Moraller yerine gelmiş arkadaşlar keyifler iyi tekrar söylüyorum ani işlemlerden kaçının ya hep ya hiç mantığıyla hareket etmeyin.
Şu an için tekniğe uygun gidiyor. Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
valla seans sonuna doğru bassa kimse bişey diyemez hiç bulaşmadım bulaşmayada niyetim yok grup hisselerinden vangd aldık oda terse döndü hayırlısı
ise yarıyormuş demekki kat cebe yakışır
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Geri donsem diye düşünüyorum. Düne göre hesaplarsa lotumu artırıp girmiş olurum.kozalaklarda yabancı çok. Onlar galip gibi olmuyor. Galip in %10 u onlarda % 1 .ama sağlam duruyorlar.ben biraz daha çalı dibinde bekler gibi orda durayım.size bol kazançlar. Ytd
16.03.2017 tarihinde atlas ın 1.77 den 1.39 tabana kadar bastığı günü İnşallah 1 ay sonra tebessümle karşılarız.
Merhaba soylu sevdam merhaba!
tavan yapsın isterdim bu sabah!
merhaba sevgili atlas ..
Şu an için iyi ki vermişiz diyoruz fakat kapanışta iyi fiyatlama yaparsa KUŞ uçmuş olacak. KUMAR ruhum olmadığı için bu saatten ve bu VAKFN olayından sonra girmek istemiyorum.
Bu gidiş le bundan bisi olmaz
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.54 üstü kapamazsa
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum nedir arkadaslar
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onu bunu bilmem Galip in hissesini alanda satanda bin pişman oluyor. mutlu sona ulaşan sadece galip ağa ve birkaç şanslı yatırımcı.
Galip dokunulmaz değilmiş diyen arkadaşlar Vakfn in galip sattıktan sonra brüte girmesi size de manidar gelmiyor mu? Vakfn galip kağıdı değil ama alıp satarak dünya kar etti. Ne diyelim spk ky dostu değil. Bizim vergilerimizden aldığınız maaşlar bu gibi adaletsiz insanlara haram olur inşallah.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
1.85 den satmadigima o kadar pismanimki...bu hirs bizi yer bitirir
Ky nin en büyük sıkıntısı bu işte şurdan satsaydım burdan alsaydım diyerek mutsuz olması tabandan alıp tavandan satamazsınız öyle bir dünya yok olaya kardamıyım zarardamıyım hesabıyla yaklaşın. Ytd
Aslinda onu hesap ediyorum bu fiyatta satacagim diyorum...birden gozlerim karariyor[emoji3]
O zaman sabahtan emir yaz ve yazdığın fiyatın 1 kademe üzerine alarm kur diyeceğim de ben mepette 3.45 için yaptım hisse 3.42 den dönmüş :) ytd
Kesinlikle deneyecegim...ben uzun sure flapta kaldim bir sure yatay hareket etti ben 1.19 maliyetlendim ama 3 de ciktim...sonrasi 4.75 lere gitti...ama sunu iyi ogrendim insan psikolojisini cok iyi okuyorlar...
Hisse hakkinda yorum yapacak olan varmi...
aslında burada kurumların savaşı var. şurada toplasan 40-50 küçük yatırımcı vardır. asıl mücadele kurumlar arasında sanırım. birileri hisseyi alıp yukarı götürüp diğer kuruma yıkıyor oda maliyeti ortada gücü yetere kağıdı götürüp başka kuruma yıkıyor.
http://i66.tinypic.com/1qk4g9.jpg
selam forumdaslar
yukardaki sayimima gore kagidin gidecegi yer 5 dalgasinin bitimi olan 120 seviyesi..
sevgiler..
ytd
Yani.yön aşağı diyorsun.ne yapmak.lazım.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bana göre sabah 1,53 - 1,54 kademesini çalıştıranlar 1,50 AOF ile hisseden çıkmış oldular. Daha yukarıdan çıkmak isteselerde ALICI gelmeyince tekrar aşağı işlem başlattılar.
Dönüş hacimli olmazsa tekrar yukarı yapmak için çaba harcayacaklardır. Bunu yedire yedire 2,50 ye oturtmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Para kazanırken, sağlığını tehlikeye sokmak isteyene uygun bir hisse. Kolay para yok diyor spek efendi.
Maliyet.180
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
elias.
yanlış hatırlıyor olabilirim. diğer köyden tarzın nedeni ile kovulmuştun. doğrumu
bugün dünki gibi acımasız değil..yavaş yavaş giydire giydire indiriyor
mal yediriyor galiba.
Adama 5 olacak diyip sonrada sat demek biraz saçma oldu.
Sabır mutluluğun anahtarıdır
sabahtan beri izliyorum ne yapmaya çalıştığını çözemedim. bir bakıyorsun alt kademeleri patlatıyor bir bakıyorsun kaldırıyor. ne yöne karar bilinmez sadece izleyeceğim.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c01c8f5256.jpg
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseyi tamamen avgyo nun hareketine göre yön veriyorlar.
hadi bakalım avtur da hareketlendi. asıl amiral gemisi metro hareket etse hepsi peşine takılır ama o ağırdan alıyor.
gerilmeyelim gerilmeyelim.
kimbilir belki de gelir.
panda ayhan galip hakkında olumsuz propaganda yapıyor spk ile ilgili. bakarsın tutar
pandanın tarzı binlerce kişiye çağrı yaparak yönlendirme yapması. bu hata değil mi. senette manipilasyon spekulasyon vs.
şak diyede girmedi senetler yuzde 60-80 yaptıktan sonra girdi.
hepsi yeşillendi. basmazsa kötü niyeti yok derim.
Düşerken halay başı, çıkarken öküz arabası