denizbank düpe düz soyguncuymuş. tersleyin kapatın.
Printable View
Akbank finansman bonosu için fikriniz nedir, buradaki risk Akbank'ın arkasında olduğu özel sektör bonusu olması herhalde, başka firmaya ait değil
https://yatirim.akbank.com/tr-tr/tah...r/default.aspx
Oksijen + 23.5 guncellenecek.ust limitte 500.000 tl olmus
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecelikte ise burgan,vakıf ve halk hepsi 2 milyon için 24 verdiler...
Halkbank 32 gün 1M+ üstü 28.50
Ptesi bekleyip 30 zorlayacağım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan suadiye 100k 26
bu geçişi yapamayacağımız likiditesi az varlıklar var..
uzun vadeli temettü amaçlı taşıdığımız hisse senetleri (özellikle zarardalarsa)..
ev, arsa, araba vb..
aylık gelirimiz..
hisse senedi zararına da olsa satılır belki,
ev, arsa, araba satılmaz
ve tl gibi tuvalet kağıdı değerine düşer.
200bin dolarlık evler artık 100bin dolar.
500 dolarlık asgari ücret 250 dolar
Bir insanın ticari zekasından ötürü döviz/tl geçişlerini zamanında yaparak kazanç sağlaması, o ülkenin "yüksek getiri" nimetlerine sahip olduğu anlamına gelmez.
Bir ülke için "yüksek getiri nimetlerine sahip" betimlemesi yapabilmemiz için o ülkedeki insanların ortalama finansal kazanımları dikkate alınmalıdır. Ve bu yapıldığında, Türkiye'nin içler acısı halde olduğu görülür.
Arkadaşlar birinizde rica etsem şu m+ya 30 veren banka ve şube bilgisi olan paylaşabilir mi? Ben hala böyle bir oran alamadım. Aktif de hala pasif ne yazık ki
Yatırım tavsiyesi değildir
Burgan 180k 32 gün eski müşteri 26 verildi. Pazartesi güncellenebilir dendi. Burada 27.5 yazan arkadaş yüzünden yalancı olduk. Genel müdürlüğü arayayım dedi döndü öyle bir oran yok dedi. Lütfen kesin söylenen oranları yazalım , duyumları değil.
Aslında böyle bir oluşum olsa ..Örgütlü mevduatçılar olsak ..Zor mu ?
Tek tek pazarlık yerine ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ing 250k uzerine hosgeldinin 2 puan alti veriyor. Simdi ben bunlari arasam ve bu orandan memnun degilim ve hosgeldin faizi vermezseniz cekip giderim desem defol git mi derler, tamam mi derler.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakifbank 200k ya 22.5 dedi şaka gibi m.t bilgisiz herhalde. yahu merkez 24 veriyor dedim.
23 mu ne cok vermis yav rakipleri seker ve teb gunluge 24 verirken..ustune ustluk 5000 dusarda kalınca 21.50 ye duser 12500 dusarda kalınca 19.50 ye duser....mb sının politika oranı bile 24 iken bu gidisle odea da musteri kalmaz :kahkah: gunlugu icat eden onlar en dusugu veren yine onlar yeni genel mudur geldikten sonra en cimri banka oldu koklyarak oran artırıyor :kahkah: sanırsın ki avrupa merkez bankası :kahkah:
esasen burda bile onun bir kısmını yapıyoruz bence.. birisi çıkıyor 28.5 diyor. başkası yazıyor bana 22.5 verdiler diyor.. biz ne diyoruz.. "adamlar soyguncu paranızı kaptırmayın"..
bence bankalar burayı bile kapattırır..
peki bizmi arsısız, yoksa bankalar mı? çok net söylüyorum ve zaten sizde biliyorsunuz.. banka kardan zarar eder. hı artık zarar etseler bile BİZLERİ KAZIKLADIKLARI YILLARA SAYSINLAR..
toplamda biz hep böyle olmalıyız, hatta daha fazlası hakkımızı aramalıyız. ne kadar arasakta bir arsız asla olamayız.
Denizbank öb
gecelik 24.50
3000k -- 27.00 pazarlıksız verdi şimdi.
garanti bankası tam enkaz bahsetmiyorum bile.
