Benzini kiraladığın yer ödemiyor mu .
Sen sadece km bazında ödüyorsun öyle yap
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benzini kiraladığın yer ödemiyor mu .
Sen sadece km bazında ödüyorsun öyle yap
Maşallah.Allah nazarlardan saklasın...
https://i.resimyukle.xyz/92U93C.jpg
Alım gücüne göre hesaplayın isterseniz
X.Amed abi yine g.den keramet uydurmuş, bilgilendirelim de, g.tü cahil kalmasın!:he:
Dizel otomobil benzinliden % 30 daha az yakar bu bir, ikincisi ise eski sistem yağ basıncı ile calisan kavrama otomatikler yok artik, elektronik veya ultra modern mekanik kavramalar var ve düz vitesten az yakanlari mevcut:yes:
Bu göte, ne anlatıyorsam artık!:vk:
Türk Metal Sendikası açıklaması
Örgütlü olduğumuz ABD merkezli İto Kilit/Allegion işletmesi ülkemizdeki tüm operasyonlarını durdurma kararı almıştır.
Bu karar bir emrivaki ile üyelerimize aktarılmış, firmanın Türkiye’den komple çekileceği bildirilmiştir. Fabrikanın satışları ve karlılığı oldukça iyiyken, birden bire alınan bu karar tamamen siyasi bir uygulamadır. İto Kilit/Allegion fabrikasını kurulduğu günden bu yana Avrupa’nın en verimli tesislerinden biri haline getiren emektar üyelerimiz kuru bir oldu bittiden fazlasını hak etmektedir. Üyelerimizin emeklerinin karşılığı olan talep ve beklentileri karşılanana dek fabrika çevresindeki direnişimizi sürdüreceğiz. Hakkımızı alana kadar mücadelemize devam edeceğiz.
Tüm teşkilatımızı ve kamuoyunu bu süreçte Allegion emekçileri ile dayanışmaya çağırıyoruz.
#AllegionİşçisineKulakVer
x ahmet deneme 1 2
320 çalışan varmış ito kilit'de
Fil hafızası var sizde de peki ben kimim
Bugün suadiyeden Marmara’ya binen bir iş adamı muhasebeyi arayıp 10-12 kişinin Parti kontenjanından geldiği için iş akdini sonlandırın dedi .sabah 9 da giriş yapmasınlar işyerine dedi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onun ipliğini kim ortaya çıkardı peki
Sizin nickle dalga geçen bir arkadaş vardı sürekli atışıyordu ona ne oldu
Mustafa bey savunuyordu o zaman mod değildi o bile çok kızmıştı
Reyting ve reklam için paylaşıma gerek var
Arkadaşlar
Küfür/hakaret/kötü söz etmeyin...(trol bile olsalar çok ağır sözler etmemelisiniz bence...)
Beni her türlü makaraya alabilirsiniz...
Kavga/dövüşden iyidir....
saygılar/başarılar
Alım gücü değilde, asgari ücret noktasından bakalım isterseniz. Türkiyede sanırım yaklaşık 2600tl asgari brüt maaş. Benzin 6.88(ankara) dersek, işçi maaşı yaklaşık 378 litre benzin Türkiye de. Arkansas eyaletinde asgari brüt maaş $9.25/saat, haftada 6 gün 8 saat çalışan biri yaklaşık $1776 kazanır dersek, işçi maaşı yaklaşık 3062 litre benzin Arkansas da.
Kısacası Türkiyede ki bir işçi bir aylık maaşıyla 378 litre benzin alabilirken, Arkansasdaki işçi 3062 litre benzin alabiliyor.
Neyse eve gidiyorum, fazla su koyduk.
Aha basıldık şırınga ile geldi kaba rtimizden kan alacak administrator
:notr: :notr: :notr: Yazıyorum siliyorum , yaziyorum siliyorum , ben bu ara bunu hep yapıyorum ..
Hayırdır modum ne oldu
Arkadaşlar
Sanal da tanıdığınız insanlara (incir çekirdeğini doldurmayacak meselelerden ötürü) kin gütmeyin...
Uzlaşmacı olun....
Bağışlayıcı olun....
Ego yapmayın, çoğu zaman görmezden gelin
(eko politik alanında)Fikri takip yapın ama kişisel polemiklerden uzak durun
Eko-politikden uzaklaşmamaya çalışın
Bu size VAKİT ve NAKİT KAZANDIRIR...
Ben gönderimlerimi bu prensipler doğrultusunda hazırlarım genelde...
Mutlaka ama mutlaka kamu yararını gözetirim gönderilerim de...
Önemli Not1:Tabi size galiz küfürler etmedi ise...
Önemli Not2:82 milyonluk bir ülkeden hem profesyonel satranç sporcusu,hem manken,hem de para piyasaları uzmanı/anlayan etiketlerini, bünyesinde barındırabilecek birinin çıkacağına inanılmak da neden zorluk çekiliyor? Bende bunu anlamıyorum...
saygılar/başarılar