Metro yu iptal etti bakarsiniz bunu da iptal eder... Bedelliden ziyade metro grubu satin alma isi gerceklesirse toparlar inş..
Printable View
Etyat ile eukyo fena düştü. Bir ara bunlarla ilgilendigimde etyat 0.86 idi euyo da. Şimdi etyatın düşmüş hali 1.00 TL. F/K ve defter degerlerine baktıgimizda euyo da iyi. Egerki etyat 1 TL ise Euyo hala 15 kuruş aşağıda. Bu nedenle olacak düşüşleri iyi bir alım fırsatı olarak görüyorum.
0.83 alış verdim. Öğleden sonra alabileceğimi sanıyorum. 0.83 gelirse onu geri almak icin 0.82 ye gelir☺ . Gelsin ben de 0.81 alış yazarım. Sonra her düşüşte portfoyü büyütmek. Uzun vade için güzel fiyatlar.
Bakalım nereye kadar düşürecekler. Düşüş trendi ne soktukları için izlemek en iyisi. Bir miktar 0.83 verilip daha alttan yerine konulabilir mi?
daha ne düşecek artık buradan toplanacak vessalammm,,dın kardeşlerımız,,noelde tatıl de hacım yapmazlar ,,,onların borsaları tatıl bızımkılerde bu tarz şeytan hısselerle kap kac yaparlar,,,
Hergun bir kademe güzel fırsat veriyordu. O nedenle çıkıp çıkmaması önemli değildi. Bugun bu firsati vermedi yine iyi en azindan 0.83 alip 0.83 e verebiliyoruz. O zaman simdilik bana eyvallah kanatlaninca gelirim.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
0 .90 nı aşamayınca gerilemeye başladı. 0.86 dan tazilan emirler silinince birden kendini 0.86 satucili buldu. Oysa dun 0.86 aliş yazmıştim iyiki gelmemiş. Bu duruma gore yarin 0.85 saticili bekliyorum. Tekrar 0.83 e kadar getirmrlerini bekliyorum. 0.83 aliriz 0.82 yi gosterirler. Bu fiyatlar cok ucuz amma velakin boyle oynatinca buralardan almak riskli oluyor. Yoksa 1TL bile ucuz. O nedenle 0.90 nı aşsaydı biri aşardi diye bekliyordum. O zaman konuş bedelliyi.
Senaryo dünkü ile aynı gibime geliyor. 0.85 aliciyi yuklu gosterip 0.85 den 50bin lotlu satislari veriyorlar. Yarinda 0.84 u yuklu gosterip 0.84 leri verecekler. 0.83 ve 0.82 den topladiklarini yediriyorlar. Egerki 0.83 ve 0.82 yi de yediririlerse 0.81 ve altini basarlar. Bu senedi izlerken yaptiklari hareket bende bu kaniyi olusturuyor. O nedenle emniyet bandim 0.82 al 0.87 sat. Varsin 0.89 a ciksin onemli degil tekrar geriye gelir taki 0.90 asincaya kadar.
Simdi 0.85 ten 500bin küsür alici var. Birden alim emirlerini silerler ve sana 0.85 ten kucağa bırakırlar. Güya caktırmadan 0.85 den satis yapiyorlar. Lapa lapa 0.85 ten satislara dikkatimi cekiyor. ☺ Başa gelen emirleri silip tekrar sona mı yaziyorlar. 0.90 buyuk islem hacmi ile gecilmez ise alımı riskli görüyorum..
bu spk yönetımı olduğu surece nayloncular bu memlekette her turlu sahtekarlığı yapar,,,calışmıyorlarrrrrrrr,,,,,avrasya tunelı osmangazı köprusu yapıldı,,,3 havalımanı bıtecek,,,20 mılyonluk şırketı 2 yıldır sonuca bağmadı,,ustelık alan razı veren razı,,,,,,,kıy şu nıkahı artık spk şahıdı,,,,
Yazilacak en iyi rakam alış 0.82 dir. Rahat 0.83 e satılır. Kazanmanın hemem hemen risksiz alanı. Faizden fazla getirir. 1 ayda rahat 0.86 dan satilir. Ben 0.83 alış yazdim. En kotu ihtimal 0.84 satamazsam 0.83 den geri veririm.
