https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...06a27ab18a.png
Devlete borcum olmasın demiş patron[emoji23][emoji23][emoji23]
Tertemiz sayfa açalım ki, tertemiz kazanan bir firmaya müşteri bulmak kolay olsun. Doğru strateji.
Yatırım tavsiyesi değildir!
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...06a27ab18a.png
Devlete borcum olmasın demiş patron[emoji23][emoji23][emoji23]
Tertemiz sayfa açalım ki, tertemiz kazanan bir firmaya müşteri bulmak kolay olsun. Doğru strateji.
3 milyon zarardan 800 bin kar azimsanmasin gencler malinizi ucuza kaptirmayin derim Ytd
Finansman gideri dönemsel olarak azalmış evet. Ciro az farklılaşmış, faaliyet karı 500 bin artmış. Zaten yıllık beklediğim kar finansman harici 11, 12 milyon tl. Cironun artması lazım arkadaslar. Ben beğenmedim. Şu anda pd / dd çok pahalı göründü bana. Ama piyasa bu yarın yukarı yapabilir. Ben yukarıda yapsa aşağıda yapsa seans içinde duruma göre hareket edeceğim.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İbilioğlu kardeş bir yorumlasan
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumum yukarda hocam
Dün zarar eden, bugün ise kar eden bir firma. Firma an itibari ile profesyonel ellerde ve bunun meyvesini göreceğiz. Piyasa ne dünü ne de bugünü satın alır, tam tersine yarınları ve beklentileri satın alır. İthalattan gelen ciddi bir rekabet var. Bundan dolayı ihracata yönelik adımlar atılmalı ve yeni pazarlar bulunmalı. Bu İran ile bahsedilen haber güzel bir adım. Stoklarda mal artmış. Bir yandan da yurtiçi pazarında ithalatın payından kendine çekmeli. Bununla ilgili nasıl bir çalışma yapılacağını yönetim daha iyi bilir. İthal mallar ile hem kalite ve hem de fiyat noktasında rekabet edip, yeni müşterilere ulaşılmalı ki hasılat yükselsin. Ben derim ki bu patron tertemiz bir sayfa açtı ve firmayı hak ettiği yere getirmek için çabalıyor. Unutmayın büyük ortak o ve benim sizin yatırımından çok daha yüksek bir yatırım ile bu taşın altına elini koymuş. Daha da önemlisi bu patron diğer kapkaççı patronlara benzemez!
En onemli olaya sirketin duze cikmasidir kar az olabilir dogrudur ama sirket kara gecti en azindan onundeki puruzlerden kurtuldu hayirlisi olsun belki yarin tawan olmayacak ama onumzdeki dobemde para kazandiricak
Boşverin arkadaşlar. Bugün beraat kandili. Geceniz mübarek olsun.
O mübarek gecede, her hikmetli iş katımızdan bir emirle ayırt edilir..."(Duhan, 44/1-4) buyrulmuştur. * Berat Kandili gecesinde amel defteri yazılır. O yıl içinde doğaca ve ölecek olanlar ile rızıklar Berat Kandili gecesinde amel defterine işlenir. Berat (Berâet), Arapça"da temize çıkma anlamına gelir. Berat Kandili aynı zamanda Rahmet Gecesi gibi adlarla da anılır. * Kur"ân-ı Kerim"de, suçsuzluk, kurtuluş belgesi (Kamer, 54/43) ve müşriklerle her türlü ilişkiyi kesme, onlardan uzak durma (Tevbe, 9/1) anlamlarında iki yerde berâet kelimesi geçmektedir. Hadislerde ise genellikle, günahtan kurtulma, bir iş veya zümreden uzak durma anlamlarında kullanılmıştır. Peygamberimiz Hazreti Muhammed Berat Gecesinin önemini şöyle anlatmıştır; * -Bu yıl içinde doğacak her çocuk, bu gece deftere geçirilir.* * -Bu yıl içinde öleceklerin isimleri, bu gece özel deftere yazılır.* * -Bu gece herkesin rızkı tertip olunur.* * -Bu gece herkesin amelleri Allahü teâlâya arz olunur.
Allah razı olsun sayın ibiloğlu bu güzel bilgileri paylaşmakta iyi olmuş Allahım herkesin kalbine göre versin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2016 yıl sonu -9,931,450 TL zarardan yılın ilk üç ayında 786,696 TL kâra geçen bir şirket.. Küçümsenecek bir kâr değil...
