Benim bildiğim yok sayın realiter, saat 14.00 -15.00 gibi sanırım.
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benim bildiğim yok sayın realiter, saat 14.00 -15.00 gibi sanırım.
Bu hisse beni çok Üzdü. Altan ortadan ordan burdan derken Maliyeti 1TL 'nin çok az Üzerine çekebildim. Buraları göreyim birleşme falan umurumda değil. Maliyetin altında bile Hisseden Çıkarım. Haaa Eski sahipleri olsa Senelerce beklerim bilirim ki adamlar Dürst. YTD
ula katılacak olan varsa bana özelden yazabilir mi?
İeyho usas a göre iyi performans sergiledi.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İeyho ve Usaş birleşmesi hayırlı uğurlu olsun...
birleşme kararı kesinleşti, hisse fiyatı düştü. ne iş anlamadım?
Yine bir ele vermece yaptılar sanırım
insan, insanın kurdudur.
😁😁😁
Bir ay sonrasına birleşme olur gibi. Usaş da büyük olasılık o zamana kadar 0.90 ları görebilir. İeyho içinde 0.50 i üzeri tutunacaktır diye düşünüyorum. Bugün için bir düzeltme söz konusu arkadaşlar. Ytd.
İeyho 50 krs olsa usas 80 kuruş değerindedir.
Usas ieyho göre daha güvenli limandır.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HİSSE : USAS
SAAT : 14.08.2017 17:24:15
KAP: USAS [ ] USAS YATIRIMLAR HOLDING A.S. HERHANGI BIR OTORITEYE MALI TABLO VERILMESI
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/625254 DOSYALAR: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/EK-INDIR/4028...5DE117EFBB6DAD HERHANGI BIR OTORITEYE MALI TABLO VERILMESI 2017-08-14 DIL SECIMI DIL SECIMI TURKCE INGILIZCE YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI? HAYIR (NO) YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI? HAYIR (NO) KONUYA ILISKIN DAHA ONCE YAPILAN ACIKLAMANIN TARIHI - YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI? HAYIR (NO) BILDIRIM ICERIGI MALI TABLONUN HESAP DONEMI 01.01.2017 - 30.06.2017 MALI TABLONUN VERILDIGI OTORITE BUYUK MUKELLEFLER VERGI DAIRESI MALI TABLONUN VERILME NEDENI 2017 YILI 2. DONEM GECICI VERGI BEYANNAMESI MALI TABLONUN VERILME TARIHI 2017-08-14 ACIKLAMALAR EK ACIKLAMA SIRKETIMIZIN 01.01.2017-30.06.2017 HESAP DONEMINE ILISKIN GECICI VERGI BEYANNAMESI EKINDE VERGI DAIRESI``NE SUNULAN, SERMAYE PIYASASI MEVZUATINA GORE DUZENLENMEMIS GELIR TABLOMUZ EKLI PDF DOSYASINDA SUNULMAKTADIR. SAYGILARIMIZLA, USAS YATIRIMLAR HOLDING A.S.
KAP: IEYHO [USAS ] ISIKLAR ENERJI VE YAPI HOLDING A.S. BIRLESME ISLEMLERINE ILISKIN BILDIRIM
ORJINAL LINK: HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/625234 BIRLESME ISLEMLERINE ILISKIN BILDIRIM OZET BILGI BIRLESME ISLEMINE ILISKIN OLAGANUSTU GENEL KURUL SONUCU YAPILAN ACIKLAMA GUNCELLEME MI ? EVET YAPILAN ACIKLAMA DUZELTME MI ? HAYIR YAPILAN ACIKLAMA ERTELENMIS BIR ACIKLAMA MI ? HAYIR ILGILI SIRKETLER USAS YONETIM KURULU KARAR TARIHI 07.06.2016 BIRLESME YONTEMI DEVRALMA SEKLINDE BIRLESME BIRLESMEYE ESAS FINANSAL TABLO TARIHI 31.12.2016 PARA BIRIMI TRY DEVRALINAN SIRKET BORSA``DA ISLEM GOREN/BORSA``DA ISLEM GORMEYEN PAY DEGISIM ORANI ORTAKLARINA VERILECEK PAY GRUBU ORTAKLARINA VERILECEK PAYLARIN NEVI USAS YATIRIMLAR HOLDING A.S. BORSA DA ISLEM GOREN 1,6473 B GRUBU HAMILINE PAY GRUP BILGILERI MEVCUT SERMAYE BIRLESME NEDENIYLE ARTIRILACAK SERMAYE TUTARI (TL) AZALTILACAK SERMAYE TUTARI (TL) ULASILACAK SERMAYE BIRLESME NEDENIYLE VERILECEK MENKUL KIYMET ISIN BILGILERI A GRUBU, ISLEM GORMUYOR, TREMTEK00039 2.561.724,9 2.561.724,9 B GRUBU, IEYHO, TRAMTEKS91B0 283.559.539,31 257.474.469 541.034.008,31 B GRUBU, IEYHO, TRAMTEKS91B0 MEVCUT SERMAYE BIRLESME NEDENIYLE ARTIRILACAK SERMAYE TUTARI (TL) AZALTILACAK SERMAYE TUTARI (TL) ULASILACAK SERMAYE TOPLAM 286.121.264,21 TL 257.474.469 TL 0 TL 543.595.733,21 TL BIRLESMEYE ILISKIN SPK BASVURU TARIHI 24.03.2017 BIRLESMEYE ILISKIN SPK BASVURU SONUCU ONAY BIRLESMEYE ILISKIN SPK ONAY TARIHI 07.07.2017 KONUNUN GUNDEMDE YER ALDIGI GENEL KURUL TARIHI 14.08.2017 GENEL KURUL‘DA BIRLESME KONUSU GORUSULDU MU ? KABUL EDILDI MI ? KABUL EDILDI EK ACIKLAMALAR ISIKLAR ENERJI VE YAPI HOLDING ANONIM SIRKETI``NIN BU GUN YAPILAN OLAGANUSTU GENEL KURUL TOPLANTISINDA USAS YATIRIMLAR HOLDING A.S.``NIN TUM AKTIF VE PASIFININ BIR BUTUN HALINDE SIRKETIMIZ TARAFINDAN `DEVIR ALINMASI` VE TASFIYESIZ SONA ERMESI (INFISAHI) SURETIYLE SIRKETIMIZ BUNYESINDE BIRLESILMESI ISLEMININ, BU KAPSAMDA YONETIM KURULUMUZCA HAZIRLANAN BIRLESME SOZLESMESININ VE ISBU BIRLESME NEDENIYLE SIRKETIMIZ ESAS SOZLESMESI``NIN `SIRKETIN SERMAYESI, SERMAYE PAYLARI VE PAY SENETLERI` BASLIKLI 6``INCI MADDESININ SERMAYE PIYASASI KURULU``NDAN VE GUMRUK VE TICARET BAKANLIGI IC TICARET GENEL MUDURLUGU``NDEN IZIN ALINDIGI EKTEKI SEKLINDE DEGISTIRILMESI ELEKTRONIK VE FIZIKI ORTAMDA YAPILAN OYLAMA ILE 602,195 ADET RED OYUNA KARSILIK 87.595.849,834 ADET KABUL OYU OLMAK UZERE OY COKLUGU ILE KABUL EDILMISTIR. SAYGILARIMIZLA, ISIKLAR ENERJI VE YAPI HOLDING A.S. YUKARIDAKI ACIKLAMALARIMIZIN, SERMAYE PIYASASI KURULU‘NUN YURURLUKTEKI OZEL DURUMLAR TEBLIGINDE YER ALAN ESASLARA UYGUN OLDUGUNU, BU KONUDA/KONULARDA TARAFIMIZA ULASAN BILGILERI TAM OLARAK YANSITTIGINI, BILGILERIN DEFTER, KAYIT VE BELGELERIMIZE UYGUN OLDUGUNU, KONUYLA ILGILI BILGILERI TAM VE DOGRU OLARAK ELDE ETMEK ICIN GEREKLI TUM CABALARI GOSTERDIGIMIZI VE YAPILAN BU ACIKLAMALARDAN SORUMLU OLDUGUMUZU BEYAN EDERIZ.
USAS`IN VERGI DAIRESINE SUNULAN 2017 YILI 6 AYLIK ZARARI 72.116 TL
***ACIKLANAN KAR/ZARAR RAKAMI GECICI VERGI BEYANNAMESI`DEKI TABLODA YER ALMAKTADIR. TABLO SPK MEVZUATINA UYGUN HAZIRLANMAMISTIR. SPK MEVZUATINA UYGUN RAKAMLAR AYRICA ACIKLANMAKTADIR.***
Saygılarımızla,
Size katılıyorum sayın hamza
Ben size katılmıyorum. belki ieyho bu aşamadan sonra geri gelebilir ama usaş 0.90 ları görmesi için bir sebep göremiyorum. birleşme kararı alındı. bundan sonra uşaşı kaçtan alırsanız alın birebir ieyho hissesi ile değişim olur. yani uşaş alanlar zarar eder. Bundan sonra. ytd.
Birebir mi dedin sen uzaydami yasiyon 1.64 ieyho vercek 1 usasa ytddddddd
Bi arkadas yazmis 0.30 za dusursunde sonuna kadar sapliyalim paramizin ytdddddd
Ben soruma hâlâ cevap bulamadım. Bu hissenin yükselmesi için sebep var mı?
