Bizim hayaller başka bahara kaldı. En düşük emekli maaşının köküne yapılacak iyileştirme MTV yi yutuyor. 100 milyarcık maliyeti var. Hadi Şimşek sen dik dur taviz verme herkes alacağını alsın.
Printable View
Bizim hayaller başka bahara kaldı. En düşük emekli maaşının köküne yapılacak iyileştirme MTV yi yutuyor. 100 milyarcık maliyeti var. Hadi Şimşek sen dik dur taviz verme herkes alacağını alsın.
Yeni düzenleme ile Aile hekimlerinin maaşını kesin kırpıyorlar. Diğer mahmurelere de sıra gelir mi ki. O verdiği seyyanen zammı yutsun. Ama bu sene TÜİK den çekeceğimiz var. Az gayret etseler üç beş faiz indiriminden sonra enflasyon eksiye de döner. Ben not olarak belirleyim bakalım TÜİK becerebilecek mi. Öyle olursa yeşil soğanın patlama şiddeti daha fazla olur. Domald Trump piyasaya hızlı girip ilk bizden başlama ihtimali var. Suriye Filistin İsrail den dolayı. Bilek güreşinde bizim ki bir yiğitlik yaparsa
Benim stokların maliyetini yazsam diyorum refaba abiyle mukayese etsek.
5 lt sızma zeytinyağı 175
Duru gliserinli zeytinyağlı banyo sab. 20
Biber salçası 1650 Gr 22,5
Jilett mach 3 6 lı tıraş köpüğü hediyeli 25
Fary bulaşık Makinesi tableti 100 lu 180
Daha varda aklıma gelenler bunlar. Reha başkanım der şimdi bunlar çürümüş. A kalite ürünler merdiven altı ürünlere göre 5-10 kat daha dayanıklı. Mesela Sütaş kaşarı son kullanma tarihi 6 ay geçse bile bozulmaz iken Çağlak kaşar üretim tarihinden bir ay sonra bozulabilir. Eskiden köyde salamura peynir yapıp bir sene yerdik bozulmadan şimdi ki beyaz peynir 4-5 ay da kesin bozulur. Sonbahar da yoğurt yapardık yaza kadar yerdik şimdi ki yoğurtlar 3-4 ay sonra ekşir.
Ben stok yaparken kızıp altın dolar alsan su kadar olurdu diyen babamın iki yıllık zeytinyağı vardır evinde. En son çamaşır makinesi istedi her gün zam geliyor çabuk al getir diye başımın etini yedi. Evdeki oğlanın çeyizindeki bulaşık Makinesini babamın evine kurdurup oğlana yeni sipariş verip aldım. Seçimden önce babam uçacaz kaçacaz diyordu bunu da yüzüne çarptım hiç ses etmedi güldü. Elektrik süpürgesinde felaket zarar ettim. Bir seneden fazla oldu süpürgesi bozulmuş yedek süpürge vardı nfisk marka 1650 TL ye verdim babama geçenlerde baktım 24 bin TL. Onun zararı ufak ufak faturalara giydiriyorum hesap görürken babamın. Bizim hanım süpürgeyi yediği için onu da stoklarım.
Hayırlı olsun.
Yeni sayfa.
Yeni yılda.
Bu sene SASA ya dikkat derim.
Yeni bir uçuş yapma ihtimali var eski Zirvelerinin üzerine.