Çakallar 180 ay için demiş.
Yüksekten 10 yıllık çekenler yapilandiramayacak.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çakallar 180 ay için demiş.
Yüksekten 10 yıllık çekenler yapilandiramayacak.
01 Ağustos Perşembe 12:01 İTO: İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYATLAR TEMMUZ'DA YILLIK %16,08 ARTTI
01 Ağustos Perşembe 12:01 İTO: İSTANBUL'DA PERAKENDE FİYATLAR TEMMUZ'DA AYLIK %0,04 ARTTI
Bundan daha vahim bir şey yaptı asker.
AB'ye üyelik müracaatımızı geri çekti, tümden.
Gerekçe, onlar egemenlik merkezi olan başkenti Bruksel'e taşımazlarmış.
Hani neden hep kümesteyiz diye düşünenler için.
Kümesteki kazlar hikayesinin tarihçesi.
Bunun parasal boyutu, o dönemde el konan paranın ( eğer konduysa) binlerce katı.
Hani adam diyor ya, çalışsam da açım, çalışmasam da, sebebi bu.
Üretmiyorsun ama nüfusu üretiyorsun, en az 3 çocuk diye meydan meydan dolaşıyorsun, üstüne de 4.5 milyon Suriyeli alıyorsun, sonra ' millet iş beğenmiyor, kardeşim ' diye sitem ediyorsun.
Müslüman dünyadan hıristiyan alemine göçmek için millet ege'de akdeniz'de çoluk çocuğunun hayatını boşuna denize dökmüyor.
Bi düşün diyeceğim ya, bu milletin düşünen yerleri arızalı.
O yüzden demiyorum.
Aynen oyle yapmislar. Bunlar seytana pabucu ters giydirir valla. Kafalari cin.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evsahipleri ve müteahhitler de fiyatları yukarı çekerler biraz daha...Faiz oranı yine yükselir maliyeti :he:
Zaten evler milyon tl o dedikleri projelerde en az...:he: Baştan geçirmeceli yani...:he:
Milyon tl dedikleri evi % 50 ucuza verirlerse 500.000 e düşünürüm...
Yoksa kirada oturmak güzel...Paranı başka yerlerde değerlendirip...
Düzgünce 1,25 ten verseler idi .
45 bin peşinat ile 180000-200000 aralığında alacaktım ikinci el yaşadığım yerde .
Neeeeee
Bir de sadece anlasmali konutlardamiymis?
Ama emin miyiz 180 ay oldugundan yoksa azami olarak mi bu vade. Eksi de daha dusuk vadeli de cekilebilecegi yaziyor
Simdi ogrendim. Azami vade 180 ay. Yani dileyen 36 ayda ceker 60 ayda 120 ayda.
Sadece anlasmali projeleri ilgilendirdigine dair bir seye rastlamadim.
Filler tepişirken çimenler ezilir.Uzun vadeli projeksiyon yapmak yanlış bence..
Bu niye dusuyo gene yaa. Fed olayi bitti. Dxy 99 yolunda. Sabah 200 gunlugun de ustune atmisti. Bu ne b.ktan bi is
pala ters köşe yapmayı sever short biriktirmeden longun alayını öldürmeden bırakmaz peşini
https://www.internethaber.com/donald...i-2040727h.htm
y.t.degildir..
Dünyada dolara karşı tek yeşil olan parite TL.
:D Yeminle bu kamuların satış işinin cidden boku çıktı ama hala yapmaya devam ediyorlar.
EUR/USD paritesi ne diye düşüyor sürekli.
Daha ne kadar düşecek?
Enteresan
Endeksi de artıya geçirdiler hepten taklaya geldik ters köşe yine
Doları da borsayı da izlemek adamı kanser eder. Bence yatırımı yapıp ekranı kapamak.
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anlaşıldı...
İmla kuralları bir yana, değerli hissettiklerinizin adını büyük yazma alışkanlığınız var...
Benim de kendime göre olmazsa olmaz kabul ettiğim değerlerim...
Size iyi günler...:)
Aklıma geldi...
İncili Çavuş’un ününü duyan padişah çavuşu çağırmış.
“Bana öyle birşey yap ki özürü kabahatinden büyük olsun.
