Originally Posted by
Hermesj
Erhan... ilgiyle takip ediyorum senden 2 yaş büyüğüm 21 yaşından beri bu işleilgileniyorum. Birbirimizi hem yaş dolayısıyla daha iyi anlarız, anlaşırız diye düşünüyorum... tanışıp, konuşmak isterim senin kafada biriyle bu konuları tartışıp konuşmak muazzam mutluluk verir bana. Çünkü yapımız ve düşüncelerimiz aynı..
Şu konuda sana katılmıyorum.. bu borsa oturarak para kazanılan bir iş değil... bu seviyeye gelebilmek için kaç saat mesai harcadık? Ben söyliyeyim günümün 16-17 saatini alıyor bu iş.
Bu işi oturarak para kazanma olarak görenlere çok kızıyorum.
Bu işi yaparken çalıştığım işten daha fazla efor sarfediyorum.. siniri, stresi, hüznü mutluluğu cabası... bunlara para biçemezsin... bu işe yeni giren sabah akşam uğraşsa bulunduğum seviyeye gelemez... 11 sene oturup her gün mesai harcaması lazım... 1 ay bile önce başlamışsam, 1 ay ondan daha fazla şey görmüşümdür, daha fazla bilgiye sahibimdir.
Bu işin bir okulu, üniversitesi yok. Ekonomi okuyan biri bu işin i sinden anlayamaz... bu iş tecrübe, yaşamayla alakası.
Beynimiz onlarca barı, formasyonu, tekniği kaydediyor.. her gün farklı farklı...
Grafiklere bakınca artık barların ne yapacağını önceden tahmin edebiliyorum hiç bir şey çizmeden..