Bu saate kadar dün ve bugün endekse kümülaif para girişi 17 milyon tl
Printable View
Bu saate kadar dün ve bugün endekse kümülaif para girişi 17 milyon tl
Bakın bu mantıklı.Her türlü mantıksal varsayımlarım tersini söylese de sanırım seçim sonrası borsada bir ralli olma olasılığı da mümkün.Hele reis gider ince gelirse meclisi de millet ittifakı alırsa baya sıkı ralli bekliyorum ben.Reis kalırsa söylemlerine bakar.Mecliste cumhur ittifakı çoğunluğu ise varsayım yapmama gerek olmayacak kadar düşük bir olasılık bence.
haber sitelerinde "borsada tarihi dip", "yatırımcıya büyük fırsat" gibi haberler yer almaya başladığına göre avuçlatma zamanı yaklaştı heralde. artık seçim sonrası mı olur seçim öncesi orasını bilmem.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...unuyor/175098/
:) bu tip haberleri mal verecek adam bulmak için yaptıklarını düşündüğümden düşecektir diyorum. öncesinde gel gel yapmak için ne kadar yükseltirler bilinmez.
" gel gel yapmak için yükseltecekler diyorsunuz "
Yani öyle ya da böyle yükseltecekler.
Yükseliş sonrası bir noktada karar verecekler "yükselişe devam mı edelim , düşüşe mi geçelim"
Bunu belirleyecek olan da başa gelecek olanların açıklayacakları programın yatırımcıya ne kadar inandırıcı geleceği ile ilgili olacak.
Ya da global piyasalardaki beklentiler olacak yönü belirleyen.
Fakat şimdi yayı sıkıştırabildikleri kadar sıkıştırdılar , normal haline bıraksalar 100 000 olur.
Yayı tekrar germek istiyorlarsa inandırıcılığı yüksek bir program şart.
Yazmaya devam et, her cümlende seviyeni daha net ortaya koyuyorsun.