http://fs1.directupload.net/images/180208/pgp5rfmn.jpg
Printable View
Bugünkü kötü açılışa hazırmıyızz amk kagıdında bence 7.30 acar
tahminim bugün saat 11 12 arasında yukarı doğru 7.56 57 leri görür sonra yine 1,1 aşağılara doğru başladığı yere iner kapanışa doğru 3 yukselip 5 düşer inşallah yanılırım ama bu günlük tekrarlara gün ve gün zararlara sabretmek kolay iş deyil her inişin birde çıkışı olacak elbet YTD ALLAH HERKESE SABIR VERSİN .
Sevgili AGA kardeşim tabiri caizse bu AFYONLANMIŞ kağıttan bir cacık olmaz ama maliyetler yüzünden buralarda çile çekip duruyoruz.Sizde bulaşmışsınız anlaşılan rezil kağıda.İnlşallah beklentiniz gibi olur herşey.Hoşçakalın.
waktanw kardeşim aynen bulaştık bikere bakalım hayırlısı olsun çıkarken üzülmediğim kağıda inerkende üzülmem spek düşünsün o deliyse ben daha deliyim iflas göstermesini göze aldım varmı ötesi varsa spek güveniyorsa kendine gelsin zar atalım karşılıklı hodri meydan :)
Afyon öldü mü arkadaslar.
zamanımız olursa 7.30 hatta 7.20 li rakamlari gorecez galiba bugün.batan geminin malları bunlar .alan kazanırmi onu bilmem
Artık çıkış başlasın saati zamanı geldi!
bla bla bla...
bu haftanın ortasına kadar vakıf yatırım tavsiye ederdi. o da gitti. yazzık.
işin dayanılmaz çileden çıkaran tarafı bist çıkarken geriye gelmek ve bist düşerken yine düşmek ve hatta yere kapaklanmak ve yetmez yerin dibine çakılmak. üfffff. belliki adamlar bize ceza kesmiş. herhalde bunlar yabacı yatırımcı. ytd
Hiç bir umudum kalmadı bu KAĞITTAN.Kendinize iyi bakın.İyi geceler.
6, 48 den dönebilir.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buradaki ky nin çoğu ne badireler atlatmış. öyle birkaç yellenme ile yıkılacak adamlar değiller. mesela ben bu borsa işine kepezin kuponlu kağıtlarını satın alarak girdim sonra onları kaydettirdim. 25 yıl oncesi toprak banka üye oldum sonra devametti. önder menkul vardı battı. vesaire vesaire.
.. arkadaşım. bence senin sinirlerin çelik gibi sağlam.
amca hörmetler hakikatten sende dahil ne ustatlar ne güzel insanlar var burda ama bu spek bu degerli insanları çok üzdü neyse iyi olur inşallah
SM-J120F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın sevgili ortaklar.Yeni haftada sağlık,mutluluk ve iyi şanslar diliyorum hepinize.Hoçşçakalın.
günaydınlar cümleten , nasıl başlanırsa öyle gidermiş işler, güzel bir açılış haftası olması dileğiyle ytd
Ya arkadaş bir kez çıktığım yerde kal be.
Günlük 10 kademe güzel para kazanıyor kim yapıyorsa bunu
Biz ky lar al sat ile ugrasmayip sabirla beklemedigimiz surece bu donguye izin vermis oluyoruz
kimse sabretmeyi bilmiyor, sabırdan kastım 3 ay 6 ay değil.. 5 yıl - 10 yıl.
ama bizim memleketimin insanının genel karakteridir, çabalamadan köşe olmak istememiz.
Bence biraz daha sağlıklı şekilde yaklaşmalı bazı şeylere, x kağıdın ne olduğu yada endeksin ne olduğu değil.. içerideki dinamiklere bakmak lazım.
kimse sizi 1 yılda zengin etmez, o yüzden sessiz sedasız beklemeyi öğrenmeli.
Hep söylüyorum ama genç ve heyecanlı arkadaşımız çok fazla sanırım, hep bir ah ah, hep bir vah vah..
uzunculardan zarar eden yada hergün yazan göremezsiniz ama bu kısacılar sürekli gelir gider, alır çıkar, batar çıkar, lanet okur çıkar ama hep çıkar.. kalıcı olmaz, olmadığı için de kısa vade 3 kuruş kazancını abuk subuk şekilde harcar.
Kıssadan Hisse, demek istediğim sabırlı olun.
adana c ne oldu haber de yok ama
tekkeyi bekleyen çorbayı içer diyosunuz yani, mantıklı diycem ama hayatta çok kısa be hocam, ömür hep bişeyleri beklemekle geçiyor zaten yaş 35 yolun yarısı misali, şimdi deyilde nezaman yakışırken giymeli,dişin keserken yemeli, demir tavında dövülmeli bence... akıl yaşa gelir ömür biter demir tava gelir ateş biter misalı 10 yıldır bekleyen sabredende var burda onlara ne diyek :) ytd
adana c tavan.
adana ırak ta ihale oldu da onu mu aldı. ytd
simdi adana b tırmanıyor. darısı başımıza.
nihayet kimse kimsenin arkasına takılmıyor. ytd
Güne 7.45'den başlayıp 7.69 kapatmakta iyidir .Ne varki son 5 dakikada 7.76'ya çıkarıp nasıl aşağı çekmeyi becerdiler anlaşılır gibi değil.Yinede yeni bir yukarı hareketin habercisi olarak düşünüp yarını bekleyelim.Sağlıkla kalın.
her kim ise saat 10.30 da bir vurup almış bir de 17.30 da vurup almış. kademeler 53 ve 62 arası ile
her kim ise saat 10.30 da bir vurup almış bir de 17.30 da vurup almış. kademeler 53 ve 62 arası ile 64 VE 76 ARASI. ytd
artık grafik yok ya. ondan spor spikerleri gibi anlatıyoruz.
78 i kırarsa iyiye gideriz. ytd. 12 aylıklar 1 mart a kadar diyor ama açıklama 15 şubat mı bilen var mı.
AFYON 12-02-2018 TEKNİK ANALİZİ
8 TL düşen kanal direncini kırar bu seviyeler takip edilmeli
http://www.ademayan.com/afyon-teknik...n_pb_edit=true