Endeks zirve görecek ama önce benim zottirik tahtalarım zirve görmeli. Yoksa bırakmam endeksi..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeks zirve görecek ama önce benim zottirik tahtalarım zirve görmeli. Yoksa bırakmam endeksi..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşam akşam güldürdün beni ya Allah iyiliğini versin emi :)
Malesef o iş öyle olmuyor dayucuğum, endekis düşerken senin hisseler en önden koşar
Yabcak bişii yok, kural büüüle
Endekis vob işi genelde daytradecilerin işidir, kısada vurup kaçma taktiği, o yüzden trendin hiç önemi olmaz günlükcüler için.
Mesela ekim vade 11777 olarak günün dibi görülmüş olabilür. Haaa bu demek değildir ki yarın daha da düşmez anlamı taşımaz.
Bol kazançlar :cheers:
Malesef günün dibini bulamadığımız için, bugün kü şansımızı kaybettik.
Artık yarına bakıcaz...
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın var burda
Yaw o değilde dün tepeyi bulamadık bugün dibi bulamadık ben bu palayı napim şindi :)
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Endekis vob işi genelde daytradecilerin işidir, kısada vurup kaçma taktiği, o yüzden trendin hiç önemi olmaz günlükcüler için.
Mesela vadeli eksi açtı ben şimdi günün tepesini nasıl bulucam, bulamam :he: o yüzden bugün de günün dibini bulmaya çalışacam 11540 olarak günün dibi görülmüş olabilür. Haaa bu demek değildir ki yarın daha da düşmez anlamı taşımaz.
Bol kazançlar :cheers:
Japonya Merkez Bankası Başkanından 'artışlara devam' mesajı
Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Kazuo Ueda 17 yıl sonra gelen faiz artırımının ardından veriler tahminler doğrultusunda gerçekleşirse artışlara devam edeceklerini söyledi................
bu haber can sıkıyor dayı......daha da aşağı olma ihtimali yüksek.....bu haberden belli ki haberin yok......
Sıkı can iyidir dayucuğum kolay kolay çıkmaz.
Sen paraları katlamaya odaklan :he: