Bende göremiyorum, hakikaten kim alıyor-satiyor. Gönderecek varmı.
Printable View
Bende göremiyorum, hakikaten kim alıyor-satiyor. Gönderecek varmı.
bu kadar açığa satış yapılan tahtalar 2 tane idi biri bjkas tı 1,20 den 8 gitmişti diğeri vakıf leasing 1,40 lardan 6 lara gitmişti..bu açıkçıları bir yerde patlatacaklar tahminimce muhtemelen biraz daha yükselnmelerini bekliyorlar...ytd..
Yani düşer mi
bu gün 0,90 kapatırsa şaşırmam ...ytd...
baya korkuyo insan tahtaya girmeye izleyince..
Dünkü kapanış altında olmasın.
Uçuk kaçık yazılar başladı yine
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsa tarihinde ,% 100 den fazla pirim yapmış hisselerle ilgili kim yeni hedef fiyat gösteriyorsa çok dikkat edelim derim.dün birisi 3 lira hedef gösteriyordu bugün bir başkası 0.90 kuruş hedef gösteriyor. Allah küçük yatırımcıları bu hedef fiyat verenlerin gazabından korusun.
satamadım dün 89dan nolucak şimdi maliyetin altına geldi hisse
Benim korkum yok maliyetim 1.01 5 yıldır taşıyorum hisseyi ben bekliyorum 1.40 halka arz fiyatını artık 5 sene daha mı geçer bilmiyorum
yani olay bittimi diyosunuz
..................................................
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9c73cd3ecd.jpg
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş saygıyı senden öğrenecek değiliz bu hisseye giren nereden geldiğini bilir kısacası sen ne olacağını biliyormusun? bilmiyorsun,ben ne olacağını biliyormuyum?bilmiyorum bilsem 64 te çıkıp sonra 78 lerde girip 77 lerde çıkmazdım
Hedef gösterenleri tabiki eleştir ama ben adama spek adamı diye yüklendiğin için eleştiri yaptım
Tartışmayı uzatmaya gerek yok hisse hakkında varda bilgin onu yaz millet okusun
14 yıldir borsadayim martıların ne yapacağıni bende kestiremiyorum
Bütün hisselerin topiklerine girer yazarım elimde olsun olmasın
Hayırlı akşamlar
Bu senet, otele, göre biraz dağınık otel daha toplu ama gün geçtikçe daha hızlı toplanıyor, piyasada lotu daha az ve defter degeri 3küsür lerde Şubat ta 8 milyon arsa sattılar. Mal varlığı yuksek, borca karşılık, bakalım başka satış haberi gelecek mi, tahminim A gr 2018başında çok rahat geçer, bundan sonra yeni yönetim le yeni projeler e imza atarlar tahminim
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırım finasman mı almış dün iyimiş
2 li dip oldu tepki verir inş
Adam bariz dünden beri mal çaktı cakiyor
doğru zamanda doğru senet lazim
Hacim yok ama
bu gün 80 üzeri kapatırsa pazartesi 90 üzeri ve 1 tl li fiyatlar konuşulur. önemli olan martı nın 1.10 u kırması.
[emoji12]
YouTube'da şu videoya bakın:
http://youtu.be/Uw2u1bcco38
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haftaya güzel olacak inşallah.
6 aylık kar neden gelmedi hala matrix de yazmıyor
son gönderme tarihi 09.10.2017 olduğu için galiba
https://www.kap.org.tr/tr/beklenen-bildirim-sorgu
Bakalım yarın 0.82 alış izin verecek?
Pardon yanlış oldu 0.72 alışa izin verecekmi?
0.74-0.75 olduk hadi hayırlısı
kafayı yukarı çevirdi galiba ne dersiniz arkadaşlar
Düzeltmemizi yaptık hayırlısıyla yön yukarı.
Yatırım tavsiyesi değildir
Martı ile makas 34 kuruşa çıktı, pek olağan bir durum değil, martının kısa vadede 1in altına bunun da 70in altına gerilemeyeceği kabul edilirse, ucuz olan budur artık...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilgi değerli ama yatırım psikolojisiden soyutlanmış, değerini düşürüyor, ayrıca sunum da pek o kadar iyi değil...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi