Spek burayı okuyorsun hatrım kalır bas tabana bugun bizim gununuz olsun degil mi bayram öncesi
Printable View
Spek burayı okuyorsun hatrım kalır bas tabana bugun bizim gununuz olsun degil mi bayram öncesi
Tabana az kaldı ha gayret tahta senin amanha 3 beş lot kaptırırsın uykuların kaçar demedi deme.
Aferin devre hiç kesmedin bugun
Bayram ikramiyesi verecek
31 yine geldi bir 69 birde 16 ceksene gorelim
Bürüt takasamı alacaktır ne devreyi unuttuğuna göre
Şu zarar yazacak blanço gelsede bayramdan önce şeker niyetine biraz tatlansak
Bürüt takasa alınabilecek kalitede hisse degil ki o lige girmek için cesaret ister bunlar klavye başında ego yapsınlar
Yazdıklarım yatırım tavsiye degildir
EDIP Konsolide 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -30433978 Ana Ortaklık Payları: -30433793
Topladıgı kiralarla bu zararı zor kapatır ama iki tavan beş taban yapsa 6 ayda kara dönüşürüz
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
zararı 47 milyondan 30 milyona düşürmüş. 2018 e göre zarar %36 azalmış
Haklı olma ihtimaliniz epey yüksek
Dünya kadar zarar patronlar bu hisseyi kara geçirmez çünkü öyle bir düşünceleri hedefleri yok belki ortaklar arasında çekişme var adam kar yazıp neden vergi versin ki nasıl büyüyecek geçmiş dönem zarar bakın yatırım yok hedef yok benim anlamadığım dun kap mal satan şahıs ismi soyadı sıradan bir adam degil edip hissesinde ne işi var bu kadar kucuk harekete girmez ismini lekemez diye dusunuyordum .....
Ytd
Takas verebilecek var mı
Cengiz bey 0.82/0.87 arası sattıgına göre acaba hissenin ederi kafasında ki degeri nedir
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Cengiz OKULLU
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
ŞİRKET YETKİLİSİ
06.08.2019 - 06.08.2019 tarihinde EDİP GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile
ilgili olarak 0,82 - 0,87 TL fiyat aralığından 0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 3.900.000 TL
toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EDİP
GAYRİMENKUL YATIRIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 06.08.2019
tarihi itibariyle %0 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki
tabloda yer almaktadır.
Konu : HİSSE SENEDİ PAY SATIMI
Tüzel Kişi Adına Bildirimi
Yapanın Adı Soyadı:
E
Demek ki 0.90 bile adam bu şirkete pahalı bulmuş kaçmış
!!!!!!!!!!!!!!!!.............???????????????...... ........
Gazcılar....
Bi gün....ya aklınız uçacak...!!!!!
Yada ciğerlerinizi kusarsınız....!!!!!!!!!
O zaman ciğerciliği....gazcılığı anlarsınız....!!!!!!!!!!!
Adam sattığına göre bir bildiği var orası kesin yoksa adamda para güç gani buradaki 4 milyon çekirdek parası onlar için tahminim
İştirak hisselerini sattı teknik bir konu olmalı bundan sonrası için daha rahat hareket eder izlenimi uyandırıyor bende daha düşükten almadığı ne malum buraya kadar bekle yıllarca şirket ortağı olarak sonra 0.82-0.87 aralığında malı ver acayip uyuzlandın. Yani olumlu yönde. Yola devam bende sattı diye satacak halim yok.
https://i.hizliresim.com/vajgb6.png
https://i.hizliresim.com/nbOARl.png
https://i.hizliresim.com/VQrl0r.png
https://i.hizliresim.com/lQOkdb.png
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Asıl soru şu satılan malı kim aldı yönetimden birileri almadı kap haber yollamaları gerekirdi belki başkası üzerinden aldılar yoksa hangi yatırımcı sürekli zarar eden hisseyi alır ki....cengiz parsan hisselerini benim bildigim sıfırlamamıştı
Yanlış hatırlamıyorsam isgsy de de satış yapmıştı. Ama yanılıyor olabilirim
Uzun süre kendine gelemez beklentisi yok belki ateks birleşirse oda olur mu ??? Ateks 9 senedir bekliyorum hiç satmadım giren girdi orda zaten arsa hikayesi yüzünden belediye tam çomak sokacak arsa bizim yaptıgımız yerde buldu yan arsada bur sey yok bizde patladı iyi mi
Akın tekstille birleşirse izahnameyi hazırlaması lazım makbuzlar duruyor. Hisse fiyatı piyasa değeri oldukça yüksek çıkar değerleme raporlarını şirket devrolmadan ayrılma hakkını kullandırması lazım
Çıpıcı arsası hava alanı boşaltılınca büyük ihtimal belediye orayı yeşil alan olma konusundan vaz geçebilir akının arsası belki imara açılabilir.
Merak etmeyin degerleme raporlarını istedikleri gibi hazırlarlar
Benim için ateks wc kagıdı oldu nereye gidecek ki kar edecegim muhtemelen burada ki wc olur
Bizi düşünerek hazırlamayacakları kesin bedelsiz potansiyeli yüksek kar payı vermediği için yatırımların karşılığında bedelsiz verecektir bence diğer şık sa bağlı ortağını ya satacak yada halka arz edecek.
Patronlar belki anlaşamıyor olabilir mi hep bana hep bana olmaz kanuniye kalmamış bu dünya....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
Patronlar her koşulda ve bir noktada anlaşırlar fakat ortakçılar konusu sorun işin içinde olanlar dışarıda olanları pek istemezler.
Hala satıyorlar
Blançomuzda geldi nurtopu gibi yatırımlar son sürat .