Ben de okuyup bir üfleyeyim belki bu işe yarar... :)
Printable View
biraz daha sıkarsa eksi kapatacak gibi
Alıcı bulamıyo eline verecek..Kendi kendine oynuyo işte..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Netaş yılllardır bilinçli baskı altında tutulan bir hisse. Bu baskı sadece fiyat üzerine olmuyor. Şirketin genel durumu, takasa satılma amaçlı konulan 8 milyon lotun satılmaması. Iş hacmi ile uyumsuz personel istihtamı, kara yansımayan iş bağlantılarıda buna dahil.
ZTE nin gelmesi ile personel rejiminde değişiklik olmakla beraber en son 2547 ye geldik.
Bu gidişatta bir donüş olmalı. Şundan dolayı eğer kar edememe sorunu bir yil daha devam ederse ne kasada nakit kalacak, nede sermaye yapisı şirketin devam etmesine imkan verecek.
Bu saydığım sebeplerden dolayı şirketin ana yapısında çinliler tarafından değişiklik yapılacağını bekliyorum. Bunun bir yansıması probilin eski binasında yapılanan Netaş Bilişimin ürettiği fiber kablo. Bunların sonuçlanmasınin yansımalarıni yaşayacaksak hedefler yukarı doğru.
Daha evvelde söylemiştim sessizce hedeflerimi bekliyorum.
3. Havalimanı ilk fazın odemesi bu sene alınmalı, Iff mode 5 ilk uretimi 8 şubatta teslim edildi. 469 cihaz teslim edilecek. Bundan da para aselsandan gelecek.
Onemli not spek ne derse o olur.
bugun acılış güzel oldu devamı gelir ise güzel bir kapanıs olur bugun
Smart devre kesti.
Kfein devre kesti.
Insallah sirada netas vardir.
Nasil satmamis, takasını yollarmısın, benim yazdığım tarih itibariyle,
https://i.hizliresim.com/86y8Pk.jpg
[QUOTE=Dvk_Psh;3946691]Nasil satmamis, takasını yollarmısın, benim yazdığım tarih itibariyle,
Resim atamıyorum. Matriksdata dan bakıyorum.
4.11.2019 tarihinde yatırım fonlarının elinde 651.917 lot mevcut. Ayın 3 ünü de kontrol ettim. Lot sayısı bu kadar.
2.12.2019 da 664.500lot hisse var. Bugün de yatırım fonlarının elinde 830.390 lot var.
Mobius teknoloji şirketlerine yatırım yapacağız dediğinde ekranıma Escom, Fonet, Kfein ve Netaşı aldım. Sonra Netaşı uygun gördüm.. Uyuz eşeeekk..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yukarda yolladigimda Matriks den alintidir.
An itibari ile yatırım fonlarının 830 bin lot malı var takasta 2 gün geriden geliyor bunu unutmamak lazim,
Ben gönderdikten sonra alım yapilmis ve virmanlanmista olabilir..
yani,
2 gün önce 300 bin satip ertesi gün bir baskas yatırım fonu gelip 400 bin koyarsa takasta 2 gün sora gözükür
ilk önce -300 olur takaslar oturudugunda +100 olur...
Sonuc olarak hisse el degistiriyor ... yeni maliyetler olusumu.. buda iyidir.
NETAS:
Son Fiyat: 13,32
Son Hacim: 31.992.350
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: Yatırım Finansman:40.357 Credit Suisse:34.832 Alnus:20.918 . İlk 3 Satıcı: Osmanli:-38.316 TEB Yat.:-36.328 Garanti:-32.851
saat 5 e kadar 13.50 yı gectı gectı spek basar gene
Logoda devre kesti.
Bizdemi acaba?
14.10 özlemiştik :)
KFEİN den mi utandında hareketlendin o bile geçecek seni neredeyse
lakin hacım dusuk geldıler gerı doner buyuk ıhtımal hacım gelmez ıse
sıkı tutunun
Yürü be aslanım Netaş kim tutar seni.
Hızı kesildi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%7 yapmis masallah diyelim :)
Yarın devam edermi? Gaza geldik yukardan aldık elimizde patladı [emoji22]
NETAS:
Son Fiyat: 14,08
Son Hacim: 101.246.800
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm pozitif.
Orta vadeli görünüm pozitif.
İlk 3 Alıcı: YapiKredi:236.464 Yatırım Finansman:62.529 IS Yat:61.257 . İlk 3 Satıcı: Garanti:-91.300 AK:-82.060 Piramit:-60.250
dun guzel cıkıs oldu her cuma yaptıgı azizligi yapmaz umarım..gelen yabancı kalıcı olur devamıda gelır umarım..
Belkide bizede birsey düşer turkcellden.
Turkcell, altyapı yatırımlarında kullanılmak üzere Çin Kalkınma Bankası’yla 8 yıl vadeli bir krediye ilişkin mutabakat anlaşması imzaladı. 500 milyon euro tutarındaki kredinin Çinli tedarikçilerden yapılacak donanım ve ekipman alımlarının finansmanı için kullanılması planlanıyor
Dün 2.52 den döndü.. Burası biraz sıkıntılı.....
https://i.imgyukle.com/2019/12/06/RD0tDo.jpg
Papazı buldum [emoji22]
Bu saatten sonra iflah olmaz mı bir bilen cevaplasın gözünü seviyim.