Hata bizde böyle şirketlere yatırım yapmamak gerekiyor.
Printable View
Hata bizde böyle şirketlere yatırım yapmamak gerekiyor.
Artık bir tepki ver yahu.
Tabandan bile tepki yok ne kadar dandik bir şirket olduğu tasdik lenmis oldu.
ben kağıttan çıktım diye üzülmüştüm, yazıklar olsun hep katakulli, bununla aynı işi yapan psdtc, 1.27 temettü veriyor geçen yılda 2.48 net verdi bunlardan delikanlı çıktılar...
ben kağıttan çıktım diye üzülmüştüm, yazıklar olsun hep katakulli, bununla aynı işi yapan psdtc, 1.27 temettü veriyor geçen yılda 2.48 net verdi bunlardan delikanlı çıktılar...
Günaydın herkese. Yazıklar olsun şirket sahipleri. Hissenize sahip çıkın. Vebal alıyorsunuz.
Böyle sığ ve sahipsiz hisselere artık bulasmayacagim.Kalanlara Allah sabır versin , zararda olanlar inşallah bir an önce kara geçersiniz.
son bist düşüşüne çok aşırı negatif tepki verdi!!!!!
Arkadaşlar son çıkan haberde kar payı dağıtılmayacak diye kapa düştü. Bu karar yönetim kurulu kararıdır. Takip ettiyseniz yönetim kurulu kararı her yıl kar payı vermeyelim şeklindedir. Genel kurulu 7 Nisanda yapılacak ve oradan eminimki hisse geri alım ve kar payı verilmesi şeklinde karar çıkacaktır. Bir haftada %45-50 kayıp ciddi bir kayıptır ve hiç bir şirket sahibi böyle bir düşüşü görmezden gelemez. Sonuçta şirketin belli bir prestiji var. Mallarını şirket üzerinden ihraç eden firmalar emin olunki sağlam şirket imajını arar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne olacak böyle hergün taban
yazık tek kelime ,yapılan işlemlerin % 10 gerçek geriye sol cepten sağ cebe, çalıştığınız aracı kurumlardan canlı alım satım kademe bilgisi isteyin o zaman gerçekleri görürsünüz...
paranın olduğu yerde hertürlü adilik vardır, şirket nasıl% 50 değer yitriyor? patron neden müdahil olmuyor düşüşe demek ipin ucu kimdeyse puştluk ondan yayılıyor allah kurtarsın diyorum
Diğer kağıtlarda olduğu gibi maalesef bunuda kaçırdık ,çünkü gemi navlunları rekor artışla devam ediyor ,geç uyanıyoruz geç petun da olduğu gibi
Evet kafasına göre
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdayiz bekleyicez
Biraz kiprasti .. bakalım..
Takaslara baktığımda Deutsche 26 bin lot almış gördüm. Yavaş yavaş yabancılar alıma mı geçti yoksa.
Borsada çok saçma şirketlerde çok saçma paralar kaybettim kendi çapımda ama burada kaybettiğim para kadar sarsmadı beni , ihracat bitmediği müddetçe bu şirkete de bir şey olmaz dedim aldım almaz olaydım.Yaptığı işe bakınca 6 liralardan neden 2 liralara geldi bu kadar sert düştükten sonra diğerleri gibi neden tepki vermiyor hala anlamış değilim. Acayip bir hisse. Allah yardımcımız olsun.
Ya anlamıyorum bu hisseyi, kârı olmayan bitik firmaların bile hisseleri tavan tavan gidiyor. Bu hissenin zararı olmadığı halde lot sayısı az olduğu halde, temettü verdiği halde bu fiyatlardan bir ileri iki geri yapıyor
19 Mayısı Bayramını kutluyor herhalde tahtacı:) Durduk yere neden tavan oldu ki
Sağ olun Sayın Teknisyen, Allah güle güle harcamayı nasip etsin.Bir tavan daha yapsak ben de yoluma bakacağım, nasip. İnşallah bir de ramazan bayramımızı tavanla kutlar tahtacımız.:)
Ee neoldu buna şimdi
Dün günlük hacim ortalamasını 5'e katlamıştık, perşembenin gelişi çarşambadan belli olmuştu ama değerlendirmeyi bilemedik. Nasip.
Bugün alan satan kim ..burada paylasacak arkadaşlar yok mu
kimse yok mu burada
Bilanco için son gun ve son dakika bekleniyor yine, dev gibi firmalar coktan acıkladı.Kıytırıklar son gune anca yetiştiriyor galiba
bilançoyu pek iyi bekleyen yok gibi ama hayırlısı diyelim
Bilanço yok mu yau