hayırlı olsun diyecem ama bakalım:)
Printable View
hayırlı olsun diyecem ama bakalım:)
Yeni başlık hayrlı olsun.
Başlığı açan SEL dostumun elleri dert görmesin.:)
Borsa İstanbul’daki yabancı yatırımcı oranı %16,7 ile tarihin en düşük seviyesine indi.
apko bir önceki topiğe gel yazdığımı oku:)
Yeni başlık hayırlı olsun.
Başlık açılış mesajındaki rakamlar en dip olsun.
Yön hep yukarı olsun.
Gogogo olsun.
[emoji3]
Bizim vatandaş sever kavga-gürültü izlemeyi öğle kuşağı programı ratinglerinden belli zaten.
Hem tekniği kuvvetli, attığını 12 den vuran, hedefler vb. verebilen, hem de kavga-gürültüyü seven değerli abilerimiz neden kendi topiğini açmaktan imtina eder anlamıyorum.
Böylece meşrebine göre yazar-çizer, beğenmediğine de çekersin s.ktiri...
İlle de bu topikte insanları darlamanın yararı nedir acaba?
Kimse gelmez diye korkmaya gerek yok, çünkü gittiği her yeri savaş alanına çevirme potansiyelinde güzel "kardeşlerimiz" var.
Aç bir topik, ayda bir yaz öngörün neyse. Arada kaynamaz da istediğin zaman referans verirsin,
"Aha! Ben bildim, en büyük benim vb..." hangi titri istiyorsan.
Abka 1 ay ceza aldın tekrarında süresiz yasaklanacaksın bunu biliyorsun, burada fikirlerini kimse ile tartışmadan (ki siz tartışmıyor hakaret ediyorsunuz birbirinize ) paylaşacaksan buyur gel paylaş ama ona buna laf edip aynı şekilde onlardan da karşılık gelecek seyler yapılacaksa buna artık izin vermeyeceğim .. Bir insan önce ceza yer gelip aynen devam eder mi ?? Ya eski başlıkta yazıyorsun dayanamayıp gelip yeni başlıkta aynen devam ediyorsun .. Pes artık ..
Sindoma sizde devam ederseniz 1 ay ceza alacaksınız .. Tartışma ortamı olsun tamam siz aylardır birbirinize hakaret ediyor küçük görüyor asagiliyorsunuz … İnsanlarda bizde sıkıldık .. Lütfen devam etmeyin son uyarım olsun .