Hacim iyice dusmus. Yapikredi yatirim olarak bugun alimlarin yarisini ben yapmisim :) Hepimiz icin hayirlisi. Zararda olan zararini cikarir insallah. Aylik kapanisi 1.80 altinda yapmamasi gerekir. Onumuzdeki 4 gun iyi gececek insallah.
Printable View
Hacim iyice dusmus. Yapikredi yatirim olarak bugun alimlarin yarisini ben yapmisim :) Hepimiz icin hayirlisi. Zararda olan zararini cikarir insallah. Aylik kapanisi 1.80 altinda yapmamasi gerekir. Onumuzdeki 4 gun iyi gececek insallah.
Iyi bir haber gelme zamani gelmis, bence tabii(Tamamen kisisel beklentimdir, AL-SAT-TUT-YAP BOZ tavsiyesi degildir)
tam almalık yerde. millet burdan almaz gider 2-3 liradan alır sonra ağlar :) gidene herkes atlar önemli olan gitmeden alıp üstüne yatmak.
Hükümet hayvancılığa önem vermeye başladı. Alın size tüyo.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ancak ben 2,40'dan girip biraz zararla hemen çıktığım bu kağıda kırgınım.
1.583 maliyet...
bugün ve yarın inşallah yön yukarı olur.
RSI 14 / 29.622
buradanda dönmezse stop olucam.
1.53-1.52 altı 0.90 lar...
bugün ve yarın ya bayramlığımızı giyicez yada gelinliği :)
çoğunuz sattı sanırım...ses seda yok...
bu şerefler stop patlatmaya çalışıyor...
yarınki kapanış iyi olmalı...
Vurun daha vurabildiğiniz kadar. Korkup kaçan sizin gibi olsun... Bir sen bir Kerevitaş boğuyordu kerevitaş gereğini yaptı. Sende boğabildiğin kadar boğ bakalım. 500 küsür milyon gelir beklentili projeni eninde sonunda yapacaksın. Zamanı öteledikçe kendine giren şemsiyenin daha ileri gittiğini sende biliyorsun. Her sene 20-25 milyon faiz bir okadar kur zararı yazıyorsun. Bu kur ile kaç milyon kur zararı girecek bakalım. 3,90 lardan aldığın euro kredi şimdiden %20 daha girdi. Oyalandıkça şemsiye girmeye devam edecek. Batacak şirkette sensin aç gözünü doyurup şirketini kurtaracakta sen.
Beyler ben stop oldum...kalanlar insallah karla ayrilir...
Seytan diyo yarin 51 den al...belki metro gibi tavan yapar...kapanisi oyle ayarlamislar sanki yarin tavan 1.80...var bi p.stluk...
Ne cenabet bi şirketmiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün üç kuruş yükseldi yarin on kuruş düşecektir.
ASUS_X00DD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sktas nasil bir kagittir arkadaşlar, resmen elimde patlaadi. Nereye kadar dusurur bu serefsiz spek bunu acaba
Kesinlikle Y.T.D
2.55 den beri sürekli düşen bir hisse....ne spk.ne maliye..burdaki düzensizliği araştırmıyorrrrrrr..TÜRKİYEDE SİSTEM YAPANIN HER ZAMAN YANINDA YAPAN HEP KAZANIYOR........... HUKUK .KANUNLAR BU TİP ADAMLARA İŞLEMİYORRRRRRRR..
ALLAHININ ADALETİNDEN DE KAÇAMAZLAR YA.. HAKKIMIZ HELAL OLMASINNN
yatırımcıyı bitirdi........ FETÖCÜLERDEN DAHA PERİŞAN OLURSUNNNNNNNN..MALIYIN HAYRINI GÖRMEZSİN. ZATEN BU KADAR BEDDUA İLE YİNEDE GÖRMEZSİN AMA..........
Bedelli sermaye artırımı ile ilgili bilgisi olan var mı?
Bunların ky yaptığını insan evladı yapmaz. Y.T.D
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/644401
Bağlı ortaklığımız Soktas India Private Limited hisselerinin IFC'den satın alınması hakkında
Bunlar ulkeden parami kaciriyor
haber geliyor yine dusuyor bu sirket in gidisatı nereye belli hep dedik pazarlamacılara kanmayın sonuc ortoda
Başka hisse olsaydı tavan yapardı... Güven vermeyen . Onursuz.namussuz bir patron olunca sonuç ortada eksi bile kapatır.........
Maliye
bimer
cimer
ddk
meslise
yazmaya devammm
Nerede kaldı 2,40'lar?
Bedelli de denirse tam şenlik olur.
Firavunların karunların sonlarını biliyoruz
Bir MUSA bekliyoruz..
Fravunnnnn.zalimmmmmmmmm ..patron allah bugünde ...................... Versinnnnnnnnnnnnn
[emoji848]?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugün ilk formasyon değişikliği sinyalini gösterdi :)
formasyonmu yahu bu sirketin gidisatı belli aylardan beri belli hemde ..iyi bi haber geliyor 2 kademe yukseltip yine dusuyor ..eskiden iyi bir haberde en az %15-30 arası yukselirdi ..endeks 108 000 e gelmis bu daha 1.62 olabilmis ..gecenlerde 108 000 endekste 1.80 di dusunun ...endeks yarın 500 puan dussun bu yine 1.55 ...bu sirketin basında boyle serefli patron oldukca bundan bi bok olmaz ...bikac ay sonra yuklu bedelli + sermaye azaltımı bekliyorum yani cifte soygun...birseyler yapıyomus gibi gozukupte sirketi zarar yapmaktan baska birsey bilmeyen sirkette ilk defa goruyorum...sayas reklam da bunun gibiydi sirkete zarar yazdıran faliyetleri bitirmekle ise koyuldular patronda alıma gecince ve hisse kısa surede 1.40 dan 2 ustune cıktı ...aynısurede bu sadece 1.54 ten 1.62 olabildi ..fark ortoda
5 yıldır yatırımcının çilesinin resmidir bu.
Ne demiş Mevlana Hz ;
Bozuk olunca maya
Ne ar tanır , Ne de Haya...!
Bu durumda bize söz düşmez söz üstadın:
https://www.youtube.com/watch?v=oAQ6_stWfm4
YÖNETİME
GELSİN
BU İSTEKKKK
https://www.youtube.com/watch?v=oAQ6_stWfm4
Gecikmis ayak sesleri :kahkah:
http://finans.mynet.com/borsa/haberd...0171207092350/