Çavuş saraya yerleşmiş. Bir yandan padişaha ne yapacağını düşünür, bir yandan yer içer yatarmış. Çavuşun işi uzattığından şüphelenen padişah da “Hadi artık, bir şey yap” diye sıkıştırırmış. Çavuş da artık bir şeyler yapması gerektiğini bildiğinden, sarayın girişinde sotaya yatıp padişahı beklemeye başlamış.
Neden sonra padişah kaftanını sallaya sallaya kapıda görünüp perdenin arkasına saklanan Çavuşun önüne gelmiş. Çavuş fırlayıp padişahın poposuna basmış cimdiği.
Padişah şaşkınlığı geçince başlamış bağırmaya.
“Bre sapık zındık. Utanmaz mısın koskoca padişahın poposunu cimdiklemeye.”
Çavuş boynunu bükmüş, mahcup,
“Özür dilerim padişahım. Sizi Valide Sultan sanmıştım.”
01 Ağustos Perşembe 14:32 YABANCILAR 26 TEMMUZ HAFTASINDA 175 MN $'LIK DİBS, 64 MN $'LIK HİSSE ALDI
Avrupa'nın parasal genişlemeye ihtiyacı (ve bulunduğu parasal konum) Amerika'ya göre daha zorunlu bir tablo çiziyor.
İkisi de genişlemeci sinyaller veriyor ama ECB'deki durum daha elzem ve hayati gibi.
Amerika ise bulunduğu konumda daha sağlam ve ön gerdirme ve tedbir amaçlı faiz indirimleri yapıyor.
Tüm buna ek olarak ECB parasalgevşeme çukurunun dibinde ve bu konumdan toparlanmadan yeni ve daha derin bir çukur kazmaya hazırlanıyor.
Amerika ise yaptığı parasal genişleme sonrası yaptığı sıkılaştırmalar ile kazdığı çukuru nispeten tekrar doldurdu ve doldurduğu kısımdan tekrar kazmaya hazırlanıyor.
Kısa özet ECB ile FED arasında şu anda bariz bir seviye farkı var ve bu da EUR-USD paritesine yansıyor.
31 Temmuz analitik bilanco geldi.Temmuz ayi butce acigi 28-30 milyar lira arasi. Tabi yedek akce sayesinde butce fazlasi olarak gorecegiz bu ay.
EURUSD 1,03x dolardan EUR'a geçme zamanıdır. :cool:
Gumbur gumbur geliyor kuresel kriz. Kis gelmeden patlatirlar
DTH ların çözülmesi tek dertleri bu. Geçen merkez bankası başkanıda ağzından kaçırdı işte, DTH larda zamanla çözülme bekliyoruz dedi.
Bu DTH larda çözülme gerçekleşmedikçe adamların eli kolu bağlı. 6,25 den 5,50 ye düşürdüler herhangi bir çözülme falanda yok, bu sefer yerli cidden iyi dayandı.
Bende en son 5,67 den çıkmıştım bugün 5,59-5,57 da tekrar kademeledim bakalım.
216 kusur en son dth. Zirvenin 1 milyar alti
Jennifer Lopez Antalya'da konser verecekmiş...
İşte haberi:
Jennifer Lopez'i ayakta dinlemek isteyenler, biletlerin satışa çıktığı ilk günlerde, avantajlı dönemde 2 bin liradan bilet satın aldı. Az sayıda kalan bileti satın almak isteyen Lopez hayranları, ayakta dinlemek için 7 bin lirayı gözden çıkaracak. Lopez'i locadan izlemek isteyenler için 28 loca ayrıldı. Biletlerin satışa sunulduğu ilk günlerde 20 bin euro olan daha sonra 25 bin euroya yükselen loca fiyatları, şimdi 50 bin euroyu buldu. Jennifer Lopez için ayrılan 1 loca dışında sadece 2 locanın kaldığı belirtildi. Lopez'in istediği locayı ise kimin kullanacağı merak konusu oldu. Bu locada dünyaca ünlü başka bir ismin Lopez'i izleyeceği konuşuluyor.
https://www.haberturk.com/jennifer-l...9675-magazin/3
Ayakta dinlemek için 7.000 TL...
Locaların fiyatı 50.000 Euroyu bulmuş.
Sadece 2 loca kalmış satılmadık...
Şimdi...
Dönelim kendi küçük gerçek dünyamıza.
Evet dolar kuru ne oluyor? :)