GT-I9301I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah sordum birleşme dendi ama birleşme ile fiyatlar düştü, şimdi beklenti de kalmadı
Bencede hisseniz varsa satin kurtulun sebeb yoksa hissende varsa sat bence hic ugrasma ytddddd
Şaka gibi millet kafayı sıyırmış.Adam 1.64 İEYHO =1 USAŞ diyor hala beklenti varmı diye soruyor.Arkadaşlar yaklaşık 15 gün sonra usaş kalkıcak odaklanmamız gereken ieyho onun fiyatından işlemler olacak.Usaş kalmayacağı için bilanço veya başka birşeyin önemi kalmayacak yalnız bir gerçek var 1000 lot usaşı olanın 1640 lot ieyho su olacak iş bu kadar basit.ytd
Ben sadece olanların sebebini merak ediyorum. Bu hissetme yatırım yaptım birleşme umudu ile lakin hisse birleşme haberi ile düştü
Kimse kimseye yoktan yere hisse vermez büyük oyunlar döner bu süreçte
1.64 ile çarpılacaksa ki açıklanan bu şekilde o zaman usaş ın değeri iehyo nun bu günkü değeriyle kıyaslanırsa 87 kuruşa denk gelir bakalım nasıl bir açılış olacak yarın . gerçi rıza zarardaki usaş 39 milyon civarı kar açıkladığında bunu tam 7 taban yaparak kutlatmıştı bize umarım devran bu şekilde dönmez yarın
Işte o 87 kuruşu yedirmezler, burada çok oyunlar döner, bugün aniden satış yedi hisse bakalım daha ne dümenler dönecek
rıza yedireceği parayı yemlemek içinde kullanır unutma 87 kuruştan sonra yeni bir hikaye ile başlar sonra da daha yukarıdan verir rızayı tanımıyorsun herhalde . ucak ı satınalıp çağrı fiyatı açıklayıp sonra yukarılara taşıyıp en güzel bilanço ile bizleri birgüzel avladı. bu usaşın bolca dövizi vardı ne oldu o
bu arada arkadaşlar SHARE adlı bir üye vardı elinde iyi miktarda usaş vardı eski forumda tabiki buralarda ise bana mesaj atabilir mi
Merhaba, birleşme kararı herkes için hayırlı olur umarım.
Son 1 hafta ve son 1 aya ait takasları paylaşabilecek olan var mı?
İyi Akşamlar.
Sayın realiter siz daha öncede 0,48-0,50 aralığındayken gitmesi için sebep göremiyorum demiştiniz. Yanlışsa düzeltin..
Aniden satış yedi derken? 0,40 lardan yavaş yavaş geldi 48 geçti 52 geçti 56, 60 geçildi. 64 e geldi ve 61 kapattı. Bu aniden olduğunu göstermediği gibi bir satışta göremiyorum. Saygılar. Bol kazançlar dilerim.
birleşme herkese hayırlı olsun. rıza mal satamaz. genel kurulda oy çokluğunu kaybeder. burada önemli olan. ıeyho daki arkadaşlar. kÂr ın usaş da olduğunu anlayıp ıeyho satıp usaş alması sonucu. usaşda bir patlama olabilir. serbest marj açılağı için birleşme günü herşey normale döner. bence bu tahtada bu saatten sonra zarar olmaz. ytd değildir..
Yukardaki bu yorumu neye dayanarak yaptınız bilemiyorum. Rıza'nın elinde imtiyazlı hisseler var. Bu hisseler sayesinde şirketin %99 satabilir yinede oy çokluğunu kaybetmez. Bu kağıtta beklenti bitti. Burada serbest marj olmaz. Teknik olarak birleşme tamamlandığında herkesin hesabina elinizdeki usaş hissesine ilaveten %64.73 ieyho hissesi verilecek.ve ieyhoda oyunun üçüncü bölümüne geçilecek.ytd
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +288 olurken, ortalama tahmin +311 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +788 puan olurken, en düşük beklenti +58 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin tamamı pozitif açılış tahmininde
bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Helal olsun valla isi bilen baska oluyor tabi riza bile bukadar alsat yapamiyordur heralde ytdddddd
Bu hissenin yükselmesi için sebep var mı, öğrenmek istiyorum ben lütfen bilen biri yazsın
Bence Yok ben 44 den alıp 51 den verdim erken vermişim ama Rıza adı herkesi korkutmuş burdan alanların da bir hikayesi vardır elbet araştırmadan alınmaz
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bu hissenin ozelligi herkez beklerken yukselmez ytdddddd ondan yukselmesini beklemeyen coksa yukselir bencede yukselmez
Taha Türker e cevabımdır.
Merhaba, bir yatırım danışmanınız yok ise firmanın bildirilerini okuyarak bir yol haritası çizmelisiniz. Hissenin çıkması yada düşmesinden ziyade sizin ne düşündüğünüz yatırıma dönüşsün, sonrasında pişman olmayın. ytd.
Tarih tekerrürden ibaret demiş atalarımız, ben 6 senedir burdayım gene beklerim.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.