Doce yine 6000 atmış yatırım 12 bin cekmiş garanti 16 bin sonuc kagıt gitmiyor cep to cep yapıyorlar sanki bekleriz vaktimiz cok
Printable View
Doce yine 6000 atmış yatırım 12 bin cekmiş garanti 16 bin sonuc kagıt gitmiyor cep to cep yapıyorlar sanki bekleriz vaktimiz cok
29 martta şirketin genel kurul toplantısı var.
Gündem maddelerinden birisi: Şirket Esas Sözleşmesi çerçevesinde, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Kanunu, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve ilgili mevzuatın izin verdiği tutara kadar kar payı avansı verilmesi ile zaman ve koşullarının tespiti ile ilgili olarak Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun görüşülmesi ve onaya sunulması.
Şirket 2015'te kar payı avansı dağıtmıştı.Önümüzdeki dönemde bunu tekrar yapacağını düşünüyorum.
bence hisse ihracı ile ilgili madde var o hepsinden önemli 2007 yılında deuchebanka 4 dolar bedelle hisse ihracı yapmışlardı bu satış opsiyonluydu ve sanırım 4 dolar+faiziyle ihraç ettikleri 22 milyon lotu geri aldılar.O dönemde hisse 6.30 civarlarını görmüştü dolarda tahminen 1550 tl civarıydı
Yapıkredi 7000 bin doce 2400 satmış ne kagıt sermaye kadar kar yap 2.85 te dolan su galip gelse bizim tahtaya bari adam indiriyor bindiriyor rus ruleti gibi bişey diyen de yok vakfn de 2 gün sattı sonra brüt geldi ilginç bizim borsa
Takaslardan ziyade teknik ve temel analize bakmak gerekir.Çünkü takaslar yanıltıcı olabilir.Örnek bakınız bıyıklı yabancılar.Yabancı aracı kurum üzerinden alım satım yapan Türklere verilen isim.Neden böyle yapıyorlar kağıtta yabancı alım yapıyor süsü vermek için.Takaslarda her türlü posta bürünür bu kurtlar.
Teknik analize göre DGZTE yükseliş kanalı içinde hareket ediyor.Devamını merak ediyorsanız twitterde DGZTE diye arama yapın karşınıza çıkar.
Yatırım tavsiyesi değildir.
29 mart genel kurul öncesinde spekler harekete geçebilir desekte,,en önemli beklenti,,referandum öncesinde medyaya alacağı reklam gelirleri olur.Zira,her seçim öncesinde medyaya bir hareket çektiriyorlar.
Daha 88 milyon kar ın karşılığını vermedi bile.
25 yıldır borsa oynarım bu bilanço ile buralarda duran başka bir hisse görmedim...olacak iş değil...
gayrimenkul yat ort.na benzemez bu ama.gayrimenkul ortaklıklarının bilançoları degerlemeden kaynaklı olduugu için yüksektir genelde...klgyo da güzel bilanço açıkladı mesela.HATTA ALGYO bilançosu akıl alacak gibi değil ama dediğim şekilde oldugundan fiyata pek yansımaz
Medya sektörüne göre fiyat kazanç oranı çok düşük kaldı.Piyasa değeride defter değerinin altında.Bütün rasyoları ve karnesi pekiyi de tek kırık notuda fiyat yerlerde sürünüyor bilanço fiyatlanmadı.
Yatırım tavsiyesi değil.
kademelerde biraz hareket var gibi
tık yok bugün.hacimin düşmesi iyi...
Eninde sonunda bilançosu iyi olanlar hep kazanır.Yıllardır DGZTE çıtayı hep yükseltiyor özsermaye ve karlılık sürekli her bilançoda artıyor.
Yatırım tavsiyesi değil.
az hareketlen uyuz kagıt
Yarın şirketin olağan genel kurul toplantısı var.Sermayesine yakın miktarda kar açıklayan Dgzte'de satış baskısı grup fiyatı baskılamaya çalışıyorlar .Aksi takdirde F/K oranı bu kadar düşük kalırmıydı.Borsa ortalaması 11 -12 iken Dgzte'de bu oran 3.34 'dir.BİST'te başarılı şirketin mükafatı hisse fiyatının yerlerde sürünmesimidir.
http://fs5.directupload.net/images/170329/o9wwccqo.jpg
son bir ayda alanlar
Cefaks sasanın dünkü takasını atabilirmisin
2.8 altındaki her fiyattan alabilirim bu hisseyi.grup hisseleri içinde en sağlamı...ytd
hacim o kadar düştü ki,artık bir tarafa kırılması gerekiyor bu ve celha nın
sanki sinyal veriyor gibi !!!!