Bütün inanan kardeşlerimizin kandili mübarek olsun .bu gecenin hürmetine günahlarımız bağışlansın,rabbim hayırlı bol kazançlar, sağlıklı uzun ömürler versin
Berat kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar öncelikle tüm paydaşların kandilini kutlar berat gecesinin hepimize hayrlar getirmesini dilerim
Bilançoya gelicek olursak ben şahsen memnun oldum,uzun yıllardır bu hissede olan biri için açıklanmış ilk kar rakamı dile kolay tam altı yıl ve üçerden hesaplasan 24 bilançoda zarar görmüşüm [emoji4]hal böyle olunca kar rakamının öneminden çok zarar açıklamamış olmasına bile razıydım zaten
İbiloğlu kardeş bilançoya daha realist bakıp değerlendirmiş bu bakış açısıyla düşündüğünde haklıda olabilir ama batmış bir enkazı daha yeni ayağa kaldırmış sırtındaki milyonlarca borç ve faiz ödemelerinden kurtulmuş bir şirketten hemen koşmasını beklemekte haksızlık olur,bu sadece başlangıç çizgisi bana göre uzun maratonda hakettiği yere gelecektir,zayen gözde yatırım bu sektörde devam etmeyi düşğnüyorsa ya mevcut yatırımını arttıracak yada kendisine bu sektörde ivme kazandıracak ortak bulacaktır bu şekilde hem ürün çeşitliliği hem yeni pazarlar hemde rekabet gücü artacaktır,tabi bu dediklerim tamamen yıldız holdingin şirketle ilgili düşüncesine bağlı,bakarsınız ki zaten bunu daha önce hem gözde yatırım ceo su hem murat ülker bey bizzat söylemiştir,mktkm ı satma zamanı gelmiştir,sonuçta bize düşen sabırla takip etmek günlük fiyat hareketlerinden etkilenmeden sabretmek beklemek,tabi bu uzun vade düşünen arkadaşlar için geçerli bir düşünce kısa vadede ibiloğlu arkadaşımız gibi istediğini kendi mantığınca yapabilir
Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR...
https://i.hizliresim.com/ALjO1L.jpg
Biri ertelenmis vergi kaleminin ne oldugundan bahsedebilirmi 1.5 milyon vergi odenmis 2016 yilinda ise 130 bin alinmis bu kalemden eger bu kalemde vergi odenmemis olsaydi sirletin uc aylik kari 2.300.000 bu rakamda makina takim icin 7 yildir hic kar gormemis sirketin muthis geri donusu denebilir
Hayırlı işler ...
ulan anası bellı olmayan spek dmsas zarar acıkladı ıkı gun tavan gıttı hayatında ılk defa karı gordun yavsak basmıssın hısseyı assagı bu gıdısle bı daha da karı goremeyecen derdın ne senın sadece sende mı olsun bu kagıt yavsak
allah alla ben daha ılk defa zarardan kara gecen sırketlerın eksıye dustugunu goruyorum noluyo lan sadece makıneyle alakalı bı durum degıl bu gerel mıgros bunlar zarardan kara gecmısler ama sonuc husran zarar acıklayanlar gıdıyo nasıl kumar lan bu endeks 95 bınde yalnız koklu hısseler yerınde b grupları cosmus durumda bırı bana bunların normal oldugunu anlatsın
Kâr acikladin farkindamisin
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulan bılanco kotu gelınce dusmedın mı sen 2.80 den dustun hayatında gorup gorebılecegın en ıyı bılancoyu hıc ettın senden adam olmaz pecete kagıdıymıssın
Şayet hisseye şirkete geleceğine hikayesine inanıyorsanız sakin ve sabırlı olun arkadaşlar bu işler böyle malesef ters algı beklentinin tersine hareket bezdirme bıktırma ve silkelemenin en kolay ve en etkili yoludur [emoji846]
Başarılı da oldular herhalde. Hayirlisi[emoji20]
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın sancaktar ben bu maktk dakı yavsaga demıyorum kı borsada mantıksız ısler donuyor Sız hıc hayatınızda borsada bu sene harıc zarardan kar acıklayan bılanconu n o gunu eksı kapadıgını gordunuzmu ben gormedım ama bu sene farklı gerel e bı bak bızdekı durumun aynısı pekı borsa 70 bın thy 7.50 lıra garan 8 lıra borsa 95 bın thy 6.50 garan 9.80 kurus ama B grubu hısseler en az % 70 prımlı bu nasıl bı borsa mantıgı bana bunu bırı acıklasın
Benimmm icin bu sene gordugum yasadigim iki saskinlik var birincisi aselsaninn kendi gibi olmaktan cikip cok sert hareketler yapmasi ikinciside thy nin bu rezill haliyle halen yukseliyo olmasi buda insanin aklina baska pislikler getiriyor
222 savaşı çok zorlu geçiyor :D
14:45:56 2.22 31
14:45:50 2.22 31
14:45:42 2.22 31
Şimdi de meşhur hareketine başladı :cool:
almayın la herkes 1000 er lot satsın bız ne korkacagız o ******** korksun
bas lan assagı 2.21 mi gucun 1.60 a kadar basmazsan adam degılsın gucun mu yok bas assagı
hazırlıkları tamamlasa gidecez de daha tamamlayamadı.
yav gardas nereye gıdecegız ben boyle salak spek gormedım borsa 82 bın de bu salak 3 llıraydı borsa 95 bın zarardan kara gecmıs basıyo hala nıye bı dusun salak spek baska kagıtta terste kaldı cıkamıyoda ondan elındekı fırsatı teptı daha da gelmez bu fırsat makın e karda artık
Ulker bi yukari gitti geldi. Simdi gozde yukari gitti. Makina halaa asagida
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biri baktı bundan bir halt olmayacak kapanışa doğru satışa geçti