Çok az kişi kaldık gibi.Teslim olmak yok, 1.40 ve üstü olmadan satışım söz konusu olamaz...
Printable View
Çok az kişi kaldık gibi.Teslim olmak yok, 1.40 ve üstü olmadan satışım söz konusu olamaz...
Teşekkürler Hunter Sipek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hunter spek... erkenmi çıktınız yoksa.... değerli yorumlarınızla aydınlatın bizleri
Samat kasımdan beri 1.17 yapar aşağı 1.05 lere çeker üç kez satıp alttan koydum yerine.Uşakta aynısıydı 1.17 alır 1.30 satardım şimdi uşak bayağı yükseklerde.
Al satta bayağı kazanç oluyor.Tabi borsa bu speğin canı ne isterse o oluyor.:halay:
1.14 -1.15 lerden 1.20-21 e son dakika atak yaptı.Yarın devamı gelebilir ama biri çıktı diye lot arttırmak bazen tehlikeli olabilir.Dikkatli olmanızda yarar var.Saygı ve sevgilerimle.Bol kazançlar hepinize
Herkesin bir maliyeti var. Tabi ki speğin de. Kas kas bir yere kadar. Boşuna efor sarfetme. Buraya kadar...BİTTİ.
Bu kadar yazıdan bunu mu çıkardın.sana diyecek lafım yok kardeşim.
Herkes kendi bildiğini yapsın.Amacımız kimseyi yanıltmak etkilemek değil.Sattık dedik iyi ya da kötü yaptık demedik.Bilsek zaten hep düşeş atarız.
Böyle ön yargılı olmanız gereksiz.Yarın ola hayrola:halay:
Belirsizlik hakim an itibariyle
ne yapalım yani..belirsizlik hahim...hava bulutlu, işler kesat,patron aldı yada almadı,ali aldı veli verdi...şurdan aldım burdan verdim......şimdi soru şu bu yazılanların burayı okuyanlara bir ve tek faydası varmı....bu kendine görev edinenler şirketle ilgili gelişmeleri takip edip aktarasa burya daha faydalı olmazmı..
Adam gene her sefer yaptığı gibi aldı yukarı götürdü tekrar kıdem kıdem aşağı verdi ne belanı arkadaş 6 yıldır bitmedi zulum
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlık takasları görebilen var mı... iş bank satıcılı ise benim düşüncem olumsuz...
İş yatırım diyecektim pardon
Panik yok. Hacim sadece 1 milyon lot. Gün gelecek milyonu kademede supurecek hacılar
Ek 17083
Ters köşe yapmış bugün samat
19.03.2018 - 19.03.2018 tarihleri arasında SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK
TİCARET VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,18 - 1,2 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve
164.520 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte SARAY MATBAACILIK
KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız
19.03.2018 tarihi itibariyle %8,1 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
allahsız kitapsızlar soyguncular hırsızlar. sizi iş adamı diye iş dünyasına alanıda borsaya kote edenide....
nasıl bir oyunun içinde bu kağıt. açıklama yapın ulan. böyle şeffaflıkmı olur böyle hisse senedimi olur. spk nerde ne iş yaparsın ne işe yararsın. kanun nerde hukuk nerde? canı istediğinde yatırımcıyı soyacakmı bunlar bu nasıl düzen?
Eğer işlem sonucu eline geçecek 200 bin lira için kıcin yırtiyorsa o ki sonda tutmaz bi bok ta olma bu malın sahibinden
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spek midir yoksa keleşlermidir nedir kağıdı hangi karatersiz haysiyetsiz yönetiyorsa eğer resmen tahtada pazarlık olduğunu görüyorsunuzdur sizde. kuru denen zat ile pazarlık yapıyorlar. anlaşılan o ki bu kuru samattan çekilecek. işin kötü tarafı hisse satacağını daha önce bildirmişti ama tarih ve adet belirtilmedi. bu kadar namussuz bir hisse daha yoktur borsada. utanmaz herifler
Beklemekten başka çare yok... kuruların satış izlenimi olumsuz duruyor... geçmiş olsun bizler... Allah bizlere sabır versin
burasıda. berrak bir sudan daha temiz bir şekilde bekliyor...adeta insanlara para kazanan olmamışmı, gelin burya , gelin burya der gibi....sahipleri ister fossik olsun isyer soffu olsun isterse gobel olsun...9 aylık 3 trilyon zarardan 12 aylık 3 trilyon kar etmiş...buda ne demek son 3 ayda 6 trilyon kar yazmış... yemmede yanında yat...birim fiyatı nominalda.....ister hasso gelsin ister mammo gelsin yada gelmesin bişey farketmez...önümüzde seçim ha......hepsi biraarada...
:oleyo: :evil: ..........
senin gibi patron bozuntularının allah belasını versin. üç kağıtcı namussuz adam
Sanel in son yükseliş öncesi yaptığı hareketlere benzer hareketler başladı...Biraz kanırtacaklar belli ki...
1,01-1,02 kadar gelme olasılığı var maalesef.... hunter sipek.... tekrar tebrik ederim al-sat yaparak doğru karar vemişsiniz...ytd
Çıkış yapma zamanına biraz daha zaman var gözüküyor ( ytd)
Yok ok gerildi aman yay gerildi fırlayacak tamamen zırvaaaa.... yedi bitirdi bizi
Yav metin kuru satmış...içimizden alan oldu mu 1,21 hareketinde...olmadı. eeeee o zaman danışıklı dövüş...prizmada da baskı var 1 hafta 10 gündür...15 temmuz da seçim olabilir haberleri dolaşıyor...hareketleniriz 2 aya
Teşekkür ederim sn seyitmehmet,
Al sat yapmak ruhumuzda var.ne büyük başıklar kaçsa da bu iş daha zevkli.eldeki 1,5 kaybedilecek 1,5 tan daha değerli olduğu için gerisine bakmam.Tgsas ta erken vererek biton karı çöpe attık o yüzden bazen işe yarıyor bazen de ters tepiyor.Samatta 1.40 hedfim vardı ama dayanamayıp sattım.Yerine koymadım daha tabi belki de hızlı atak yapacak.Sabır kalmadı eskisi kadar.
Ek 17144
Pastayı bu havada merak eden de olmaz ama böyle
Adam elindekilerini satmış ama, yatağı yorganı sermiş buradan ayrılmıyor.hunterspek amacın nedir senin?
Arkadaşlar boşuna yazmayın. Kendi kendinize sinir olmayın. 20 Nisan a kadar 2 TL olmazsa satın gitsin.