2.80 artı endekste taban yapsaydın barı
kurthan
Printable View
2.80 artı endekste taban yapsaydın barı
kurthan
Birleşmeden önce Mardin adanalar bayağı ucmustu şimdi gitmesinin nedeni onlar olabilir ytd
kurthan
https://s12.directupload.net/images/201202/po4rn5uv.jpg
üç aylık takas
8.22 üzerine attıgında bu sefer patlar
birleşme kötü oldu benim mardinlerim dursaydı
şimdi çoktan %200 yapmıştı bu iş yükünde.
Dua edelim de Afyon kalksın bunun ekurusi afyondur o giderse buda utanma pazarı ona ayak uydurur . Afyon'da bölünmeden dolayı pirim yaptı iş çok karışık Bir hal aldı ytd
kurthan
Gün içi 5-10 kademe yukarı yapıp günü en düşüğüne yakın kapaması alışkanlık haline geldi
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla çimento mu kum mu anlamadım
8.22 geçme iştahı yoktu hacimden belli idi saldı aşagıya önemli degil 1 kaç hafta bekleriz kanal istanbul dillendirilsin görecegim ben o zaman tavanlama nasıl oluyormuş..
Hacim kalmadı karanlık odada ki gablı alış yerine değdi ytd
kurthan
Kanal istanbul mu:yahoo:
Ayranımız yok içmeye, kanal istanbula gidecez zzıçmaya diyosun.
Kanalistanbul falan olmayacak. Bu ekonomik krizde, IMF gelir mi gelmez mi derken, merkez bankası kasası boşken döviz maliyetli kanal yapacaklar ha?? :halay: Tey tey tey.
Katar ağırlıklı araplara arazileri kitlediler, onlardan başka kanal istanbul isteyen yok, onlara da arasıra pişpilmek için he he yapıyoruz, yapacağız diyorlar
Diğer öşmentolar yükselirken eşlik etmedi, umarım çok salmaz
Kısa da stop seviyeleri civarında, bakalım stop patlatacak mı
Kömür karası üretimi için devletten teşvik aldığı konuşuluyor 300mil dolarlık dışa bağımlılık ortadan kalkacak deniyor ama henüz açıklama yok ytd
kurthan
Bu seviyelerde çok bekledi
Yeni girmeyi düşünen arkadaşlar kesinlikle tavsiye etmiyorum bunun adam olacağı Yok belki 2021
kurthan
Bıktırdı gibi
Bu sefer geçti geçiyor diyoruz kapanış hep olumsuz 5mi oldu 6 mı hep aynı hikaye sal aşagılarada alalım birader
halk bakta birileri yüklü mal aldı onu kusturmadan bir yere gitmez kanatimce .
oyak ta erdemir isdemir hepssi giti bunu bilerek baskılıyorlar ismail taraman denen zat istemeden gitmez.
Yazıklar olsun, lanet olası hissede (6 küsür ay) uzun vadeci olmamızda emeği geçen ve katkı sunan, ha bugün, ha yarın yukarı yönlü bir hareket olur adına umut tazeleyenlere...
8.20-8.40 arasına geçmesi beklenirdi çok uzattı
Bu reklamlar yüzünden artık bu siteyi kullanmayacağım .her yere sıkıştırmış kar berbat olmuş zaten SPK yüzünden kimse Bir şey paylaşmıyor birde reklam byyy
kurthan
tahta sahipsiz kalmış :(
Birleşmeden dolayı yeni yılda ne e kadar temettü vereceği belli değil heralde..
y.t.degildir.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu işlem hacmi ile 8.20 'nin üzerine atması lazım artık.:wave:
İyice mala bağladı
gün.. yaşam belirtisi..:)
https://i.hizliresim.com/WRSW24.jpg