Arkadaslar 200 lot var kacpara yatirmam lazim bedelli icin simdiden tesekkurler
Printable View
Arkadaslar 200 lot var kacpara yatirmam lazim bedelli icin simdiden tesekkurler
%50 bedelliydi galiba hubvc de, 200lot için 100 tl yatırırsanız bedelliye katılmış olursunuz. Şu ana kadar hubvc ye yatırdığınız parayı da 300 e bölerseniz maliyetinizi bulursunuz.
Bedelliye katılmak istemezseniz bölünmeden önce ya da olduktan sonra rüçhanları satmak zorundasınız.
Hisse fiyatının yüksek olduğu şirket bedellilerinde , bedelliye katılmanız faydanızadır. Diğer türlü zarar etme ihtimaliniz yüksek.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu şirkette 1 kişi çalıştığı doğru mu?
twitter kuşunda buna benzer paylaşımlar gördüm.
Hatip Ağam ne yapsak acaba?Yeni bir hisse var mi ?Sen boş durmazsin Ağam ?
Ağam bu arada can düşmanım dediğim Yılmaz Akkaya ta cok mahcubum.Çok vicdan azabı çekiyorum.
2018 faaliyet raporunda yazıyor
Ek 24298
Arkadaşlar sizden ricam bırakın bu asılsız haberleri, velev ki doğru diyelim, 2018 Şubat nere 2020 Şubat nere, iki yıl gibi bir süre, koca bir kurumun batmasına, dipteki bir kurumun da usta yöneticilerin elinde yıldız olması için yeterli bir zaman dilimi, hele ki bu kişi Murat Vargı’ysa.
Bir kişinin bile satması ve yarın yükselmesi sizi vebale sokar. Bence buraya yazmamak en iyisi.
Şahsi fikrimdir, YTD.
Arkadaşlar bu şirket bir girisim sermayesi .1 kişi yeterli .
Şirketin işi sirketlere ortak olmak ,sonra satmak .
Bizim borsada hisse alıp satmamizin daha büyük paralisini yapıyor şirket .1 çalışan yeterli .
5 tl ye gelirse bu hisseden almayı düşünüyorum[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak şimdi 40 üzerine attı GAFUR.Hubvc baronu sensin milyon vurdun hubvc den . Hubvc nin etinden ,sütünden ,kılından tirnagindan herbir yerinden faydalandin.Dedigine göre 1 milyon tl kazandın ,daha ne istiyorsun?Biraz da tahta yapıcı kazansın.
Defol git ,başka hisselerde yaz..Milletin moralini bozma burada :rtfm:
Gafur hubvc den 1 milyon kazanmış bizden akıl istiyor .Sen bize akıl ver bundan sonra :rtfm:
84 binlik borcunu da bugün odemezsen senetleri bankaya vereceğim ona göre :rules:
Hatip Ağam senaryon güzelmiş .Kalkınma ile hubvc nin speginin aynı grup olması bence de çok net .Baştan beri alan satanlar hep aynı .Ağam ben cuma günü bizim Adana mizin medaari iftihari Adanalı Fatih Terim Imparator umuz hatrina cimbom ve aselsan aldım.Aselsan i niye aldin dersen onu da yine cimbomlu Adanali Hasan Sas hatrina aldım.Aselsan Hasan San oradan yani :halay:
Cakkal seni .Sen bizi suya götürüp susuz getirirsin.Esekleri sağlam kazığa baglamissin .
Spekülatif hisselerden ,GERCEK YABANCİNİN kol gezdiği BABA HİSSELERE gecmissin.
Ama bunları bu hisselerin topiklerinde yaz Gafur Ağam.Olmuyor böyle ayıp oluyor .Bende de iki adet ADANA min medaari iftiharı 2 hisse var ama yazmayacağım bunları.Buralar hep nankorlerle dolu .
Bak sana diyeyim sana yine mapus gözüküyor .Sana şimdiden güle güle .Forum kuralları gereği her hisse kendi topiginde yazılmalıdır .
