Yapı kredihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c0622860b.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Yapı kredihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c0622860b.jpg
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her pozitif haberde eksiye bastı endex ne olursa olsun. Yapi kredi beğenmez olaydı...
Evirdi çevirdi endeksin altında eksiyi basmayı başardı. Boşa kürek çekmek buna denir. Havanda su dövüyor bu hisse. Kottan çıksın gayrı boşa yer işgal etmesin. Yazık...
Bugün hisse geri alımı var gibi izlenim edindim ama almamışlar sanırım.
23 kademelik bir oynaklık gösterdi. Hacmi de 20 milyonu aştı.
Karanlık odada da geri alım olacak diye millet satış koydu ama alım olmayınca hisse baya düştü.
Nitekim kapanış kötü oldu ama göstermiş olduğu esneklik istenirse haftasonuna kadar 5.60 ların görülebileceğini destekler nitelikteydi bence.
Haftayı 5.60 üstü kapatırsak bir daha buraları görmeyiz diye düşünüyorum. Çünkü bilanço da çok iyi gelecek gibi.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Seneti düşürmüşsünüz. Çok ayıp. Biraz yoktum. Şu hale bak. ! Ne ise ; Aracı kurumlar beğenince kağıt mı düşüyor.? Bir de ben beğeneyim bakalım ne olacak ?" ENKA İnşaatı 7.17 hedef fiyat ve Al tavsiyesi ile ile en beğendiğim hisseler listeme ekledim" y.t.d. şahsi değerlendirmemdir, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.
İşin kötüsü hisse alımı da olmus. Küçük kağıt olsa danışıklı dövüş var diyeceğim..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket 840 000 lot aldı
Bugün ben de destek attım gz19. :)
Ben attıktan sonra düştü.
Hisse alım haberi de geldi. Şimdi gördüm.
Ona rağmen bu kadar düştüyse umudum eksildi şu an biraz. Endeksin düşüş sürecinde sağlam duramadık gibi. Neyse yarını görelim bakalım.
Şirket 600 bin lot almış kaldı 1.700 bin
bugün bende kendi adıma biraz alım yaptım.şurda temettüye ne kaldı:)
Patronun alım yapması güzel ancak hisse fiyatı bir türlü yükselmiyor. Temel analiz olarak senet iyi durumda
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takası incelediğimde, % 17 civarında HSBC Yatırım hesabında hisse var. Bugün Zaman satıştan inceledim biraz işlemleri, saat 12.57 de HSBC den HSBC ye özel emir 244.265 lot işlem olmuş, Bir de öğleden sonra bir işlem daha HSBC den HSBC ye 42.463 lot olmuş . Toplam 287000 lot. 600-287 o da 313 000lot. Yani şirket piyasadan nette 313 bin lot almış. Bu sadece bugün. Daha önceleri bilemem Dikkatimi çekti,inceledim. Takasa baktım; değişik aralıklarla ; çok detay olur diye tarih veremiyorum ; HSBC yatırımın aldığı toplam hisse geri alım programı kapsamındaki hisse sayısı , NEREDEYSE HSBC banka takasındaki satılan hisse sayısına eşit gibi. Aynı banka ve bankanın aracı kurumu olması birbirlerinden bi-haber olamayacağı, özel emirler hsbc den hsbc ye gibi. AKLIMDA deli sorular. Bu kadar hisse alımına rağmen senedin bir türlü istenilen performansı sağlayamaması, sağ cep- sol cep ilişkisinin kullanıldığı mı sorularını akla getirmiyor değil. Şirketin alımları sanki pek de yabancı olmayanların eş dostların satışları mı acaba ? Aklımda deli deli sorular. Hep sorduğum kendime ama bir türlü cevabını bulamadığım, berbat hisse performansı altında yatan neden bu mu ?acaba !!!! Tuhafffff
Bir teori de ben atayım ortaya. Yillardir çeşitli hisselerde gözlemlediğim bir durum. Aracı kurumlar bir fiyat hedefi göstererek al ya da sat tavsiyesinde bulundukları zaman genelde tersi durumlar meydana geliyor. Özellikle al tavsiyesi verip beğendiği hisseler kategorisine aldığı zaman o hissenin vay haline. Ben kanımca bunun hisseyi elden çıkarmanın bir yolu olduğu kanısına vardım. Gerçektende insanlar bu tavsiyelere kulak verip alıma yöneliyor ve hisse düşüyor ya da uzun süre durağan yapıda ilerliyor. Yâni tam bir ele verme düzeneği...
Bugün Deutsche Bankalarda mal almış. bir hafta önce bankalarda sat vermişti. Hayırdır !!!! işc vakıf, akbnk, garanti
Benim merak ettiğim, şirketin belirttiği miktardaki geri alım bittiği zaman hisse fiyatı geri alım başladığındaki fiyattan daha aşağı düştüğü zaman nasıl bir yol izleyecek?
Bir önceki geri akımdan sonra bir miktar yükseliş olmuştu ama bu kez olmadı henüz.
Benim tahminim haftaya bir 4.600 bin daha alım açıklayacak temmuz alımı sonrası ağustosta yapmıştı
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gz19 bugün senden 20 kademe yükseltecek bir performans bekliyorum...
günaydın arkadaşlar. Güzel bir gün olsun
Endeks; 115.880 pivot, 117.100- 117.400 ataklarında dün verdiği boşluğu kapatmak isteyecektir. ENKA 5.63 üstü destek arayacaktır. Y.T.D.
Daha basacak yer kaldı mı acaba? Bugün belli olur...
günaydın arkadaşlar, artık yükseliş başlasın
Bir haber bekliyor. Biz de bekliyoruz doğal olarak y.t.d.
Forum boş. Bakıyorum biz vefalılar dışında kimse yok. Yakında üşüşürler, merak etmeyin.:cool:
Takip ediyorum da tadı tuzu yok..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takibe devam, canlarım
Bilanço gününe çok var haberden kasıt oysa zor çok zor. Zaten beklenti oluştu. Beklentiye göre çoktan zıplaması lazımdı. Haberle beraber zaten olacaklar belli...
haber olarak ihale haberi beklenebilir üç ABD büyükelçilik işi vardı kesinleşmedi herhalde
kenya, meksiko, atina
5,58 5,59 direncini kırmamız lazım artık ...
5.56 yı kaldırsınlar gireceğim tahtaya ,y.t.d.