Bekliyorum seni göster kendini şampiyon
Printable View
Yarın temel analizini yaparım ... Detaylı...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burası tavan kokuyor:)))
Yarına düğün var diyolaaaa😀
Bu güzel bilançoya tavan olmaması hayret bişey
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buradakı durum nedir acaba teknık olarak ne durumda
Karasu teksil bakalim neler yapacaksin
Devre kesmeler neler oluyor;))
Burada cekirge varsa;))
Cok ilginc;))
Ah karsu ah sen neymissin ya
Cekirge varsa no panik
Varya sen neymissin be
Daha yolun basindayiz cift hanelere yolculuk var
Citibank 3 aydan beri 967 bin lot satmasına rağmen tahta bana mısın demedi vallahi bravo...
bu ara aşagıya çok salınım yapmaya başladı hayırdır inşallah...9 aylık bilanço nasıl gelecek fikri olan var mı acaba...
https://s12.directupload.net/images/201230/ajs2yk32.jpg
üç aylık takas
Merhaba,
Bloga #KRTEK 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Ek 26975
Anlaşılan sessiz sakin ilerliyor yoluna, geçen 2 hafta biraz fazla inişli çıkışlı oldu ama genel olarak yoluna olumlu devam ediyor. Brüt takas bitiyor perşembe günü. harektlenir yakında
maşallah buna da.. akşam güncelleyelim bununda grafiğini..:)
Valla 20 yıl oldu senet alıp satıyoruz, başımdan gecen olayı yazmak istedim. Borsa az çok her yerde konuşulur, eskiden simitci caycı denirdi. Bir kaç sene önce bizim berbere borsayı anlatıyordum, meraklı bir şekilde dinliyordu. Neyise cuma günü berbere gitmiştim, abi karsu tekstil al güzel olacak dedi, cuma günü 19,80 den 3 bin lot aldım elimde duruyor. :) Artık ayda bir değil, hafta da bir berbere giderim.
gün..
zirveden çakmış şerro ama kazandırdı yine de..
https://i.hizliresim.com/L7iyi7.jpg
Aslında sıkıntı da tam olarak burda, berberi, çaycısı, çorbacısı
vs. bir kağıt çok konuşulmaya başlandıysa, o kağıt çok sürmez çakılır. Ben buna inanırım.
İnancınızı yitirmeyin cuma günü yine tavan açar muhtemelen tabii satanlar kaybeder sadece sabır başka bir şey değil
Kimse yok mu arkadaşlar..
Bir dost
Nerden nereye dusmus hep ayni taktik aylardir 10 kademe yukari git altlari dolu goster mali kucuk yatirimciya yedir sonra alttaki kalin lotlari bir bir sil ele ver yesinler senin gibi dandik tahtayi
Abicim bu şirket pamuk ipliği sektörünün en önde gelenlerinden değil mi? Pamuk ipliği ihracatı rekorlarla yürümüyor mu?
Neden bu kadar aşağı basıyorsunuz bu kağıdı?
İnanın mantıklı cevap veremiyorum. En son benzer hareket oylum da başıma gelmişti. 4 civarında dolaşıp durmuştu aylarca. Sonra şimdi onun geldiği yerleri görüp ya sabır çekiyorum.
Bakalım 9 aylığı geldiğinde de bu kadar nazlı olacak mı? Şunun şurasında 5 hafta kaldı 9 aylıklrın gelmesine.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir
şimdiye kadar ki en iyi bilanço bunda niye kimse yazmamış?..
Az bir miktar attık bakalım heybeye orta-uzun vade. Bilançoyu olumlu buldum, piyasa çarpanları da gayet makul.
İyi bilanço beklentisiyle ben de bir miktar alım yaptım. Duruma göre ekleme yapabilirim.
Buralardan iyi alım fırsatı verdi, bir miktar daha ekledim portföye, bakalım bilanço nasıl gelecek..
İlk çeyrek 40 -50 milyon tl kar beklerim f/k 4 civarına düşecek..alım fırsatı sunuyor bakalım neler olacak..
Bol kazançlar..