Bir yıldız kaydı hayrını gör benim hedef 7,00 oralarda satarım
Printable View
hareketlenince benim gibi atlayan çok oldu sanırım :D basıyor geri geri.
3.16 dan 2.85 e düş. Tahtacı sen bu işi bilmiyorsun...ytd.
2,90 dan kapandık
güzel bir gündü
3,10 daki barajı beğenmedi sanırım , ama hisse birleşme haberi geldiğinde nasıl gideceği belli oldu.
Bu günkü işlemlere baktığımda gerçek ciddi alımlar vardı devamı gelecektir umarım !
YTD.
fitili biri yanlışlıkla ateşleyince tetikte bekleyenler tahtayı çizmiş sanırım ,
Bizim 22745 2,968 Global 23575 3,002
Finans 22704 2,929 Deniz 20675 2,882
HSBC 15000 2,97 Gedik 17963 3,21
İş 14478 2,932 Ak 14494 3,01
A1 14000 2,954 Tacir 10600 2,89
Diğer 37308 Diğer 38928
sow yeni basliyor
Düşük hacimli tüm işlemler yanıltıcı olabiliyor. 3.16 yi 100.000 den az lot la görmüştür sanırım. Hacimli ve sert yukselisler onay haberi geldikten sonra naçizane dusuncem
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özellikle, Nabucco, TANAP gibi dev doğalgaz projelerinde önemli bir rol oynamaları beklenen Türk çelik boru üreticilerinde hareketlilik sürüyor. Aynı zamanda İstanbul Sanayi Odası’nın ikinci en büyük 500 listesine 128 milyon liralık cirosu ile 301. sıradan giren Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret Taahhüt A.Ş. ile Erciyas Holding A.Ş. arasında bir süreden beri süren ortaklık görüşmeleri önemli bir aşama kaydetti.
Taraflar büyük ölçüde anlaşmaya varırken, son kararı Rekabet Kurumu verecek. Kurum’un olumlu yönde karar vermesi halinde Özbal Çelik’in yüzde 51 hissesi Erciyas Holding’e geçmiş olacak.
YÜZDE 38'İ HALKA AÇIK
Hisseleri Borsa’da işlem gören Özbal Çelik’in halka açıklık oranı uhyüzde 38 seviyesinde. Şirketin diğer hissedarları ise yüzde 25,5 C. Yücehan Öztüre’ye, yüzde 20,2’si Bilgehan Öztüre’ye yüzde 16,06’sı Hasan Tufan Ballı’ya ait. Hafizamizi tazeleyelim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rekabet Kurumu Kararı
Karar Sayısı : 15-42/703-257
Karar Tarihi : 2.12.2015
Karar Türü : Birleşme ve Devralma
Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş.
Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş.’nin belli oranda hissesinin Erciyas Holding A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verildi.
3. 10 3 .15 3 .16 toplamda 1500lot
KAP ta ÖZBAL ın sayfasında (Genel Bilgiler bölümünde)
SERMAYE VE ORTAKLIK YAPISI BİLGİLERİ
Ödenmiş/Çıkarılmış Sermaye 20.540.000
Kayıtlı Sermaye Tavanı 100.000.000
Sermayede Doğrudan %5 veya Daha Fazla Paya veya Oy Hakkına Sahip Gerçek ve Tüzel Kişiler
Ortağın Adı-Soyadı/Ticaret Unvanı Sermayedeki Payı(TL) Sermayedeki Payı(%) Oy Hakkı Oranı(%)
ERCİYAS HOLDİNG A.Ş 10.475.400 51 51
DİĞER 10.064.600 49 49
TOPLAM 20.540.000 100 100
Fiili Dolaşımdaki Paylar
04/06/2017 Bu maddeye ait daha önceki bildirimleri görmek için tıklayınız. Tüm şirketlerin bu maddeye ilişkin bilgilerini raporlamak için tıklayınız.
Borsa Kodu Fiili Dolaşımdaki Pay Tutarı(TL) Fiili Dolaşımdaki Pay Oranı(%)
OZBAL 7.526.485,41 36,64
Yönetim Kurulu Üyeleri
14/10/2016 16:56:53 Bu maddeye ait daha önceki bildirimleri görmek için tıklayınız. Tüm şirketlerin bu maddeye ilişkin bilgilerini raporlamak için tıklayınız.
