Bu arada tersini düşünenler algı yapacağına açığa satış yapsın da görelim cesaretlerini herkese iyi akşamlar
Printable View
Bu arada tersini düşünenler algı yapacağına açığa satış yapsın da görelim cesaretlerini herkese iyi akşamlar
borç silindi birde üstüne para geldi.hadi hayırlısı...y.t.d.
Aslında güzel bir haber ama satılan santralin bugüne kadar olan maliyeti var direk kasaya 100 milyon girdi demek yanlış olur.Bir diğer konu elde ki varlık satılıyor yani altın yumurtlayan tavuğu kesiyorsun bu açıdan bakarsan zarar.mesela pakistanda santraller kuruluyor yap işlet devret gibi girişimler olsa iyi veya sipariş üzerine santral kurup satması bunlar artı diğer olumsuz yazanları da okudum pozitif yazanları da okudum beim görüşüm hisse üzerindeki etkisi nötr , kimseyi de etkilemek istemem son karar sizlerin.
tavanı 2.05 hadi hayırlısı.zaten 2 nin üzerini hakediyordu
akenerji daha çok gitti:)
1.75. Yapı Kredi dün aldığı malları 1.77 den çaktı...
,1.74 den alışları başladı.....cakaaaall
1.73,. Helal olsun 1.77 den koyana....
yırtık o kadar büyük'ki ufak bir yamayla kapanmıyor.satış borcun 1/20 sini ancak kapatıyor iyi karlar gelmezse çok bekleyeceğiz
Y.T.D
Yapı Kredi den oynayan spek,cirit atıyor bu hissede...
Bende galip i çağırayım bari..galip Corona..
#Zoren geleceğin sektörlerinden biri olan şarj istasyonlarına yatırım yapmaya devam ediyor,
Türkiyenin en hızlı şarj istasyonuna sahip olan şirkete ayrı bir ivme ve kar sağlayacak olan bir yatırım olarak görülüyor.
Ytd
Ben anlamıyorum arkadaş ya borsanın çıkışını fırsat görmüyorlar ama en ufak bir düşüşünü fırsat görüp it gibi salıyorlar kağıdı.... nesiniz siz be ne ....... boşluğu herkes istediği gibi doldursun
böyle adilik az görülür gerçekten
Bu kadar vurdumduymazlık olmaz, olamaz, olmamalı. Şirketinin itibarına sahip çık ey ZOREN yönetimi sahip çık.
Bilanço tarihi nedir Arkadaşlar
Linki paylaşırmısınız( toplu liste varsa)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seve seve kardeşlerinle buluşacaksın. Ya onlar aşağı gelecek ya sen onların yanına çıkacaksın....
Boş boş debelenip duruyorsun.
s a t m ı y o r u m mmmmm !!! :yahoo:
Ne oldu bu o.çocuğuna yine
https://resmim.net/f/ya1iXS.jpg
aylık takas
Sizin kada zavallı yok bu borsada. Çok da şeyimde...
Dün 6% prim yapan kağıt,bu saatler de 2,5% aşağı gidiyor.Ne değişti 24 saat de ki böyle oluyor.Borsa mı ,Kumarhane mi belli değil.Yazık değil mi k.yatırımcıya.Yazıklar olsun diyorum başka bir şey söylemiyorum.4 senedir bu kağıt 1.xx rakamlar da hiç mi kazanmıyor!!!!
saygılar,
30 cent direncinin altında debelenip duruyor... Burayı kırarsa hissenin önü açılır..
https://www.tradingview.com/x/XlWRQmMQ/
Bilanço gelmiş, yorumlar mısınız?
Bilanço değil vergi dairesine sunulan raporda kar zarar ...
2018 yılında 468 milyon kar vardı bu sunulanda bu yıl 510 milyon nasıl becerdiler bunu hayret pes doğrusu ....
Zorlu Enerji'nın Vergi Dairesine Sunulan 2018 Yılı 12 Aylık Karı 468.025.638 TL
ZORLU ENERJİ'NİN VERGİ DAİRESİNE SUNDUĞU TABLODA 2019 YILI DÖNEM NET ZARARI 510.072.468 TL
2018 yılı vergi dairesi karı 468 milyon tl,UFRS net karı ise 34,5 milyon tl açıklanmıştı,bu yıl vergi dairesi 510 milyon tl zarar, satışlar 611 milyon tl görünüyor,anlaşılan vergi dairesine sunulanda bağlı şirketler ve iştirakler dahil edilmiyor..oysa satışlar 7500 milyon civarı gerçekleşecek,net kar da muhtemelen 50 milyon tl aşılacak,hiç ensemizi karartmayalım,zaten bilançonun eli kulağında.EBİTDA yani FAVÖK 380 milyon dolara(2.280 milyon tl)yükselmiş,yenilenebilir enerji ayrı şirket oluşumuyla halka arzedilecekmiş,bu nedenle 2020 bilançoları parlar.
Aynen... Vergi dairesine sunulan tabloda İştirakleri gözükmez.. Genel tabloyu konsolide bilançoda göreceğiz..
COR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi dairesi buzdağının görünen kısmı gelirlerin 1/10 u bile değil,borçları ise sırtlanmış gibi..Ayrıca 2019/09 incelendiğnde türev işlemlerle döviz pozisyon fazlası da oluşmuş kur farkı karı sözkonusu,tabii ki swap masrafları,döviz ve tl borç faizleri yüklüdür yine de 2019/12 sonuçları açıklandığında sürpriz güzel kar bile görebiliriz.
Güzel verdiler elimize
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elumuze verdiler.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şimdilik "elimize verdiler gibi" olsa da sahibi olduğu bir şirket halka arz edilirken mecburen ZOREN fiyatı da hatırı sayılır bir yerlere gelecektir. Ben şahsen en az 3'lü rakamlar bekliyorum. Bu sebeple dün Vestelden Zoren'e geçerek uzun vadeli yatırımcı oldum.
20 sene önceki Dolar bazlı zirvesine göre 5/1 oranında iskontolu işlem görüyor...
Bu seviyelerden ele verme olmaz, çıkarırlar günün birinde 2 dolara... Oradan üfleye üfleye verirler... :)
Bu da demektir... Halka arzın 2.haftasında ZOREN alan birinin parası dolar bazında 20 yılda %80 erimiş oluyor...
Yaptığı yatırım da cabasıRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 piyasa koşulları halka arzlar için en uygun olacak görünüyor ve Zorlu bu fırsatı da kaçırmıyor..ancak Zorlu ucuza mal satmaz,bu yüzden ilk çeyrekten başlayarak bilançoları parlatacaktır,arz fiyatı da ana şirketi geçerse olmaz..Diğer yönden tahtanın hakim oyuncuları karlarını azamileştirmek için vergi dairesi zararı bahanesiyle önceden iyice düşürmek peşinde..Orta vade beklenti bilinciyle kademeli alınmalı.
Çiftçidede , zes istasyonlari ilerde para kazandirir mi , temettü yapar mi sence ?
Zesten ziyade sitesinde çatı üstü solar kaplama panelleri var hem izolasyon görevi de görüyor. Zesler belki bir kaç sene sonra çok iş yapabilir. Ytd
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinizden geleni ardınıza koymayın. Güç sizde ya istediğinizi yapma hakkına sahipsiniz. Zalim aşağılıklar. Aşağıda bekliyor olacağım...