimserliğimin yüksek olmsının nedeni, hissenin ölmüş eşşek fiyatından işlem görmesidir. Kötü senaryo gerçekleşirse az daha alıp unutacağım. İyi senaryo gerçekleşirse,ek alım yapmayacak ama Mayıs ayındaki bilançoda kar görmeye yönelik ümidimi artıracağım.
Dolar bazlı bakıldığında nasıl bir dipte olduğumuzu söylemeye gerek yok heralde, oraya hiç girmiyoruz şimdilik.Bizim beklentiler şu an tl .
Ayrıca endeksinde 86.000 - 90.000 arasında referanduma kadar gelip - gideceğini düşünüyorum.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122]
[emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547][emoji1547]
http://fs5.directupload.net/images/170314/rle3eeja.jpg
son bir ayda alanlar
İnşaallah ciroya da yansır da bilançosu biraz düzelir
Orta vadeli grafiklerde macd al verdi bugün yeni(tl bazlı) ve dolar bu arada tekrar 3,62.Dolar bazlı günlük grafikte RSI dün 10 idi, ona rağmen bugün de düşünce 15 dklıklarda pozitif uyumsuzluk oluştu. Ha bu arada endeks tekrar 90.000'in üzerinde.
4 liranın altına her şeye rağmen sarkmasını ve paşalar gibi alım vermesini canı gönülden diliyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Önümüzdeki 3 yıl içinde 15 liranın görüleceğini farzederek alıyorum.Zaten nominal fiyatı 7 - 8 civarında.(arsasının kağıt üzerinde 110 bin tl olduğuna bakmayın siz) .PD/DD 2 olsa zaten ederi benim yazdığım rakam,olması gereken şu anda.Kar edip/büyümeyi ve dahi yatırımlarını falan yok sayıyoruz biz bu hesapta.Neyse...
Ya biz çok safız ya da bu hisseyi bu kadar satanlar çok saf.Zaman bakalım neyi,nasıl betimleyecek?
[QUOTE=HBYKCN;142136]Önümüzdeki 3 yıl içinde 15 liranın görüleceğini farzederek alıyorum.Zaten nominal fiyatı 7 - 8 civarında.(arsasının kağıt üzerinde 110 bin tl olduğuna bakmayın siz) .PD/DD 2 olsa zaten ederi benim yazdığım rakam,olması gereken şu anda.Kar edip/büyümeyi ve dahi yatırımlarını falan yok sayıyoruz biz bu hesapta.Neyse...
Ya biz çok safız ya da bu hisseyi bu kadar satanlar çok saf.Zaman bakalım neyi,nasıl betimleyecek?[/QUO
Yapmayın arkadaşlar..Bu t. kağıdı endex 90 oldu düşüyor nasıl olacakta o fiyatlara gelecek..diğer artan hisseleri bir inceleyin..neden yükselmiş..kimler nasıl yönetmiş hissesini..bu yatırım yapıyorum diyor ne ciro var ne kar...madem arsası değerli neden ederini göstermiyorda ky yi perişan ediyor..bu güne kadar göstermemişte ky istediği fiyattan kağıt alırkenmi gösterecek..o fiyatlara gidecek hisseyi bu kadar kolay alabilirmisin sence?? valla benim fikrim şuki yine arada dalgalanır bi mıktar çıkarırlar 4 ün altından aldıkları malları verirler ky nin eline senaryo aynen devam eder yıllar içinde devam ettiği gibi..başka bi .... olmazx bu t.kağıdından
A.DOĞAN'ın küçük yatırımcı düşmanı demeyelim de, küçük yatırımcıyıı düşünmediğine biraz katılmakla beraber, bir şeyi çok merak ettim ?
'Yukarı gidecek olsa alım fırsatı vermezdi' ne demek?
1.Yani belki şu anda ky 100 lot alyorsa,spekülatör 1000 lot alıyor.Bunu nereden/nasıl ölçümlüyorsun?
2.Üç sene sonra 15 lira hedef koyulmuşsa bizim gibi elemanımız, her gün belki 3000 - lot alsa zaten 3yılda piyasadaki bütün serseri lotları toplar.Uzun vadeli takas analizini şöyle nasıl yaptığını anlatsan bize mesela...
Hem konu dışı bir örnek olsun.Benim arkadaşlarımdan bir tanesi Netaş'ı 2009 da 11 liradan aldı , 80 liradan sattı . .... Netaş 300 liraya gitti sonrasında. Demek hisse dipten yakalanırsa,birazda sabır içine katıldığında iyi sonuçlar alınabiliyormuş.
'KY yedirmezler' lafını inanarak söyleyen birisinin hem borsa da ne işi var? Kaldı ki bir an için dediğin doğru olsun. Bu hisseyi son bir yıl içinde alıp - uzun vadeli tutacağını söyleyen tek kişiyi bile görmedim ben hariç. Ky doldurulduğunu,bana bir ispat edebilir misin?
Ky oranını cidden merak ediyorum.Vallahi öğrenmek için soruyorum. Takas üzerinden açıklayabilir misin?