Adı-Soyadı
Tüzel Kişi Üye Adına Hareket Eden Kişi
Cinsiyeti
Görevi
Mesleği
Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği Görevler
Son Durum itibariyle Ortaklık Dışında Aldığı Görevler
Sermayedeki Payı (%)
Temsil Ettiği Pay Grubu
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadığı
Yer Aldığı Komiteler ve Görevi
CANDAN KARLITEKİN
Erkek
Yönetim Kurulu Başkanı
İş Adamı / İş Kadını
Yönetim Kurulu Üyeliği
Erciyas Holding-Yönetim Kurulu Üyeliği, HVAC/R ve Yapısal Çelik Şirketi -Ortak, AGÜ Destekleme Vakfı-Yönetim Kurulu Üyeliği
-
Bağımsız Üye Değil
-
KAMİL EMRE ERCİYAS
Erkek
Yönetim Kurulu Başkan Vekili
İş Adamı / İş Kadını
Yönetim Kurulu Üyeliği
Yönetim Kurulu Üyeliği - Erciyas Holding-Erciyas Çelik Boru-Brizza Rüzgar Elek. Üret. -Bimaş Bisiklet Mot. A.Ş-Argaios Tur.-Çelikler Boru San. Tic. Lt. Şti
-
Bağımsız Üye Değil
Kurumsal Yönetim Komitesi-Üye
MUSTAFA ÖZBEY
Erkek
Yönetim Kurulu Üyesi
Danışman
Yönetim Kurulu Üyeliği
Yönetim Kurulu Üyesi - Erciyas Çelik Boru
-
Bağımsız Üye
Kurumsal Yönetim Komitesi-Başkan, Denetim Komitesi-Üye ,
YILMAZ BAĞ
Erkek
Yönetim Kurulu Üyesi
Finans Sektörü Profesyoneli
Yönetim Kurulu Üyeliği
Yönetim Kurulu Üyeliği- RC Mühendislik ve Makine San . Tic. A.Ş.
Bağımsız Üye Değil
Riskin Erken Saptanması Komitesi-Üye
HASAN TUFAN BALLI
Erkek
Yönetim Kurulu Üyesi
İş Adamı / İş Kadını
Yönetim Kurulu Üyeliği-Tarsus Şube Temsilciği
Yönetim Kurulu Üyeliği-Han Teknolojik İmalat Montaj A.Ş.
4,14
B
Bağımsız Üye Değil
-
MARKUS CHRISTIAN DR SLEVOGT
Erkek
Yönetim Kurulu Üyesi
Danışman
Yönetim Kurulu Üyeliği
Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği -Amarkon Grup Dan. ve Tic. A.Ş., Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği -BSH Türkiye, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği-Organik Holding A.
sonuç : ortaklık yapısı ve söz sahibi hisse temsil yetkisi % 51 ERCİYAS geçmiştir ve onaylanmıştır
beklenen özbal ın ERCİYAS a dahil edilmesi ve erciyas ın borsada işlem görmeye başlamasıdır
kısaca durum KAP ta yani resmiyette böyledir
2016 2015 kamu özel üretimden satış net
244 328 Erciyas Çelik Boru Sanayi A.Ş. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası - 235 480.941.338
ÖZBAL ilk 500 sıralamasında maalesef yoktur
özbal adddaaa gitti :)
borsada şu özbal isminden kurtulsak neler neler olacakta :)
[QUOTE=darkblue37;500145]bir yanlışı düzeltmekti maksadım[/QUOT
Yanlış yok açıklanan sanayi şirket sıralaması kapsamında, Erciyası emsali olan şirketlerle birde borsaya kote olmuş Erbosan ile karşılaştırmak lazım.Bazı şeyleri karıştırmamak için..
direk tavan mı yapacak? hiç işlem olmadı
Sent from my iPad using hisse.net
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...34a2855a6b.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Zeytin Arkadaşımıza paylaşımları için teşekkür ederim daha sık paylaşım yaparsa seviniriz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...63ee706bbc.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erciyas güncel bilançolarını nasıl bulabiliriz ? Bilen var mı yada paylaşacak bir arkadaş.
2016 YILI karı 57 milyon du.. erciyas boru nun
iso daki sıralama artışına paralel kar artışıda olacaktır..bekle spek burda günlükçü yokki sıkılıp satsın..sür yukarı belki trade etmek isyen vardır onları carparsın
Aynen öyle yıllık kazancı sermayesi kadar olan bir şirket satılır mı hiç .
Yedek akçesinde de bir dünya birikmiş karı vardır.
Bir izmir piston,bir karton,bir afyon neden olmasın.....
bu yüzden kademeler boi bıktırıp sattırmaya yöneltiyorlar..çooook beklerler..erciyas 56 milyonluk sermayeyi şöyle 150-200 milyona yükseltmek isterse ki ister bu sermaye az ona (1,25 milyar sermaye tavanı var her türlü fantaziye açık !)..o zaman filmin devamı cekilir :) biletini alıp bekleyenler huzurla izler inşallah
drc78 kardes sattın ama gözün burda sanırım ..ayrılamıyorsun !
İnş ortaklar ,
allah buradaki yatırımlarımıza muhtaç etmediği sürece sıkıntı yok ,
Komple gömdük parayı.
spekcim canım benim satıcı yok kağıtta artık , bu kadar hisse topladığın yeter :)
satıcı varda yukarılarda 3,30 lardan alıp bekleyenler var.