0.83 ten aldigimi 0.84 ten verdim. Bundan boyle kazanilir. Sonra tekrar düşüşü bekleyeceğim. Bezdirmeye oynadiklarini dusundugum icin 0.85 ve ustunu alis yazmam
En iyi 0.83 alış yazmak. Çünkû 0.85 ten alım yapanlar olursa 0.84 ten alışları silip 0.84 ten satış koymalarini bekliyorum. Amaç 0.85 ten aliş yapanların mallarini 0.86 dan degil 0.84 ten almak . Satmazlarla 0.83 ü basmak. O neden le 0.83 ü bekliyorum. Sonra zaten 0.84 ten vermek kolay. Boyle yaparsaniz kazanirsiniz. Arttığında bu senet alinmaz. Ancak hizli bir cikis yaparsa 0.90 ni çok yuksek islem hacmi ile gecerse girilir. Aksi bu dusuk islem hacmi ile 0.83 al 0.84 ver yapilir. Hatta 0.83 un alti her kademe bile bir uste satmak uzere biriktirilir. Benim bu senetteki yorumum bu. Böyle yaparak kazanabiliyorum.
0.85 alışlar silinirse şaşırmayın. 0.85 ten satilanlari 0.86 dan geri almazlar. 0.85 ten kucaga birakmalarini ve akabinde 0.83 alış ve 0.84 satış kademesini bekliyorum. Sabreden derviş bunda muradina erermiş. Bunlar benim öngörülerim. KY böyle yaparsa kazanır.
şeyini silerken , şeyine mok bulastıran hareketler yapan gibi dur sen euyo....[emoji3]... nokta...
Borsa yanan bir ateş gibidir , erimeden ısınabilmek lazım...
Hergun bir kademe ustune koyuyor. Iyiye delalet. Yarin .90 aliş 0.91 satış olurmu acaba
Galip ağa dışında
Grafik, teknik, beklenti hepsi hikaye
Ne zaman metro yatırım gelip alım yaparsa o zaman yükselir.
Yoksa bu hissede gömlekçi çok
Bist, yön belirlemediği müddetçe,
Belirsizlik sürdüğü sürece bu tarzhisselere alıcı gelmez. Bundan da bir halt olmaz.
Bence yukseliş trendine girdi. Bu senet diger euru yatirim kardeş senetlerine göre bayağı geride kaldı. Toplama surecinde. Yarın 0.90 nin üstüne atacağına inanıyorum.
0.88 maliyetle oturuyoz bakalim. Hedefim yarin icin 0.90 nı buyuk işlem hacmi ile gecip 1 leri beklemekti. Geri vermeyecem. Bekleyecem bu sefer.
Yine düşüş trendine girdik. Eskisi gibi 1 hafta buralarda gezer. Artıslarda eukyo daha iyi yukseliyor bu nedenle hisselerimin bir kismini 1.11 den eukyo ile degistirdim. Aslinda euyo temeli daha iyi ama pazarda dolasan kagit sayisindanmidir nedir eukyo daha iyi artis yapiyor. Once eukyo sonra kar alinca euyo gecisi daha uygun goruyorum. Belki 0.83 verilip daha altlardan alinirmi?
3 iş günün var spek. Göster kendini hadi.
0.88 maliyetle icindeyiz. 0.90 ni yuksek islem hacmi ile gecerse 1.00 i bulur duye tahmin ediyorum.
0.91 direncinin kırılımı için aldım. Kırılıp kalkmassa satar çıkarım. YTD
%140 oranında kar açıklamış, 0,87 den al verdim, yarın ne olacak bakalım
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Etyat ve eukyo çıktı , bu ittt ne zaman çıkacak
HTC One X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta bir 90 hareketi gelebilir gibi.ytd
Alıcı kim arkadaşlar
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı satıcı goren varmı arkadaslar
Delta 1.050 ml. alim,190 bin satıcısı var. Gedik 275 bin satici 103 hin alicili seyrediyor
Günlük pastayı atacak arkadaş varmi