86 ya 25 bin satış koymuş çakal
her kademede baskı yapıyor adam...
celha ile bilanço konusunda o kadar farklı ki iyi anlamda.ama o bizden daha primli...
valla ayıp artık ...
Hisse 5 kuruş yükselmek için öyle zorlanıyorki sanırsın İŞ C mübarek.Bunun sebebi kumarbaz aracı kurumlar.Bunlar gömlekçilik yapıyor 2 kademe karla yapıştırıp kağıdın önünü tıkıyorlar.Mesala al marbaşı yar başı.Şöyle kalıcı bir yatırımcı almıyor bugün alan yarın satıyor hep vurkaççı.
temeli unutulmasın arada bir koyalım buraya!
Piyasa Değeri(USD)
88.100.472
Piyasa Değeri(TL)
328.650.000
Özsermaye(TL)*
448.647.000
Sermaye(TL)
105.000.000
Net Kar(TL)
88.224.100
Dönem:
** 16-12
yaptığın onca kara ragmen kar payını dağıtmama kararı aldın.birde üstüne şemsiye yaptın.senin şanına yakışanda buydu.sana bulaşanları ALLAH kurtarsın:):cool:
doğanların en güçlü silahı bu hisse durduğu yere bak.şayet doğanların şahlanması gerekiyorsa renk ve ses getirmesi için hisse cok yukarlarda olması gerekiyor.hadi beklentiler hersene verdiğn temettü içindi.konjuktur cart curt kelşme oyunları ile vermedin cebe indirdin.yahu sermayen kadar kar acıkladın.kar açıklamadan temettü ortada yokken 3,37 gördün endex 80 000 di şimdi bütün guzel haberler sende endex90 000e geldi.sen dahada aşağılara gidyorsun.sana kim güvensinde hisse alsınki.pzrtesi hareketlensin 50 000 lot alış gir.seni yemek için yıllarca beklerler bu kadar ac bir hisse yapıcısı var
Taka deveden büyük fil var unutma.DGZTE speğininde bileğini bükerler ve kuruduğu tuzağa kendisini düşürürler.Sonuçta sığ bir tahta bunun speğinin elinde en fazla 1 milyon lot var.buda kabaca 3 milyon TL eder.İstanbulda bir daire parası.Hasan almaz parayı basan alır.Defter değeri bile 4 lirayı geçmiş bu sene temettü açıklamadı mı ama para halen kasada.Öyle bir yere parayı yatırıki temettüden daha olumlu olur.Mesala Mipazın arsalarına ortak proje geliştirse fena olmaz.(varsayım)
bu hissenin neden gitmesi gerektiğini anlamadım bist 100 kardeş. bir hissenin gitmesi için bulunduğu çukurdan çıkması lazım. ben şuan için bu çukurdan doğan gazetenin çıkacağını düşünmüyorum
yanılıyor muyum bodur gibi 2 lerden 7 lere gitmez.
ne hurriyetlebirleşme beklentisi
ne temettüyada bedelsiz
ne borsa kotundan çıkma durumu
nede başka bir şey var....
Karşıt yorumlara saygım vardır.Kısmen doğru düşünüyorsun bencede 7 lere gitmez.Ama şahsen 4 beklentim var.(Kesinlikle yatırım tavsiyesi değil.)7' lere gitmesi için şu an öngöremediğimiz yeni beklentiler oluşması lazımki öyle afaki rakamlara gidebilsin.Ama bodura girdiği gibi bir panda ayısı veya kalantor herifin biri zaten sığ olan bu tahtaya dadanırsa yine yüksek fiyatlardan söz edilebilir.
Hürriyet ile birleşme beklentisi neden olmasın. Böyle bir beyanları mi oldu? Adı üstünde beklenti ... Hurriyet zarar Dgzete kar ettikçe bu beklenti devam etmez mi sizce? Ytd.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.