Kesim dedi.m.t bende o yuzden kalacam bugun.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu enflasyon dusecek uzun baglayan diyenlerde ilginc valla hic carsı pazar alısverisi yapmıyorlar belli ...domates olmus 6-8 lira arası ..soyleyin bakım sera sezonu gelirken kış yaklasırken enlasyon nasıl dusecekmis ..duser ama ne kadar duser aylık %1 in altına dusermi zor ....daha sabah halkmara gittim 250 gram ekmek 1-25 ten 1.40 olmus eeeee hani ekmege zam yoktu .
zor ancak stagflasyon olur yani hem issizlik artar hem mal hizmet urun gıda fiyatları artar ..bir ornek vereyim market onunden gectim domates 7 lira ...curumus diyorsun ama afedersin kopek yemez adam ona da etiket koymus 3.70 liraya onu satıyor artık kim alırsa .
ilkesel olarak , ideal olarak tabi haklısınız. ama malesef mevcut durum böyle.. dünyada da farklı değil.. ben buna "meşru hırsızlık" diyorum.
tabi büyük sermaye bu işi riske girmeden yapıyor , zira zaten fiyatın ne zaman taban- tavan yapacağını kendi belirliyor. bizler için bu iş biraz kumar.
nerden bakarsanız bakın, hak etmediğiniz yani birşey üretmeden , elle tutulur, gözle görülür birşey olmadan bu paraların kazanılması hoş değil, hatta kötü..
aslın nakit parayı getirip müdürün odası döküceksin...
yalvartacaksın...!
yalvartıp yalvartıp... parayı toplayıp geri çıkacaksın..
müşterilerini resmen bir hırsız edasıyla soymaya çalışıp, çalışan personeli de köle gibi sömüren bir firma..
banka bile değil..
neyse..
hangi banka olduğunu anladınız sanırım..
asla yatırım tavsiyesi filan değildir.
avlanmak isteyenler en yakın şubeye gidebilir..
syg,
garanti bankası
175000 92 gün 23.50 den bağladı.:vk:
mecbur müşteri boşta parası.
şekerbanka hiç bulaşmayın derim. zaten güncellenmeyen günlük gece gündüz hesabı var. onun dışında internet ve mobil bankacılık sistemleri rezalet. güvenlik adı altında kendi hesabınızda doğru düzgün işlem yapamıyorsunuz. bugün eft yapmak istedim fakat eft limiti 50bin miş. eft limitini arttırmak için şubeden yazılı onay vermek gerekiyormuş. şubeye gittim eft yapacağım dedim 100TL masraf çıkıyormuş. paramı elden alayım dedim, bankada 70k yokmuş. EFT limitini arttırın o zaman dedim, talebimi aldı fakat merkezden güvenlik nedeniyle eft transfer limitinin arttırılamayacağı yanıtı geldi. Sonra genel müdürlüğü ve BDDK'ya şikayet dilekçelerimi yazdım. şubeye yazılı dilekçemi verince işlemi 15dakikada hallettiler. ilk talebimin neden reddedildiği ile ilgili yazılı talep dilekçesi verdim. bakalım ne zaman cevap gelecek. Siz Siz olun, paranızı alamayacağınız, transfer edemeyeceğiniz bankayla çalışmayın.
anlasılan bankalar tutturabildikleri rakama gore tutturabildikleri oranlardan baglamaya calısıyorlar bugun ..bankaların toplantı saati her pazartesi 11-12 arasıdır ..en dogru oranlar pazartesi ogleden sonra alınabilir ancak ..2 hafta icinde tum bankalara az cok yansır ..tam da 9 aylık bilanco kapama donemine denk geldi faiz artısı ..cogu mt kendileri ararlar 2 hafta sonra ..%30 gibi oranlardan baglanabilir .
Biraz once bir arkadasimin dolan vadesi icin aktifbank 32 gun vadeye %31 bono faizi vermis..%10 stopaj kesilecek....ayricanada gunluk nkolay bono faizleride pazartesi guncellenecekmiş....aktifbank " gel dediniz geldim iste.. benim adim tatar ramazan pazartesi gorusuruz" demiş....aktifli yoldaslar cok acele etmesinler...
Chucky..............yeşil
Simdi ing yi aradim. Kesinlikle 1 yildan sonra hosgeldin faiz oranlarina ceviremeyiz dedi. Bir de bazi musteriler 6 ay uzatma ile ilgili mesaj aliyorlar ama siz almadiysaniz yapamazsiniz dedi.
Dedim baska bankalar guzel oran veriyorlar. Onlarda haftaya guncelleyecekmis. Dedim begenmezsen maalesef baska bankaya gecebilirim dedim, siz bilirsiniz dedi.
[emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.