son 30 saniyede yapılan o....çoçukluğunu gördünüz mü.....:vk:
Printable View
son 30 saniyede yapılan o....çoçukluğunu gördünüz mü.....:vk:
karanlık odada son on saniyeye kadar kağıdı 1188 gösterip alışı son saniye geri çeken ****** çocuğuna sesleniyorum....git ananla oyna .a...k....ç.....
Piton yazdiklarinda cook haklisin...dok icini kardes...
Istus , gorevini aksattin bugun bugun lutfen :):) simdiden tesekkurler saygilar
79 dan sattım.kalanlara sabır dilerim.
Asla vermem bu fiyatlardan...
Hedef fiyata gelinceye kadar sabırla devam.
Tahmini kalan süre,en geç:12-16 ay.
Hayırlısı olsun Sn Piton.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
Haftasonu foruma giremeyecekler hisse yarışma linkimiz açılmıştır. Kurallara uygun tahminlerinizi yazabilirsiniz.
Bunlar hangi yuzle SOK'u halk araz edecekler kim hisselerini alacak cok merak ediyorum...hayirlisi olsun piton.sen sattin 11.75 dustu zaten :) senin yuzunden.umarim bolundukt sonra yukar yukar hareket yaparsin BIZIM essek... Herkese iyi tatiller
Sabah açılış seansına 11 75 e 2.000 lot alış gönderdim açılışı yaptık Lan koca gün geçti kapanış seansına 11 75 e Satış gönderdik kapanışı yaptık düşünün artık tahta ne kadar boş
Yarin guzel olacak
Ah be Ferdi biz yillardir yarin guzel olacak diyoruz ama bir cacik olmuyor bu hisseden...insallah bu sef dedigin gibi olur...Herkese hayirli haftalar...
günaydın hayırlı haftalar bizim tavuk yumurtlamış inşallah bozuk değil yumurtalar da civcive dönüşür
corttladık yinee mardinn....
şimdi bi de bunun üstüne bedelli gelirse seyreyleyin curcunayı .. bu şerek yoksunları hisseyi 1 tl ye kadar düşürmeye ant içmiş sanki ..
bir de şoku arz edeceklermiş ..
ulan her mecrada yaptıklarınızı anlatmazsam iki olsun .. sizin tuzağınıza düşecek ky ye yazık .
ay sonunda 9.çeyrek sonuçları gelecek bakalım ne katakulli çevireceksiniz. .
Şuraya bak bölünen kağıt hızla eski fiyatına ulaşmak için atağa kalkar, bu daha da aşağılara gidiyor.
ŞOK elinizde patlasın insallahh....Yatırımcı yuzu gormeyin emi...
Bu hisse kaç olursa olsun her yerde bu MÜ nün yaptıklarını anlatmazsak insanlara şok hissesi almamaları için uyarmazsak bizde onlar kadar şuçluyuz.Bu adamı zengin eden bu halk.o ne yapıyor nişasta bazlı şekerle bizleri öldürüyor hisselerini kazıklayarak paramızı çalıyor.bu halk isterse zengin ettiğini rezilde eder.herkesi uyarın anlatın lütfen.
salın bakalım aşşağıya daha ne kadar salacaksınız....
merhaba.
bende hala eski lot sayım gözüküyor.
hesapta gözükmesi zaman alabilir mi?
Bir iki gün alır hesaba geçmesi.
Adam yarın enflasyon kötü gelir iki kademe daha aşağıya gider diye bekliyor.bir mahluk bu kadar ........ olur.
Arkadaşlar benim bedelsizler sabahtan daha hesaba geçmişti sorun demeyelim de çalıştığımız kurumlarla ilgili bence ama sadece zaman meselesi
Istus ne diyorsun kardess,ne yapmaya calisiyor bunlar...seytan diyor cik git biktirdilar...hayatimda bu kadar uyuz bir hisse gormedim yillardir...atmadigim mail kalmadi finans direktorlerine mail attim..pek ipleyen yok tabi...
Ben bekleyeceğim, bir kırıntı dahi olsa kar etmeden satmayacağım.
aman haaa bir gıdım ileri gidersin Allah muhafaza....
Satış bekliyor aklı fikri bu ........ çocuğunun
hakikatten enerji tuketiyor...
Allahta bu adamı tüketsin inşallah.
Bu hissenin bilançosu düzelmez.düzelmesi için bir tane bile sebep yok.satış mı artıyor kar mı artıyor hiçbiri.ama yapılacak başka şeyler var.onuda MÜ denen parayı görürse yapar.sabırlı olan bakmayan kazanır.
Tesekkurler Istur,Peki alici bu kadar fazla iken neden dusuyor...ustat bir arkadas kisaca aciklarsa cok sevinirim tesekkurler simdiden
Grando bu sorduğun soruyu devamlı soruyorsun ama cevap verecek kimse yok bilgisi olanda buraya yazmaz en güzeli hiç yazmadan bekle az hareket yaparsa yorum yazan çok olur sanada yazma fırsAtı kalmaz tabi endeks izin verirse ytd
Ünlü niçin alımları durdur du acaba?
Iskorpit tebrikler guzel takip ediyorsun :):) (2. sorusumdu) sen yazaydin bari biliyorsan:):) tmm söz yazmiycam,ben söz dinlerim...selamlar
Kim diyor allici fazla
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün piyasanın genelinin karamsar olmasından yararlanıp mal alınmış. Para girişi güzel.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.