1,42-1,44 aralığından girmeye çalışacağız bugün. Bakalım ne olacak?
Kesinlikle YTD.
Printable View
1,42-1,44 aralığından girmeye çalışacağız bugün. Bakalım ne olacak?
Kesinlikle YTD.
Özet Bilgi
Ar-Ge Merkezi Belgesi Alınması Hakkında
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
5746 sayılı "Araştırma, Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun" kapsamında; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğumuz Ar-Ge Merkezi başvurumuz olumlu karşılanmış ve Şirketimiz'e "Ar-Ge Merkezi Belgesi" verilmesi uygun bulunmuştur. Bu itibarla Şirketimiz, 5746 sayılı Kanun hükümleri gereğince Ar-Ge Merkezleri'ne tanınan teşvik ve muafiyetlerden yararlanmaya hak kazanmış bulunmaktadır. Mezkur Ar-Ge Merkezi Belgesi tarafımıza bugün (03.11.2017) tebliğ edilmiştir.
bir işe yarar mı yukardaki haber?
bir gün % 6 artıyor ertesi gün % 6 düşüyor
anasının damı.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
13 ekim - 3 kasım üçüncü gurur haftası
Düşüşe hemen ayak uydurdu, endeks saçma sapan bir yalanla düştü, dolar uçuşa geçti, ülkede herşey bu kadar pamuk ipliğine bağlı olmamalı,
Siyasi paylaşımları kınıyorum bu arada, Türkiye'nin Cumhurbaşkanına güvenmiyorsan ne işiniz var Türkiye'nin borsasında, zarar etmeyin gidin Dow a, ftse ye, Dax a girip hisse alın. �� ��
Arkadaşlar lütfen işin gerçeğini öğrenip malınızı doğruyorsanız yine doğrayın, tekniğinde boştan bir sebep içine etmeyin
Hurgz 31.08/03.11
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6d428f68a2.jpg
Zarar sasirtti mi ?hossst demek istiyorum:)
Bilanço ile ilgili haber düştü galiba
Açabilen yazabilir mi nedir durum
sabır...
120 milyon zarar 9 aylıkta.DGZTE ile birleşme olursa şirket DGZTE kasasında bulunan yaklaşık 180 milyon nakitle düze çıkıp Hürriyet kar açıklamaya başlayabilir.
yapraklara yan basmaca. içeriğinde yatırım yoksa eğer.
dgklb ilk defa kar açıklamıştı geçen çeyrek be ben hissedeydim. sabaha eksi 8 açtı ve 4.40 lardan 3.55 e düştü. demekki fiyatlanmıştı. bu da bu zararı fiyatlamış olabilir. züğürt tesellisi işte ama ya olursa. ne olursa olsun ucuz bu hisse
9 aylık f/k -4,85.
zararı 2,95 katına çıkmış. esas faaliyet karından zararına geçmiş. hasılatı %4 azalmış.
2016 sonuna göre özsermayesi %26 azalmış.
pd/dd 2,47.
alıntıdır. taban açar mı artık.
HURGZ Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -120139838 Ana Ortaklık Payları: -116932591
iyiki malda degilim.
Yarin tabana alis yazacagim 1,10 filan oluyor heralde destek size....
Bu arada Bodrum arsasi da gumburtiye gitti ...
bence bunu bildikleri için 1,60 lardan 1,30 lara geldi.Genelde bu durumda senetler eksi açıp,ilerleyen saatler yeşil olur.Umut işte ...
Hürriyetten kar bekleyen yoktu ki zarar açıkladığında millet bu kağıttan çıksın.Zarar önceden satın alındığı için ve bu çıkış trendi farklı beklentilerle olduğundan fazla eksilme beklemiyorum.Muhtemelen gaztenin satışı veya DGZTE ile birleşme beklentisi olduğu için yükseliyordu.Bu beklentilerde bir değişim olmadı.
özsermayesinden eksilmesi bana biraz ürkütücü geldi
Sermayeye oranla zarar gerçekten büyük Fakat bu zararlar gazetenin satışını biraz zor olabilir elindeki arsalar taşınmazlar Belki para eder ama bu devirde kim gazete okuyor ya da reklam veriyor gelirler devamlı azalacak teknoloji arttıkça her geçen gün satışı biraz daha zorlanacak doğal Neyi becerdi ki bunu satabilirsin (Konuşarak yazdırdığım için biraz imla hataları oluştu)
bir önceki aynı dönem zararına göre 42,9 m artmış zarar. bunun 43,8 m yatırıma faliyetlerinden gelmiş olması biraz rahatlatabilir gibi. yani aslına bakarsanız çok çok kötü değil gibi gelmeye başladı. merakla açılışı bekliyorum. bu fiyatlama yapıldıysa önce aşağı sonra yukarı yapar gibi geliyor. hadi bakalım ne olacak. umarım önce yukarı sonra tekrar yukarı yapar :)
eee hadi bekliyoruz atsana 1.10 dan destek
Alabilmişsindir umarım tabanını
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
taban derken tavan olur umarım. tahtada kavga var ama. kafalar karışık. ya da öyle yansıtılmaya çalışıyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...017bd589e2.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 10535 deli saçmasıdır
Güzel bir delilik😀👍
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.28 gördü. Dönüş başlasın artık.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.