Sana güle güle :wave::wave::wave:
Anlık 40.12 düşük 38.80 yüksek 43.10
Kardaşı GYHOL 101 milyon rekor kar açıklamış
Kimse yok ara ara fiyat yazayım bari 40.00
İllaki alacaksınız 34.07 den 35.30 açtığı gün bıraktığı gapı almaya gidecek o vakit düşünülebilir görünen o dikkat edin kârı gören gereğini ..........
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vergi dairesine 344.123 TL zarar bildirmiş yani alyat’çının kazandığı 1 milyon TL nin üçte biri kadar hatip ağa duymasın
Son fiyat 39.62
Konsolide gelecek .Bu kar vergi dairesi karı.
Degerlemelerle hubvc konsolide kar beklentim 80 milyon TL . Derin YAMAN AĞAM dan daha yüksek bekliyorum ben.Cunku paymes payımız %9.85 imiş .
Bu arada bende 1 lot bile hubvc yok.48-49 dan vermiştim.Al-satciyim artık Yamanlarin GAFUR gibi Bir zamanlar Çukurova-HUBVC 2 de .Fırsat görürsem alırım tekrar .Ama düşüşün son bulmasını bekliyorum .Elim dolu hubvc alamam istesem de :halay:
Bu hisse ponzi piyasasına güzel bir örnek, birilerinin canı çok fena yanacak.
Adam 80 milyon kar bekliyormuş oldu kardeş, iyi niyetli beklenti değil gibi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğruysa 2018 12. ayında 24 milyon kar yapan şirket 2019 12. ayında 7 milyon kar yapmış
Degerlemeler piyasa şartlarına göre yansitilmamis.Paymes in değeri çok komik degerlemede .
Ama ben ne dersem diyeyim piyasa konsolde gelen yıllık 6 milyon kar a bakar .Tam bir fiyasko bilanço .
Hepimize geçmiş olsun cumleten .Ponzicilere ,ayilara ,meselere ,big trader Lara gün doğdu.Gun onların günü artık.Aylardir onlar üzüldü her gün şimdi de biraz onlar gülsün.
Filler tepisirken biz çimenler altta ezilmeyelim.:vk:
Hatip Ağam benim bilanço yorumum şu; "Piston aşağı "
https://youtu.be/QrXMNq9e-BQ
Yıllardir bu piyasadayim forumlarda surda burda yazip millete mal cakanlari gordum ama su an borsa tarihinin en buyuk mal pazarlamasi bi twitter hesabindan yalan yanliş bilgilier sacma sapan haberler verilerek yapiliyor ve spk hala buna sessiz kaliyor yarin yuzyilin dolandiriciligi ile ilgili savciliga suc duyurusunda bulunacagim kimin icin biliyor musunuz ? Bu çiftlikbank benzeri yapilanmaya karşi harekete gecemeyen butun spk uzmanlarina burda kesinlikle yuzyilin rusvet operasyonuda var cunku bu rezillige ceza verilmemesi bu zamana kadar imkansiz hadi bakalim spk uzmanlari hodri meydan bu işin sonuna kadar takipcisiyim 2 liradan 50 liraya gitmiş hissenin patronun malinin butun turkiyeye pazarlanmasi kanima dokunuyor ....
Reis yarın alacak mısınızSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen içi boş ben hatırlıyorum 2 lira idi kimse yüzüne bakmazdi bu ara Twittercı beni şikayet edin diyor ama. Sizi kaale almazlar ben size yol göstereyim de demekten korkmuyor SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ses kontrol ses kontrol
Borsalarda hisse pazarlamanın adresi Twitter da .Pazarlama işi artık hissenet gibi forumlarda değil Twitter da yapılıyor .
Buralarda benim gibi günlük 10 hisse alıp satanlara kimse itibar etmez .
Ponzi arayanlar adresiniz Twitter da .Ben aldım sattım,aldım sattım hubvc de .Bilanço faciasından sonra ise benim için hubvc alsat hissesi olmuştur .
NOKTA......!!!!!!
Şu anda eşleme kötü SPK neden bu kişilere sessiz anlamak zorSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.