ONS altın 3719-80 görülmüştü,iyi bir düzeltme yaptı 60 dolarlık :notr:
Printable View
ONS altın 3719-80 görülmüştü,iyi bir düzeltme yaptı 60 dolarlık :notr:
Altında artık ons olarak duraklama hatta gerileme dönemine girileceğini düşünüyorum. Artık dinlenme zamanıngelmiş olması lazım. Gramda ise yılsonuna kadar dolar destekli hafif bir yükselme olabilir.
Katılmıyorum buna,ons 4000 cıvarında olacak gibi,çünkü çoğu ülkeler depolamaya devam ediyor,psikopat bir trump ABD'de başında olduğu sürece dünyada kaos bitmez,örneğin filistin davasında bunu gördük,sadece iki ülke dışında bu olaya yaklaşmıyor,ABD'nin çoğu ülkelere saldırgan tutumu devam edebilir,zaten dünya ülkeleri diken üstünde kimin kime ne yapacağı belirsiz,zaten okonomik nedenlerlen sorunları mevcut buna ABD dahil...ülkemizin durumu zaten malum,başımızdaki kendi çıkarı için bütün yetkilerini CHP'ye karşı kullanacak,ancak bunu yargı içinden çıkacak olan karşı durumlar son buldurur,çünkü yargıda baş faktördeki iktidara yakın kesim iktidarın dediğini yapıyor,zaten onlarda bu durumdan rahatsız gelecekleri açısından,dünkü bu durumu gördük,bu durumlar ileride çoğalacak...
ONS altın geri çekilerek 3720 doları görmüştü,sanırım buraları destek noktası görmüş olacakki bugün 3745 dolarda...Dövizlerde durum yatay.
Ons 3755...
Emtialarda daha yol var gidecek simdilik sorun yok
Trampet görüşmesi bitmiş,bana göre 2'ci mektup benzeri bir olay yaşandı gibi...